Merhaba yine ben, yine kırgınlıklarım

sizden başka paylaşacak kimseyi de bulamıyorum.
Yine sevgilimle kavga ettik. Arkadaşlar gerçekten kendime çok yükleniyorum. Hep kendimi suçluyorum, çünkü suçlanıyorum.sevgilime fazlasıyla değer veriyorum, onu fazlasıyla seviyorum. Onun da sevgisine inanıyorum.bana önceden aşırı bağlıydı fakat artık böyle değil. Kendisi de söylüyor eskiden seni merkezim yapmıştım ama bu yanlış merkezde ben varım dedi. Kendimi senden önceye almam gerektiğini anladım dedi. Haklı da tabi ama artık öyle bir hale geldiki her şeyde ben diyor. Mesela bana ilgisiz mi davrandı ben üzülüp bunu dile getiriyorum. Şikayetçisin memnuniyetsizsin kavgacısın çok konuşuyorsun yetinmiyorsun ben buyum bütün zamanımı sana veremem.ergen gibi ilişki yaşamayı bekleme benden, ben buyum beni böyle kabullen.. Türlü türlü cümleler.
Benim de öyle kötü bir huyum var ki canım yandığı zaman çok konuşurum, kırgınlığımı susarak değil konuşarak anlatırım. Çenenin dibine vururum. İki saat konuşurum. Karşımdaki de yorulur bıktım çenenden. Sırf seni sevdiğim için katlanıyorum falan der.
Yine böyle bir zaman da iyi dedim susuyorum. Ben üzüntüye gelemem benim keyfim kaçarsa senin de kaçar triplerini çekemem bi ilişki huzur verir sen kavga veriyorsun demişti. Ben de çok kırıldım ve hiçbir şekilde aramadım. İki gün sonra aradı, öyle böyle konuştuk. İyi sayılırdık ki bugün bi baktım facebooka resim atmış, bir motosiklet.. Resmen motosiklet almış ve ben bunu sosyal medyadan öğrendim. Ben buna kırıldım. Çünkü benimle paylaşmasını bekledim. Bana da fikrimi aorsun istedim. Heyecanlandı mı bana anlataın istedim. Ona da böyle deidm kavga etmek yerine güzel konuşsaydın dedi ve yine başladı kavga. Ben yine iki saat konuştum. Niye bu kadar konuşuyorsun derseniz sebebini söyledim bir sebebi de inatla beni suçlaması kendinde asla hata bulmaması. En son başladın yine carlamaya bu kadar konuşma ya of dedi ben de kapattım.
Ya ben kırılmakta haksız mıyım? Çok mu alınganım? Çok mu berbat bir insanım ki benden bu kadar uzak kalıyor? Ben gerçekten sorunlu muyum? Naısl baş ederim hiç bilmiyorum. Ayrılmaya cesaretim yok onu çokça çok seviyorum ve onsuz yapamıyorum. Ben nasıl bir yol izlemeliyim?