Yine husran

Tam 4 yıldır yaşadığım hüsran ve ben yine hamile değilim ruhumun kalbimin acısını öylesine hissediyorum ki acaba nasıl bir duygu beta hcg baktirmak eşinle sevinçten ağlamak :KK43: acaba ben de hamileyim yazabilecek miyim buraya Rabbim başka dert vermesin ama benim de derdim bu içim acıyor fazlasıyla:KK43:
Ayni ben gibi yazmis dusunmussun simdi hayalim gercek oldu inaniyorumki sevincten ciglik atacaksin buraada

Bence diceksin icimďe bi umut oldu nedense hatta isim aricaksin burda ve suan bulundigun durumda birsuru insana birgun tecrube olcaksin
inşallah içindeki umut benm için hayırlısıyla gerçekleşir canım eğer öyle bir şey olursa burda elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışacağım

amiiim amin evet bizim de sınavımız buymuş rabbim bu vakte kadar daha bizim kaderimize yazmamış diyorum ve tek tesellim ve tek güç kaynağım bu sözlerim Allah vermiyor demek bana güç veriyor ama gerçekten psikolojik olarak çok ama çok zor süreçler yaşıyoruz
Evet canim pisikoloji olarak kendimi bagirmamak icin hele de bazi insanlarin konusmalarina sabir cekerek bulundugum yerlerden uzaklastigim olmustur.bir bebek arabasi veya annesinin kucaginda bir bebek göreyim Allahim bana da benim gibi isteyenlerede nasip et diye dualar ederim icimde:(

amiiiin inşallah biz de yaşarız açıkçası aşılama düşünmüştüm ama doktorum şans düşük o kadar hormonu aşılamada alacağına tüp bebekte al dedi o yüzden aşılama yaptırmadım hiç ama artık tüp bebek aklımda kesinleşti ama çoook korkuyorum tüp bebek sürecinden iğnelerinden burda bazı arkadaşlar sağ olsun cesaretlendirdiler beni bakalım hayırlısı sanki hiç anne olamayacağım gibi geliyor :KK43:
İğnelerde birşey yok, 2 asilama 1 tup hepsini aldik. Aşılamalar başarısız oldu tüp bebek ise transfer yapilmadi polip operasyonu geçirdim. Hem de bu sene 2. Operasyon. 1 embriyomuz oluştu çok şükür ama Dr bir daha yumurta topliycaz dedi herşey sil baştan yapılacak anliacagin. 1 senede 4. Anestezi ve operasyonum olacak :( ameliyat sonrası ağrı sizi çok oluyor, polip de yumurta toplama da öyle ne yazık ki pek sevimli değiller. Kendiliğinden kolayca hamile kalabilenlere çok şaşıyorum artık. Ne zormuş... 7.denemesi olan insanlar tanıdım. İşin içine girdikçe korku ve tedirginlik artıyor. Boşver takmazsan olur diyenlere de ayrı sinir oluyorum. 4 doktora gittim, hepsi de bebek istemeye başlayan hiçbir kadın aman boşver olmazsa olmasin diyemez ki dedi. Hakkımızda hayırlısı insallah

Evet canim pisikoloji olarak kendimi bagirmamak icin hele de bazi insanlarin konusmalarina sabir cekerek bulundugum yerlerden uzaklastigim olmustur.bir bebek arabasi veya annesinin kucaginda bir bebek göreyim Allahim bana da benim gibi isteyenlerede nasip et diye dualar ederim icimde:KK43:
aynı ben de öyleyim canım insanlardan kaçar oldum hala ne bekliyorsun doğurmak için gibi sorularından bıktığım için bebek arabası hamile kadın falan hiç görmeyeyim hele kıskandığımdan değil kendimi ve eşimi yani ailemizi eksik hissettiğimden içim sızlıyor ve dua ediyorum hemen ben de :(

Sizde de eşinizde de bi sıkıntı olup olmadığına kesin baktirmissinizdir. Ne diyor doktorlar sorun tam olarak ne?
Bu arada benim annemin de 5 sene çocuğu olmamış sonra ben olmusum sabredin elbet bir gün olur. Hatta bir tanıdığımın tam 19 sene olmamis cocuklari, artik umudu kesmişler sonra bir gün kadin bi bakmis ki hamile. Tam 19 yillik evlilikten sonra ilk cocuklarini kucaklarina almislar. Umutsuz olmayın.

