• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine hatalı ben miyim? :(

Bir yıl önce beni terk etmişti ve bensiz yapamadığını söyleyerek geei gelmişti. İnanıp kabyl ettim, şimdi cesaret edemiyor çünkü ya yine pişman olursam düşüncesi var. Kendi de diyor senle de mutsusuzum sensiz de. Ama sensizlik daha dayanılmaz diyor. Ben de aaa bak seviyor diyip kapılıp gidiyorun peşinden. Ama daha mantıklı adımlar atıcam artık. Demen gibi arkadaştan bile daha uzak hissettim. Kavga ettik söylemedim çok komik bir bahane.
Kesinlikle oyle. Bazi iliskiler boyle bela gibi oluyor, insan ne beraber ne ayri yapamiyor. Ama inceldigi noktadan koparip onune bakmak en akilci olani bence. Unutulmayan aci yok yani

Yani burda bile çok konusmussun derdini anlatsan amenna yok fotomu koymus bilmemne
Arkadaşlar şunu bi anlayın sevgili eş olabilirsiniz ama herkesin bi yaşam alanı var bi fotoyuda sensiz atsın bi yerede sensiz gitsin boğmayın insanları her iki cins içinde geçerli ilişkiden ne anlıyosunuz nelere karışıyorsunuz amaç birlikte kaliteli vakit geçirmek birlikte başeti yemek değil bence

Yapı meselesi. Tartışma anlarında ben de genellikle sessiz kalmayı tercih ederim. Sakinleşmek iyidir çünkü ağzımızdan olur olmaz lafların çıkmasını engeller.
Eğer tartışma anında eşim 2 saat dil dökse muhtemelen ben de kızarım .
Biraz sakin kalmayı deneyin.
O hesap sorma ya da yüzleşme krizi 5-10 dakika sonra geçiyor inanın bana. O süreyi atlatınca siz de sakinleşmeye başlayacaksınız.

Yani burda bile çok konusmussun derdini anlatsan amenna yok fotomu koymus bilmemne
Arkadaşlar şunu bi anlayın sevgili eş olabilirsiniz ama herkesin bi yaşam alanı var bi fotoyuda sensiz atsın bi yerede sensiz gitsin boğmayın insanları her iki cins içinde geçerli ilişkiden ne anlıyosunuz nelere karışıyorsunuz amaç birlikte kaliteli vakit geçirmek birlikte başeti yemek değil bence
Meselem benle foto koymaması değil. Bir şey yapması ve bunu benle paylaşmaması. Baş eti yemeye gerçekten meraklı değilim. Karşımda umursamaz bir insan var. İster istemez savaşmak zoeunda kalıyorum

Bu kavgaları etmeye zorluyor ve bunu görmüyor.bitir istemiyorsan dediğimde de öyle bir şey yok diyor. Yakında görürüm artık. Mesele ben hatalı mıyım onu anlamıyorum

Aramızdaki ilişkinin tamamını bilmediğimiz için suçlu sensin demek mantıksız olur ama bana göre çok konuşmak tabiri caizse dır dır etmek haklıyken haksız duruma düşürür.haklı olduğunuz yerde vardır elbet.kimse dört dörtlük değil sonuçta

Yapı meselesi. Tartışma anlarında ben de genellikle sessiz kalmayı tercih ederim. Sakinleşmek iyidir çünkü ağzımızdan olur olmaz lafların çıkmasını engeller.
Eğer tartışma anında eşim 2 saat dil dökse muhtemelen ben de kızarım .
Biraz sakin kalmayı deneyin.
O hesap sorma ya da yüzleşme krizi 5-10 dakika sonra geçiyor inanın bana. O süreyi atlatınca siz de sakinleşmeye başlayacaksınız.
Öfke problemim kesinlikle var. Kendimi kontrol edemiyorum kabul. Ama neden o noktaya geliyorum? Neden bu kadar değersizlik algısına kapılıyorum? Aevilmediğimi düşünüyorum? Umursanmadığımı hissediyorum? Yani benim mi psikolojik soeunum diye tedavi görmeye karar verdim, randevumu aldım. Ama karşıdmaki insan taş duvar, çok sakin, ben bunu umursamaz olarak görüyorum. Hiç mi hatalı görmez kendini. Çileden çıktım böylece

