Yine herseyi mahvettim :(

lily_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2013
77
0
0
35
Diğer
Kizlar sevgilimle aram kotu cok uzgunum :43: hersey benim ona soguk davranmamla basladi ilgisizlestim bi takim seyler yuzunden. yavrum canini acittigim halde katlandi bana hep alttan aldi :43: sonra onun da sabri tasti artik. ben nasil bi psikopat oldum ya :50: daha 3 saat once siddetli bi kavga ettik aradan 3 saat gecti ve mesajlari okuyorum ne kadar salaklik yaptigimin yeni farkina variyorum. :43: bunlari ben soylemis olamam. sinirlenince resmen kendimi kaybediyorum bambaska biri oluyorum. :50: okuyorum konustuklarimizi haksiz yere hakli olma cabasindayim hep uste cikma cabasindayim basindan sonuna kadar hakli ama gereksiz yere o kadar buyutmusum ki olayi. :( allahim bu cocuk bana nasil katlaniyor :50: cekilmez biriyim. hep ayni seyi yapiyorum hep :((( bunlara ragmen yine ayrilmamak icin cabaladi ve ben yine anlayamadim bunu. yine onu sucladim. :43: cok uzgunum. hep ayni seyi yapiyorum kendime engel olamiyorum. artik ozur dileyecek yuzum kalmadi :(( ne yapicam ben simdi. herseyi mahvettim yineee :14:

Son düzenleme:
Kizlar sevgilimle aram kotu cok uzgunum :43: hersey benim ona soguk davranmamla basladi ilgisizlestim bi takim seyler yuzunden. yavrum canini acittigim halde katlandi bana hep alttan aldi :43: sonra onun da sabri tasti artik. ben nasil bi psikopat oldum ya :50: daha 3 saat once siddetli bi kavga ettik aradan 3 saat gecti ve mesajlari okuyorum ne kadar salaklik yaptigimin yeni farkina variyorum. :43: bunlari ben soylemis olamam. sinirlenince resmen kendimi kaybediyorum bambaska biri oluyorum. :50: okuyorum konustuklarimizi haksiz yere hakli olma cabasindayim hep uste cikma cabasindayim basindan sonuna kadar hakli ama gereksiz yere o kadar buyutmusum ki olayi. :( allahim bu cocuk bana nasil katlaniyor :50: cekilmez biriyim. hep ayni seyi yapiyorum hep :((( bunlara ragmen yine ayrilmamak icin cabaladi ve ben yine anlayamadim bunu. yine onu sucladim. :43: cok uzgunum. hep ayni seyi yapiyorum kendime engel olamiyorum. artik ozur dileyecek yuzum kalmadi :(( ne yapicam ben simdi. herseyi mahvettim yineee

şuandan itibaren konuşmayı kesin ertesi gün kalkınca dinlenmiş bir şekilde erkek ark arayın ve onu çok sevdiğinizi bazen kırıcı olduğunuzu el ele verince u süreci aşıcağınızı söleyin bağırmayın bişeye kızcağınızda 1 2 dakika nefes alıp verim msj yazmadan önce boş ekranı açıp yazmadan saatlerce bakın ve kararverip yazın empati yapın ve asla sesiniz yükseltmeyin dünyada tek kız siz değilsiniz ve hiçkimse vazgeçilmez değildir..

şuandan itibaren konuşmayı kesin ertesi gün kalkınca dinlenmiş bir şekilde erkek ark arayın ve onu çok sevdiğinizi bazen kırıcı olduğunuzu el ele verince u süreci aşıcağınızı söleyin bağırmayın bişeye kızcağınızda 1 2 dakika nefes alıp verim msj yazmadan önce boş ekranı açıp yazmadan saatlerce bakın ve kararverip yazın empati yapın ve asla sesiniz yükseltmeyin dünyada tek kız siz değilsiniz ve hiçkimse vazgeçilmez değildir..

cok haklisin :( o an onu uzmek icin cabaliyorum resmen ama suan onu uzdugum icin o kadar uzgunum ki offfff :14:

cok haklisin :( o an onu uzmek icin cabaliyorum resmen ama suan onu uzdugum icin o kadar uzgunum ki offfff :14:

böyle şeyler olur hislerime göre senin erkek arkadaşı haddinden fazla değer veriobunu sana söylüyor ki sen zaten onu çok istiyerek başlamışsın önceki ilişkilerindede itmesine sebep veren tutumların bu olmuş her defasında akıllandım desende malesef yapıosun yapma öle şeler erkek arkadaşın sen onun kadar istemesende evlenmeyi istio o dağ gb cüssesinin altında kırılgan bir erkek var hayatında zaten tek tük sıkıntıları var halletmesi gereken şeler varken bide sçende sorun çıkarma destek ol hislerm öle dio..

böyle şeyler olur hislerime göre senin erkek arkadaşı haddinden fazla değer veriobunu sana söylüyor ki sen zaten onu çok istiyerek başlamışsın önceki ilişkilerindede itmesine sebep veren tutumların bu olmuş her defasında akıllandım desende malesef yapıosun yapma öle şeler erkek arkadaşın sen onun kadar istemesende evlenmeyi istio o dağ gb cüssesinin altında kırılgan bir erkek var hayatında zaten tek tük sıkıntıları var halletmesi gereken şeler varken bide sçende sorun çıkarma destek ol hislerm öle dio..

Aynen oyle canim her defasinda ozur diliyorum bidaha yapmicam diyorum ama yapiyorum. :( dun ablamla konusmuslar benim hakkimda ne guzel seyler anlatmis benle evlenmek istedigini falan soylemis. gercekten cok kirilgan ve alingan davraniyor aslinda onda da biraz hata var ama hatanin cogu bende :( bu saatten sonra bana ne kadar guvenebilir ki. olmak istemedigim bi konumdayim suan onun gozunde bambaska biri oldum :(

Aynen oyle canim her defasinda ozur diliyorum bidaha yapmicam diyorum ama yapiyorum. :( dun ablamla konusmuslar benim hakkimda ne guzel seyler anlatmis benle evlenmek istedigini falan soylemis. gercekten cok kirilgan ve alingan davraniyor aslinda onda da biraz hata var ama hatanin cogu bende :( bu saatten sonra bana ne kadar guvenebilir ki. olmak istemedigim bi konumdayim suan onun gozunde bambaska biri oldum :(

falbakan biri olarak bu çocuk senden kolay vazgeçemez ve sen her ne kadar öle düşünende senin değişebileceğine inanıyor üüzülme ama sende dikkatli davran

falbakan biri olarak bu çocuk senden kolay vazgeçemez ve sen her ne kadar öle düşünende senin değişebileceğine inanıyor üüzülme ama sende dikkatli davran

Canim cok tesekkur ederim icime su serptin :16: ins dedigin gibidir :) dikkatli davranicam bundan sonra :) baska hissettigin bisey var mi?

Back
X