- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 34
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
Haklisin ama bi anlik gaflet diyelim.ne yapacagimi bilemedim.kendimi ikinci planda gibi hissettim.cok kotu oldum.o yuzden kendimce durumu toplamaa calistim.ama elime yuzume bulastirdum.Birini ittikten sonra kime tutunduguyla ilgilenmeyin.
Acik acik arkadasima bile yazabilirsn demissin o zaman neden karistin arkadasinin mesajina? Ben sahsen arkadasima bile yazabilirsin asla diyemem sonucta hoslaniyorum.
Keske daha normal bir mesaj atsaydiniz da neden mesaj attigini ogrenseydiniz. Gerci gerek yok dusunmeye bitirmissiniz iliskinizi.
Sacmada bekleyemedim.uzulurum diye korktum.o anki psikolojime gorr o mantukliydi.icimden gelerek yazdim.belki ona ilgisi vardi ben gelince benle denedi.olmadi ona yurumek istedi diye dusundum.sonra da bu duyguyla yazdim.cunku gereksiz yere cok yuklenmistuk cocuga.mesajın saçma olmus bence kenardan ızlıyecektın varsa hoslantısı kendını bellı edecektı ıler ki zaman da.
Evet onemi yok.ama taktim iste.Artik ne onemi var
Sacmada bekleyemedim.uzulurum diye korktum.o anki psikolojime gorr o mantukliydi.icimden gelerek yazdim.belki ona ilgisi vardi ben gelince benle denedi.olmadi ona yurumek istedi diye dusundum.sonra da bu duyguyla yazdim.cunku gereksiz yere cok yuklenmistuk cocuga.
Uzme kendini boyle sacmaliklar icin ye ic gez eglen hayatin tadini cikarEvet onemi yok.ama taktim iste.
Ben de senin gibi dusundum canim.evet cevap geldi.arkadasin sozu huzunluydu.o anki psikolojimi ifade ediyordu dedi.neden boyle tepki verdi anlamadim.ben yanlis bir sey yapmak istemezdim dedi.ben de neyse kimse acisinda sonrun yok dedim.o da benim acimdan da sorun yok dedi.O ikinci mesajı hiç atmanıza ve ilk mesaj' daki tepkiye anlam veremedim ,ve listeyi temizlerken durum 'u kullanmak ,o kişinin deyimiyle çalmak isteyip yazması muhabbet açmaya odaklanmış bir gaf ,sizle ilgili olsa konuya direk sizle ilgili girilirdi diye düşünüyorum.
Son mesajınıza cevap geldi mi ?
Ben anladığım tek şey var ,resmen şansını denemiş ve siz duyana kadar mahcubiyeti yoktu ve kim olursa onla der gibi bir hal takınmış ,aradaki çatırdamalar olmasa da bu bey ne istediğinden ne emin ne de tek nokta da duracak kadar dirayetli,boşverin yolunuz aydın olsun,acabalar insan'ı yer bitirir yoksa ...Ben de senin gibi dusundum canim.evet cevap geldi.arkadasin sozu huzunluydu.o anki psikolojimi ifade ediyordu dedi.neden boyle tepki verdi anlamadim.ben yanlis bir sey yapmak istemezdim dedi.ben de neyse kimse acisinda sonrun yok dedim.o da benim acimdan da sorun yok dedi.
Bir de benimle paylastiklari cok ciddi seylerdi.kimsenin bilmemesi gerekn seyler meslegi ile ilgili.burda aciklayamiyorum ama ciddi olmasaydi bunlari paylasmazdi.ben de etkilendigu icin bitirdik diye dusunuyorum.canimi yakmak ve canimin yanmasini istemedi.ama arkadasima gercekten iyi niyetle minyazdi bilmiyorum.ola ki farkki bi niyeti yazdi bi erkek her ne olursa olsun sonuna kadar giderdi bence.Oan ki piskoloji tabı olabılıyor boyle şeyler.. Bırde ıkı arakadas arasında sorun olacagını bıldıklerınden genelde oyle dusunmuyor erkekler hangısınden hoslanmıssa ona gıder arkadasını dusunmez bence.
Peki o mesajdan sonra ne dusunmustur sizce.Ben anladığım tek şey var ,resmen şansını denemiş ve siz duyana kadar mahcubiyeti yoktu ve kim olursa onla der gibi bir hal takınmış ,aradaki çatırdamalar olmasa da bu bey ne istediğinden ne emin ne de tek nokta da duracak kadar dirayetli,boşverin yolunuz aydın olsun,acabalar insan'ı yer bitirir yoksa ...
Çok fena yakalandım diye dört dönmüstür heralde :)Peki o mesajdan sonra ne dusunmustur sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?