Meselem benle foto koymaması değil. Bir şey yapması ve bunu benle paylaşmaması. Baş eti yemeye gerçekten meraklı değilim. Karşımda umursamaz bir insan var. İster istemez savaşmak zoeunda kalıyorum
Bende umursamaz bi insanla uğraşıyorum işine geldiği gibi davranır , bende fevriydiö senin gibi bıt bıt yapıyodum ama çok söyleyince arsız oluyo ve kendimi düzelttim . Yaptığı şeyi tartıyorum artık herşeyide haber vermek zorunda değil. Birlikte olmak istiyosan biraz şekil ver bazende tartışmada sus bakalım farkedecek mi

Merhaba yine ben, yine kırgınlıklarım :KK43: sizden başka paylaşacak kimseyi de bulamıyorum.

Yine sevgilimle kavga ettik. Arkadaşlar gerçekten kendime çok yükleniyorum. Hep kendimi suçluyorum, çünkü suçlanıyorum.sevgilime fazlasıyla değer veriyorum, onu fazlasıyla seviyorum. Onun da sevgisine inanıyorum.bana önceden aşırı bağlıydı fakat artık böyle değil. Kendisi de söylüyor eskiden seni merkezim yapmıştım ama bu yanlış merkezde ben varım dedi. Kendimi senden önceye almam gerektiğini anladım dedi. Haklı da tabi ama artık öyle bir hale geldiki her şeyde ben diyor. Mesela bana ilgisiz mi davrandı ben üzülüp bunu dile getiriyorum. Şikayetçisin memnuniyetsizsin kavgacısın çok konuşuyorsun yetinmiyorsun ben buyum bütün zamanımı sana veremem.ergen gibi ilişki yaşamayı bekleme benden, ben buyum beni böyle kabullen.. Türlü türlü cümleler.

Benim de öyle kötü bir huyum var ki canım yandığı zaman çok konuşurum, kırgınlığımı susarak değil konuşarak anlatırım. Çenenin dibine vururum. İki saat konuşurum. Karşımdaki de yorulur bıktım çenenden. Sırf seni sevdiğim için katlanıyorum falan der.

Yine böyle bir zaman da iyi dedim susuyorum. Ben üzüntüye gelemem benim keyfim kaçarsa senin de kaçar triplerini çekemem bi ilişki huzur verir sen kavga veriyorsun demişti. Ben de çok kırıldım ve hiçbir şekilde aramadım. İki gün sonra aradı, öyle böyle konuştuk. İyi sayılırdık ki bugün bi baktım facebooka resim atmış, bir motosiklet.. Resmen motosiklet almış ve ben bunu sosyal medyadan öğrendim. Ben buna kırıldım. Çünkü benimle paylaşmasını bekledim. Bana da fikrimi aorsun istedim. Heyecanlandı mı bana anlataın istedim. Ona da böyle deidm kavga etmek yerine güzel konuşsaydın dedi ve yine başladı kavga. Ben yine iki saat konuştum. Niye bu kadar konuşuyorsun derseniz sebebini söyledim bir sebebi de inatla beni suçlaması kendinde asla hata bulmaması. En son başladın yine carlamaya bu kadar konuşma ya of dedi ben de kapattım.

Ya ben kırılmakta haksız mıyım? Çok mu alınganım? Çok mu berbat bir insanım ki benden bu kadar uzak kalıyor? Ben gerçekten sorunlu muyum? Naısl baş ederim hiç bilmiyorum. Ayrılmaya cesaretim yok onu çokça çok seviyorum ve onsuz yapamıyorum. Ben nasıl bir yol izlemeliyim?
Kuzenim eşini sırf huzur vermiyor diye üç çocuğa rağmen terk etti,bildiğiniz terketti,bizim bile aylar sürdü sindirmemiz ve kız sizin gibi tam kendinizi tarif etmişsiniz ki deli divane aşıktı evlendiklerinde.

