- 15 Ağustos 2016
- 3.020
- 4.121
- 133
- 35
- Konu Sahibi Diyetisyenanne
Aynen canimBeynim yandı babies , iyice saçma şeyler ile gelmeye başladılar :) kaçalim bence :) Bitkiler,hayvanlar ve bakıcılar:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canimBeynim yandı babies , iyice saçma şeyler ile gelmeye başladılar :) kaçalim bence :) Bitkiler,hayvanlar ve bakıcılar:)
Sokaklarda başıboş tehlikeye açık halde bırakmak, aç kalmasına seyirci olmak, organ mafyalarının istismarcıların eline düşmesine zemin hazırlamak aldırmak kadar günah olmuyor yani. Valla büyük aydınlandım şu anOlmuyir canim.daha az ilgilenmek oldurmek kadar gunah olmuyor.nasil ayni kefeye koyarsin.ikiz ucuz olsa ne olcakti.1 den sornasini yine öldurun mu diycektiniz
Sokaklarda başıboş tehlikeye açık halde bırakmak, aç kalmasına seyirci olmak, organ mafyalarının istismarcıların eline düşmesine zemin hazırlamak aldırmak kadar günah olmuyor yani. Valla büyük aydınlandım şuevet zaten biz kadinlar o niyetle dogurup o niyete gore gun ah kiyaslamasi yapariz
Sokaklarda başıboş tehlikeye açık halde bırakmak, aç kalmasına seyirci olmak, organ mafyalarının istismarcıların eline düşmesine zemin hazırlamak aldırmak kadar günah olmuyor yani. Valla büyük aydınlandım şu an
Sen bana hayvan derken kaliteli ve de kutsalsın, karşılık verince ben kötü oluyorum öyle mi? Sana ne yazdım ki bana hayvan deme gereği duydun? Özür dilemen gerekirken iyice zırvaladın.Yakisir.ebeleri ne olarak goruyorsan bu zaten senin kaliteni ortaya koyarbenim gayet kutsal bi meslegim var tipki duygularim gibi.simdi bana bulasma daha fazla baskalariyla tartis
Ek yöntem hiç sevişmemekSpiralde bile olasılık var keske ek bi yontemle daha korunsaydiniz bebeginiz de bu kadar kucukken..buraya bence bir konu daha acilmali nasil korunulur diye(insallah basima gelmez
)
Bence sizde omega 3 ve D vitamini eksikliği olabilir . Kesin bu aksam banlanacagim bari, ise yarasın!Sokaklarda başıboş tehlikeye açık halde bırakmak, aç kalmasına seyirci olmak, organ mafyalarının istismarcıların eline düşmesine zemin hazırlamak aldırmak kadar günah olmuyor yani. Valla büyük aydınlandım şu an
Maddi manevi yetemeyeceğin çocuğu doğurmanın sonu budur. Beyinsiz olmayan herkes bunu bilir ekstra niyet etmesine gerek yokO niyetle doguran beyinsiz deilsen evet olmuyor.
Ben sana hayvam demedim.yazani gordm dedim.ayrica kisiligime hakaret edebilirsin ama meslegime edemezsin hic kusura bakmaSen bana hayvan derken kaliteli ve de kutsalsın, karşılık verince ben kötü oluyorum öyle mi? Sana ne yazdım ki bana hayvan deme gereği duydun? Özür dilemen gerekirken iyice zırvaladın.
Konu sahibi alacağın olsun :) Kk’ya böyle konu mu açılır?
10 tane evladın olursa hangisi sokakta hangisi parkta hangisini kurt kaptı bilemezsin zaten tutup kolundan sokağa atmana gerek yok.Bence sizde omega 3 ve D vitamini eksikliği olabilir . Kesin bu aksam banlanacagim bari, ise yarasın!
Şimdi kadınlar var ticaret için doğuruyor , biz oylemiyiz değiliz !
10 tane evladın olsa , 1 tanesini sokağa atabilirmısın?
Neyine Bakamayacaksin ya 2 çocuğun pardon .
Organ mafyasi da dedi ya :) :)
Tamam ben daha fazla anlatamayacagim. İdrak edebilmek de nasip meselesi !
Senin söylediklerinin altında , cok cok derin mevzular var çıkılmaz ama hiç birinin konu ile alakası yok.
Çok haklısınız. Ben hamileliğinin son ayına kadar vegandim. Şu an emzirdigim halde hala veganim ve cani katil olmakla falan suclaniyorum.Canlıya değer sadece embriyo ile olmuyor
Hergün küçücük kuzular hayvancıkları öldürüp etini yemiyormuyuz onlar sizin bebek dediğiniz embriyodan daha fazla şey hissedip acı çekiyor ama kimse öldürülmesin demiyor bune ikiyüzlülük
Kimse bu mesajdan polemik çıkarmasın banlanmak istemiyorum
Konu sahipleri neden buraya boyle bir konu acip akil danisir onu bir turlu cozemedim. En fazla annesine ,babasina ne biliyim cok samimi bir arkadasina acar ki bence acmamali bile sadece esiyle oturup konusup bir sonuca baglanmali diye dusunuyorum. Sizi ikna etmek icin ne soyleyelim? Hangi ikna yontemi agir basarsa onu mu uygulayacaksiniz.
İyi de onlar etinden sütünden faydalanalim diye Allah tarafından insanlar için yaratılan canlılar.Canlıya değer sadece embriyo ile olmuyor
Hergün küçücük kuzular hayvancıkları öldürüp etini yemiyormuyuz onlar sizin bebek dediğiniz embriyodan daha fazla şey hissedip acı çekiyor ama kimse öldürülmesin demiyor bune ikiyüzlülük
Kimse bu mesajdan polemik çıkarmasın banlanmak istemiyorum