• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine husran..

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
Merhabalar.burda pek cok kez konu actim fakat ya uzun sure giremedıgimden ya da sifremi unutttgumdan tekrar uye oldum.
Nisanlimdan ayrilmistim,zorlu sureclerimi sizlerle paylasmistim.sonra farkli kulturden biriyle tanismistim o da beni hayal kirikligina ugratmisti.
Gecenlerde yine benzer durumu yasadim.yine hayal kirikligina ugradim.ilk defa birine karsi bir sey hissettim.onceleri ilk adim hep karsidan gelirdi fakat ilk adımı ben atabilecek kadar yogundu duygularim.
Bu sahsin halini ,durusunu ve tavrını begenmistim.baska bir yerden girev yaptigim bolgeye gorevlendirme gelmis ve gorevi bitince geri donmustu.bi sekildr kendimi fark ettirmem gerekti ve onu sosyal medyadan ekledim.
Daha sonra ilk mesaji o atti.Kendimi tanitmama gerk olup olmadığını sordugumda kesinlikle gerek olmadığını beni tanidigini soyledi.neyse konustuk yazistik falan filan.ben ona duygularimi acikladim.hissimin pesinden yurudugumu ve kendisinin tavırlarıni , hareketlerini beğendiğimi ve denersek belki guzel seyler olabilecegini soyledim..o da hemen aradi ve guzel bir muhabbet basladi aramizda.
Fakat aramizda kultur farki oldugunu anladik.ne kadar bir seyler hissetmis olsamda mantigimi kenara atamazdim.
Benden kendisinin ve ailesinin kulturel durumlarini (ideolojik durumlar da var..) normal karsilayip karsilayamayacagimi sordu. Ben de acikcasi olumsuz baktim.bu sene tayin istemem onu uzdu.onun da ailesinin benim ve ailemle ilgili normal karsilayamayacagi durumlar vardi.sonra zamana biraktik.iki gun gayet yolundaydi.
Fakat o benim tayin istememin aramizi sogutacagini ,baslamamis ve emek verilmemis bir iliskiyi zedeleyecegini,beni ve kendisini uzecwguni soyledi.basta sacma gelmisto ama ona hak verdim.cunku iki taraf da farkliydi her yönden.sorunlar patlak verecekti ve bosuna birbirimize umit verecektik.bu arada 1 ay sonra tayin isteyecegim.ayrica aramizda 7yaS vardi ben 26 o 33 yasindaydi.o olaya daha farkli bakiyordu.bitirelim dedik .bu arada onun bende etkilendigini fark etmistim.sözleri ve hareketleri bunu gosteriyordu.neyse birbirimize umit vermeden bitirdik.
Olay bundan sonra basladi.ben uzulmustum ama pisman degildim.icimde kalmamisti.o insanla muhabbet etmistim.tanimaya calismisyim ama olmadi o kadar.ama aksama benim arkadasima mesaj atmis. (Is geregi olusturdugu vats up grubu vardi.o sekilde numarasi ekliydi.)yazdigu mesaj su sekilde:merhabalar.sizi grupta eklerken numaranizi kaydetmistim. Numaralari silerken sizin de durumunuzu gordum ve begendim.calabilir miyim?
Arkadasim bana haber verdi.benim de yonlendirmemle bir kac bir sey yazdi:
Madem sileceksiniz izin almaniza ne gerek var.o karmasa da numarayi kaydetmeyi unutmamissiniz.arkadasim sizden cok iyi bahsetmişti.yanilmis..
Gibi seyler.o da bunlara cevap verdi.kaydetme sebebinin mecburi oldugunu,kendisini yanlis anladigini,beni uzecek kiracak bir sey yapmadigini soyledi.
Neyse arkadas icerleyerek konuyu kapatti.

Bu durum beni uzdu.
Ertesi gun ona mesaj attim.
Yaptigi davranisin normal oldugunu,aramizda hic bir sey yasanmadigini ,benim arkadasim da olsa birine yazabilecegini soyledim.
(Fazla yuklendigimizi dusund cocuga ve de olabilirdi belki arkadasimdan daha cok hoslanmisti.belki de onceden beri aklinda o vardi.belki de ben araya girdim.)
O da kotu niyeti olmadiguni,durumunun kendisinin ruh halini anlattigini soyledi.bu kadar yuklenmesine anlam veremedigini ve yanlis bir sey yapmadigini soyledi.
Uzun oldu ama neyse konuyu kisa kesip kapattim.
Durum budur.karmakarsik oldum.bu insandan etkilenmustim ama arkadasuma gercekten bu niyetle mi yazdi?yoksa bir seyler hissetti de bu bahanesi miydi?arkadasim oldugunu biliyordu da..

Birini ittikten sonra kime tutunduguyla ilgilenmeyin.

Acik acik arkadasima bile yazabilirsn demissin o zaman neden karistin arkadasinin mesajina? Ben sahsen arkadasima bile yazabilirsin asla diyemem sonucta hoslaniyorum.

Keske daha normal bir mesaj atsaydiniz da neden mesaj attigini ogrenseydiniz. Gerci gerek yok dusunmeye bitirmissiniz iliskinizi.