İğnelerde birşey yok, 2 asilama 1 tup hepsini aldik. Aşılamalar başarısız oldu tüp bebek ise transfer yapilmadi polip operasyonu geçirdim. Hem de bu sene 2. Operasyon. 1 embriyomuz oluştu çok şükür ama Dr bir daha yumurta topliycaz dedi herşey sil baştan yapılacak anliacagin. 1 senede 4. Anestezi ve operasyonum olacak :KK43: ameliyat sonrası ağrı sizi çok oluyor, polip de yumurta toplama da öyle ne yazık ki pek sevimli değiller. Kendiliğinden kolayca hamile kalabilenlere çok şaşıyorum artık. Ne zormuş... 7.denemesi olan insanlar tanıdım. İşin içine girdikçe korku ve tedirginlik artıyor. Boşver takmazsan olur diyenlere de ayrı sinir oluyorum. 4 doktora gittim, hepsi de bebek istemeye başlayan hiçbir kadın aman boşver olmazsa olmasin diyemez ki dedi. Hakkımızda hayırlısı insallah
hımm geçmiş olsun canım Allah yardımcımız olsun .Evet düşünme rahat ol akışına bırak ve eşinle çocuk için ilişki yaşama gibi sözlere artık takılmıyorum çünkü benm için asla ve asla mümkün değil bunlar ben 2 yıl olursa olur modundaydım da ne oldu olmadı işte olmadı yani

Sizde de eşinizde de bi sıkıntı olup olmadığına kesin baktirmissinizdir. Ne diyor doktorlar sorun tam olarak ne?
Bu arada benim annemin de 5 sene çocuğu olmamış sonra ben olmusum sabredin elbet bir gün olur. Hatta bir tanıdığımın tam 19 sene olmamis cocuklari, artik umudu kesmişler sonra bir gün kadin bi bakmis ki hamile. Tam 19 yillik evlilikten sonra ilk cocuklarini kucaklarina almislar. Umutsuz olmayın.
tabi ki her şeye bakıldı 4 senedir ama hiçbir doktor sizin sorununuz şudur diyemedi yani doktorlara göre sebepsiz infertelite

inşallah içindeki umut benm için hayırlısıyla gerçekleşir canım eğer öyle bir şey olursa burda elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışacağım
Aklima geldi sen oyle diyince bende 4 sene bekledim hamile kalirsam kurban kesicem durumum olursa demistim hemn kestim bundan oncede bi adagim daha vardi baska bi konuyla alakli asilma yaptrdigim ay onuda bian once kestim Allahin izniyle sonra mutlu haberi aldim kesmedn once klomen catlatma ignesi 3 kere denedik olmamisti adagi kestim
1 2 gun sonra asilama yaptilar pozitif sonuc gordum baglamalimiyim buna bilmiyorum isim rast gitmez die korkmustum cunku

2 sene de ben uğraştım.. esime ve bana çesitli tetkikler, eşimin varikosel ameliyatı, tedavisi falan derken..' Iyisi mi çok takmayim bu durumu' dediğim zaman çift çizgiyi gördüm.. Bebişin sana gelecektir, endişelenme, üzülme hiç..

Ben artık ömür boyu olmayacak gözüyle bakıyorum çok yoruldum. Tüp bebek gibi uğraştırıcı süreç de gözümde çok büyüyor...

En çok umitlendigim hayalini kurduğum ay yeni evlenen eltimin hamile kaldığını öğrendim ve istemeden kazara olduğunu söylediler. Okadar ağladı ki...

Bende içten içe agladim

Tüm kalbimle diliyorum inşallah rabbim kucağını doldurur anneciğimde evlat hasreti cekmis 7 yıl olmamış doktorlar sebebini bulamamislar birde ozmanin sartlari tabi üzülerek söylüyorum kısır gelin takmışlar adını hep öyle seslenmişler bize hep anlatir yasadiklarini cok zor tahmin edebiliyorum

Hep derki kedileri kuşları besledim dua ettim onun dusuncesi ben Allahın yarattıgina merhamet ettim oda bana evlat nasib etti bugun olmus hala ayni seyi soyler bir derdimiz olsa kuşları kedileri kopekleri besleyin sevin dua edin der

Cok zor maddi imkansizliklar yasadigim donem kumru kusu balkonumun imkansiz bir yerine yuva yapti cok pislettiler ciksinlar istedim annem birakmadi sen onlarin yuvasini yap onlarda senin yuvani yapacak dedi taki yavrulari kanatlanip uctu benim derdim son buldu bir inanis iste dogrumu degilmi bilmiyorum

Ben artık ömür boyu olmayacak gözüyle bakıyorum çok yoruldum. Tüp bebek gibi uğraştırıcı süreç de gözümde çok büyüyor...