Bende umursamaz bi insanla uğraşıyorum işine geldiği gibi davranır , bende fevriydiö senin gibi bıt bıt yapıyodum ama çok söyleyince arsız oluyo ve kendimi düzelttim . Yaptığı şeyi tartıyorum artık herşeyide haber vermek zorunda değil. Birlikte olmak istiyosan biraz şekil ver bazende tartışmada sus bakalım farkedecek mi
Yani evet sustuğumda fark ediyor, ama gene bildiğini okuyor hiç isteklerimi önemsemiyor bana göre. Peki senin ilişkin düzeldi mi sen tavrını değişince

Evet tam bu yapıda biri. Sen kaç ben kocalarım bile demişti bi ara pot kırıp. Ama ben beceremiyorum bunu. Sevmiyorum bu oyunları. Aşırı sevmem onu rahatsız ediyor ve tabi arrık beni de. Bunun önüne umarım geçerim
Bende sevmem taktik iliskilerde ama maalesef ki ise yariyor

Kuzenim eşini sırf huzur vermiyor diye üç çocuğa rağmen terk etti,bildiğiniz terketti,bizim bile aylar sürdü sindirmemiz ve kız sizin gibi tam kendinizi tarif etmişsiniz ki deli divane aşıktı evlendiklerinde.
Sonum sanırım :(

Öfke problemim kesinlikle var. Kendimi kontrol edemiyorum kabul. Ama neden o noktaya geliyorum? Neden bu kadar değersizlik algısına kapılıyorum? Aevilmediğimi düşünüyorum? Umursanmadığımı hissediyorum? Yani benim mi psikolojik soeunum diye tedavi görmeye karar verdim, randevumu aldım. Ama karşıdmaki insan taş duvar, çok sakin, ben bunu umursamaz olarak görüyorum. Hiç mi hatalı görmez kendini. Çileden çıktım böylece

Umursamaz olduğunu sanmıyorum. Umursamasa ilişkiyi kalıcı olarak bitirebilirdi.
Belki de öfke patlaması yaşamaktan korkuyordur.
Mesela ben agresif bir insanım,bu nedenle genelde kendimi tutmaya çalışırım. Eger tutamazsam fırtına gibi yakıp yıkıyorum ortalığı çünkü. Belki sevgiliniz de böyledir.

Umursamaz olduğunu sanmıyorum. Umursamasa ilişkiyi kalıcı olarak bitirebilirdi.
Belki de öfke patlaması yaşamaktan korkuyordur.
Mesela ben agresif bir insanım,bu nedenle genelde kendimi tutmaya çalışırım. Eger tutamazsam fırtına gibi yakıp yıkıyorum ortalığı çünkü. Belki sevgiliniz de böyledir.
Bu da olabilir çünkü dedi ki. Bak kendimi tutuyorum seni daha fazla kırmamak adına. Ama düşünüyorum evli olsak şu an sustuğum gibi susmayabilirim. Ben de çirkinleşebilirin zor tutuyorum kendimi lütfen dur artık demişti. Yani önce gayet iyiyim ben bunları kafama takmam umrum değil der sonra bi an böyle der. Belli etmemeye çalışıyor sanırım umursuyor gözükmek istwmiyor

Yani evet sustuğumda fark ediyor, ama gene bildiğini okuyor hiç isteklerimi önemsemiyor bana göre. Peki senin ilişkin düzeldi mi sen tavrını değişince
Eskiye nazaran evet daha rahatım gerçekten kavga çıkarılcak yada hatası olduğunda bağırınıyorum oda alttan oluyo mecburen ama o haklıysa ve ben fevri davranıyosam söylelen laflardan ben daha çok etkileniyodum . Yani işin özü ilişkiyi yaşayan sensin adamı tanıyan sensn sınırlarını neyde geri atacağını az çok bilirsn geri adım atmıcağı yerlerde çok söylenme çok zor ama zamanla daha iyi olursun . Çünkü genele bakınca foto atmış suç değil sen daha düşünceli olmasını bekliyosun ama bunu daha uaturuplu daha cilveli be mutlaka biz kelimesini kullan sen ben yok