Birini ittikten sonra kime tutunduguyla ilgilenmeyin.

Acik acik arkadasima bile yazabilirsn demissin o zaman neden karistin arkadasinin mesajina? Ben sahsen arkadasima bile yazabilirsin asla diyemem sonucta hoslaniyorum.

Keske daha normal bir mesaj atsaydiniz da neden mesaj attigini ogrenseydiniz. Gerci gerek yok dusunmeye bitirmissiniz iliskinizi.
Haklisin ama bi anlik gaflet diyelim.ne yapacagimi bilemedim.kendimi ikinci planda gibi hissettim.cok kotu oldum.o yuzden kendimce durumu toplamaa calistim.ama elime yuzume bulastirdum.

mesajın saçma olmus bence kenardan ızlıyecektın varsa hoslantısı kendını bellı edecektı ıler ki zaman da.

mesajın saçma olmus bence kenardan ızlıyecektın varsa hoslantısı kendını bellı edecektı ıler ki zaman da.
Sacmada bekleyemedim.uzulurum diye korktum.o anki psikolojime gorr o mantukliydi.icimden gelerek yazdim.belki ona ilgisi vardi ben gelince benle denedi.olmadi ona yurumek istedi diye dusundum.sonra da bu duyguyla yazdim.cunku gereksiz yere cok yuklenmistuk cocuga.

Sacmada bekleyemedim.uzulurum diye korktum.o anki psikolojime gorr o mantukliydi.icimden gelerek yazdim.belki ona ilgisi vardi ben gelince benle denedi.olmadi ona yurumek istedi diye dusundum.sonra da bu duyguyla yazdim.cunku gereksiz yere cok yuklenmistuk cocuga.

Oan ki piskoloji tabı olabılıyor boyle şeyler.. Bırde ıkı arakadas arasında sorun olacagını bıldıklerınden genelde oyle dusunmuyor erkekler hangısınden hoslanmıssa ona gıder arkadasını dusunmez bence.

O ikinci mesajı hiç atmanıza ve ilk mesaj' daki tepkiye anlam veremedim ,ve listeyi temizlerken durum 'u kullanmak ,o kişinin deyimiyle çalmak isteyip yazması muhabbet açmaya odaklanmış bir gaf ,sizle ilgili olsa konuya direk sizle ilgili girilirdi diye düşünüyorum.
Son mesajınıza cevap geldi mi ?

O ikinci mesajı hiç atmanıza ve ilk mesaj' daki tepkiye anlam veremedim ,ve listeyi temizlerken durum 'u kullanmak ,o kişinin deyimiyle çalmak isteyip yazması muhabbet açmaya odaklanmış bir gaf ,sizle ilgili olsa konuya direk sizle ilgili girilirdi diye düşünüyorum.
Son mesajınıza cevap geldi mi ?
Ben de senin gibi dusundum canim.evet cevap geldi.arkadasin sozu huzunluydu.o anki psikolojimi ifade ediyordu dedi.neden boyle tepki verdi anlamadim.ben yanlis bir sey yapmak istemezdim dedi.ben de neyse kimse acisinda sonrun yok dedim.o da benim acimdan da sorun yok dedi.

Ben de senin gibi dusundum canim.evet cevap geldi.arkadasin sozu huzunluydu.o anki psikolojimi ifade ediyordu dedi.neden boyle tepki verdi anlamadim.ben yanlis bir sey yapmak istemezdim dedi.ben de neyse kimse acisinda sonrun yok dedim.o da benim acimdan da sorun yok dedi.
Ben anladığım tek şey var ,resmen şansını denemiş ve siz duyana kadar mahcubiyeti yoktu ve kim olursa onla der gibi bir hal takınmış ,aradaki çatırdamalar olmasa da bu bey ne istediğinden ne emin ne de tek nokta da duracak kadar dirayetli,boşverin yolunuz aydın olsun,acabalar insan'ı yer bitirir yoksa ...

Oan ki piskoloji tabı olabılıyor boyle şeyler.. Bırde ıkı arakadas arasında sorun olacagını bıldıklerınden genelde oyle dusunmuyor erkekler hangısınden hoslanmıssa ona gıder arkadasını dusunmez bence.
Bir de benimle paylastiklari cok ciddi seylerdi.kimsenin bilmemesi gerekn seyler meslegi ile ilgili.burda aciklayamiyorum ama ciddi olmasaydi bunlari paylasmazdi.ben de etkilendigu icin bitirdik diye dusunuyorum.canimi yakmak ve canimin yanmasini istemedi.ama arkadasima gercekten iyi niyetle minyazdi bilmiyorum.ola ki farkki bi niyeti yazdi bi erkek her ne olursa olsun sonuna kadar giderdi bence.

Ben anladığım tek şey var ,resmen şansını denemiş ve siz duyana kadar mahcubiyeti yoktu ve kim olursa onla der gibi bir hal takınmış ,aradaki çatırdamalar olmasa da bu bey ne istediğinden ne emin ne de tek nokta da duracak kadar dirayetli,boşverin yolunuz aydın olsun,acabalar insan'ı yer bitirir yoksa ...
Peki o mesajdan sonra ne dusunmustur sizce.

Back
X