Yine hayal kırıklığı

ASYA30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
2.837
1.304
SELAM FISTIKLART

ne denediysem deneyeyim kilo vermedim üstelik son dönemlerde selülit te başlıyor yada ben iyice taktığım için öyleolduğunu düşünüyorum .(

dünyanın parasını akıttım alternatif zayıflama salonlarına
ama olmadı

son bir azim power plate ye başlıyorum
deneyimi alnlardan
ilham ve bilgi istiyorum

:KK37:yer değiştirelimmm nolurr benimde kilo almam lazımmmmmm:KK50:

SELAM FISTIKLART

ne denediysem deneyeyim kilo vermedim üstelik son dönemlerde selülit te başlıyor yada ben iyice taktığım için öyleolduğunu düşünüyorum .(

dünyanın parasını akıttım alternatif zayıflama salonlarına
ama olmadı

son bir azim power plate ye başlıyorum
deneyimi alnlardan
ilham ve bilgi istiyorum

Lenf Drenaj, kavitasyon gibi şeyler mi denedin? Hiç mi işe yaramıyorlar ya :KK43:

yanlıs dıyet yapıyorsundur dıye dusunuyorum.

Dalga gectigime bakma ben de kilo veremiyorum hem de yaklasik bir yildir pcostan... ben de cok mutsuzum :KK43:

Lenf Drenaj, kavitasyon gibi şeyler mi denedin? Hiç mi işe yaramıyorlar ya :KK43:
evet denedim üstelik tek başına da değil sauna terapi ile denedim
bana spor şart diğerlerine hiç güvenim kalmadı
bakalım bu alet spor aleti gideceğim yerde fizyoterapist eşliğinde bir spor merkezi
son ümit artık

Yediklerinize dikkat ediyo musunuz peki ? Bide alternatif yöntemleri mi denediniz sadece hani normal spor salonuna gittiniz mi normal bi programla

evet denedim üstelik tek başına da değil sauna terapi ile denedim
bana spor şart diğerlerine hiç güvenim kalmadı
bakalım bu alet spor aleti gideceğim yerde fizyoterapist eşliğinde bir spor merkezi
son ümit artık
:KK43: Spor cidden sıkılaştırıyor. Yani gözle görülür bir incelme oluyor ama şu boğazdan kesmeden tartıda farkettiremedim :KK43:

:KK43: Spor cidden sıkılaştırıyor. Yani gözle görülür bir incelme oluyor ama şu boğazdan kesmeden tartıda farkettiremedim :KK43:

işin gıcık yanı o ya
ben kesinlikle kendimi fazla yemek yiyen biri olarak düşünmüyorum
yemek çokluğu değil de demekki düzensiz beslenme asıl sorunum
diyetisyenlerde sinirimi bozuyor
sürekli aç yaşamaya devam eden biri olarak birde ne yiğceğimin planlanması içimde ki asilik duygularını tetikliyor

Arkadaşım hayatından şekeri ve unu çıkar, zayıflamaman imkansız. 1 ay dene diyorum, ama sıfır şeker, un, makarna, prinç patates. Min 5 kg garanti.

diyetisyene gittin mi hiç?
kişiye özel diyet hazırlıyorlar
bence bir dene olur mu:)

d,yetisyene de gittim
ancak bana mizaç olarak uymuyorlar
düzensiz beslenmem olduğunu biliyorum ancak çok yemek yiyen biri de değilim
porsiyonlarımı kendim takip ediyorum ama ne yiğcemin planlanması beni çok baskı altında hissettiriyor
inadına liste dışı hareket etme ihtiyacında oluyorum
sonrasında da hesap sorulur tarzda bir seans olunca
rahatsız oluyorum

Arkadaşım hayatından şekeri ve unu çıkar, zayıflamaman imkansız. 1 ay dene diyorum, ama sıfır şeker, un, makarna, prinç patates. Min 5 kg garanti.

günde ortalama 2 türk kahvesi ve 15 20 bardak çay içiyorum
işyerinde haftanın 5 günü böyle
yemek dersen nerdeyse hiç yemiyorum
ama şeker konusunda hiç tavizim yok tek şekere düşürdüm çay ı o kadar
asıl sorunumu biliyorum
ama ağzımın tadı olmadan da
zayıflamışım ne karı var
hem mutlu hem zayıf olmak istiyorum

ne çok şeyu istiyorum ben ya hu
:KK43:

d,yetisyene de gittim
ancak bana mizaç olarak uymuyorlar
düzensiz beslenmem olduğunu biliyorum ancak çok yemek yiyen biri de değilim
porsiyonlarımı kendim takip ediyorum ama ne yiğcemin planlanması beni çok baskı altında hissettiriyor
inadına liste dışı hareket etme ihtiyacında oluyorum
sonrasında da hesap sorulur tarzda bir seans olunca
rahatsız oluyorum
haklısınız
ben de bişeyi yapmayacaksın dendiğinde yapanlardan
yapacaksın dendiğinde yapmayanlardanım :KK53::KK53:
peki bişey dicem
takıntı mı yapmışsınız onu anlamak için bir psikoloğa sorsanız mı ki
hani takıntınız varsa bu konuda aşırı ondan da veremiyor olabilirsini
bir psikologla bunu çözebilirsiniz belki
bazen bir sorunun çözümü için insanın sadece kendi çabası yetmiyor ondan birileri de yardımcı olabilir mi ki diye önermeye çalışıyorum:)

POWER PLATE oldukça dikkatimi çekti
fiyatları tuzluca
ama işe yarıyor sa gözüme görünmez
off off yokmu deneyimi olanlar

işin gıcık yanı o ya
ben kesinlikle kendimi fazla yemek yiyen biri olarak düşünmüyorum
yemek çokluğu değil de demekki düzensiz beslenme asıl sorunum
diyetisyenlerde sinirimi bozuyor
sürekli aç yaşamaya devam eden biri olarak birde ne yiğceğimin planlanması içimde ki asilik duygularını tetikliyor

Ben de sporu angarya gibi görüyorum, eşim çok sevdiği için ona eşlik ediyorum spor salonunda. Ama benim için yapılması gereken işler listemde bir yük sadece. Ben zamanımdan ayırıp spor yapıyorsam istediğimi de yerim arkadaş diyenlerdenim. Çok abur cubur yemiyorum ama salata ile de geçiştiremiyorum açsam. Canım waffle çektiyse yemeliyim misal. Zaten spora gidiyorum. Ama yok yani tartı sabitledi gitmiyor. Tamam bir kilo yağ bir kilo kasın kapladığı yerin 4 katı yer kaplıyor. O yüzden 1 kilo yağ kaybedip 1 kilo kas kazanırsan kilon sabit kalsa da baya inceliyorsun. Ama insan tartıda da bir değişiklik görmek istiyor. Yeniden 5 li rakamları görebilecek miyim diyorum bazen :KK43:

X