Eskiye nazaran evet daha rahatım gerçekten kavga çıkarılcak yada hatası olduğunda bağırınıyorum oda alttan oluyo mecburen ama o haklıysa ve ben fevri davranıyosam söylelen laflardan ben daha çok etkileniyodum . Yani işin özü ilişkiyi yaşayan sensin adamı tanıyan sensn sınırlarını neyde geri atacağını az çok bilirsn geri adım atmıcağı yerlerde çok söylenme çok zor ama zamanla daha iyi olursun . Çünkü genele bakınca foto atmış suç değil sen daha düşünceli olmasını bekliyosun ama bunu daha uaturuplu daha cilveli be mutlaka biz kelimesini kullan sen ben yok
Ben hep biz diyorum da o hep ben diyor. Baş edemiyrum artık. Beni tehdit görüyor resmen. Bir zamanlar bağlandığı gibi bağlanmamak için çabalıyor. Hiçbir konuda da geri adım attığını görmedim. Biraz narsist biri. Umarım düzelir

Ben hep biz diyorum da o hep ben diyor. Baş edemiyrum artık. Beni tehdit görüyor resmen. Bir zamanlar bağlandığı gibi bağlanmamak için çabalıyor. Hiçbir konuda da geri adım attığını görmedim. Biraz narsist biri. Umarım düzelir
Umarım düzelir üzülmezsin ama onların mantığı bizimki gibi değil maalesef biz labirentiz bwnde mesela çok kurarım kafamda kesin şöyle kesin böyle bileylenirim ona karşı ama bi konusuruz gayet masum olan bize oluyo sinir harbi cook olucan relax bak ozaman nasıl yaranıyosun hep şefkatli ol kan kus kızılcık şerbeti içtim de bi sürede böyle dene bakalım sonuc alamazsanda yok ver böyle hayat geçmez

Umarım düzelir üzülmezsin ama onların mantığı bizimki gibi değil maalesef biz labirentiz bwnde mesela çok kurarım kafamda kesin şöyle kesin böyle bileylenirim ona karşı ama bi konusuruz gayet masum olan bize oluyo sinir harbi cook olucan relax bak ozaman nasıl yaranıyosun hep şefkatli ol kan kus kızılcık şerbeti içtim de bi sürede böyle dene bakalım sonuc alamazsanda yok ver böyle hayat geçmez
Ya böyle şefkatli olsam da yaranmaicam gibime gelşyor. Bide kırılmama rağmen iyi davranmak sanki ezik sünepe bir şeye dönüyormuşym gibi hissettiriyor ama bi de bunu deneyeyim. Eğer hala aynıysa sorun ben değilmişim demek ki

Ben de karşımdakine "sus" dememe rağmen konuşmaya devam edince çıldırıyorum. Bu sefer karşımdakini kıracak sözler söylüyorum ve ortamı terk ediyorum.(evet bilerek yapıyorum malesef ama o an o kadar soğuyorum istemsiz)
Emin olun insanların kafasına takacak yeterince derdi var. Sürekli şikayet durumu huzursuzluk, uzaklık yaratıyor. Bir yerde tak ediyor. Her şeyi bu kadar detaylı düşünmemenizi tavsiye ederim.:)

Bana öyle geldi ki bunaltıcı birisiniz ve adam fena halde bunalmış sizden. İkide bir ben buyum demesi ise sizin elinizde kukla olmak istemediği içindir muhtemelen, yoksa havalara girdiğinden değil. İlk mesajda anlaşılıyor ki adamdan tüm hayatını bir kenara itip sadece sizle ilgilenmesimi istiyorsunuz, ama böyle bir dünya yok. Biraz rahat verin insanlara. Herkesin ilişki anlayışı sizinki gibi değil, ki en başta kendi sevgilinizinki değil. Birbirinize uygun değilsiniz, bugün olmasa yarın yollarınız ayrılır muhtemelen.

Back
X