En çok umitlendigim hayalini kurduğum ay yeni evlenen eltimin hamile kaldığını öğrendim ve istemeden kazara olduğunu söylediler. Okadar ağladı ki...

Bende içten içe agladim
Bu gözle bakmak değil de kabullenmek önemli. O zaman kafandan siliyorsun bebek konusunu rahatlık geliyor o zaman nasılsa olmuyor deyip ilişkiyi bebek için yapmıyorsun. Bende en azından öyle oldu. Tabi benim hatam ile düşük yaptım. Onda da vardır bi hayır dedim. Tam kabullenmişken umudumu kaybetmişken rahatlamışken hamilelik olunca insan yine ümit etmeye başlıyor. O rahatlamak kafadan o düşünceyi atmak kabullenmek çok zor

tabi ki her şeye bakıldı 4 senedir ama hiçbir doktor sizin sorununuz şudur diyemedi yani doktorlara göre sebepsiz infertelite
peki belli tarihler oluyor doktorla onun takvimini oluşturup uyguladınız mı? adet zamanınıza göre yumurtlama döneminizi falan hesaplıyorlar

Tam 4 yıldır yaşadığım hüsran ve ben yine hamile değilim ruhumun kalbimin acısını öylesine hissediyorum ki acaba nasıl bir duygu beta hcg baktirmak eşinle sevinçten ağlamak :KK43: acaba ben de hamileyim yazabilecek miyim buraya Rabbim başka dert vermesin ama benim de derdim bu içim acıyor fazlasıyla:KK43:

Uzun sure cocugu olmayan herkes senin gbi dusunuyor. O uzun sure cocugu olmayan herkes cocugunu kucagina alinca butun yasadiklarini unutuyor :) kader bizimde yuzumuze gulecek sadece zamani var. Biliyorum sinir bozucu ama o zamani biz bilemeyiz biz sadece sabredecez.. baska yapacak birseyimiz yok
Ben 4 senedir hamile kalamiyorum eltim 2 aylik evli ve 2 aydir calismalara basladilar. Midem bulaniyo diyip duruyo benim sinirler alt ust artik kaldiramiyorm. Cevremdeki hrrkes maximum 5.ayinda hamile kaliyor. Eltimde kalirsa bu sefer hayata kuserim diye dusunuyorum. Yanlis anlasilmasin ama allah kimseyi evlatsiz birakmasin onunda olsun isterim cok isterim ama ailede bana bu kadar yakin birinde kaldiramam diye dusunuyorum isyan ederim diye korkuyorum. Ama yinede sabrediyorum rabbim sen benim icimi biliyorsun benim gonlume gore ver diyorum. Sabret hersey gecicek bitecek birgun gelecek kendi hayalini yasiyor olacaksin. Evet zor yipratici surec. Kaynanaminda 4 sene olmamis neler hissettin neler yasadin diyorm hatirlamiyorm kizim xi kucagima aldigimda hersey bitti hersey birden silindi yasadigim acilar mutsuzluklar hepsi diyor. Bunda da vardir bir hayir diceksin. Bazi seyler beklemedigin zaman gelirmis ya belkide oyle olacak hayatin sana en guzel hediyesi olacak. Umutsuzluga dusme umudubu kaybedersen herseyi kaybedersin... bak ben ocakta tup bebek yaptiracagim adetim gecikti test yaptim cok silik cizgi cikti ertesi gun adet oldum.. demekki hala zamani degilmiş... allah biliyo ya bu acilarin mutsuzluklarin telafisi cok guzel olacak.. sabret umut et melegin sana gelecek tum kalbimle once olmayanlara sonra kendime dua ediyorum...

Allah gönlünüze göre versin inşallah. Benim arkadaşım 7.senenin sonunda olmuş. Ondan sonra bir kardeşi oldu o da 10 sene sonra. Bi akrabamız kaç defa hamile kaldı düşük yaptı. Sonra bir kızı oldu birkaç sene sonra bir kızı daha oldu. Ümitsizliğe kapılmayın. İnşallah sizinki de hayırlısıyla en kısa zamanda olur.

Uzun sure cocugu olmayan herkes senin gbi dusunuyor. O uzun sure cocugu olmayan herkes cocugunu kucagina alinca butun yasadiklarini unutuyor :) kader bizimde yuzumuze gulecek sadece zamani var. Biliyorum sinir bozucu ama o zamani biz bilemeyiz biz sadece sabredecez.. baska yapacak birseyimiz yok
Ben 4 senedir hamile kalamiyorum eltim 2 aylik evli ve 2 aydir calismalara basladilar. Midem bulaniyo diyip duruyo benim sinirler alt ust artik kaldiramiyorm. Cevremdeki hrrkes maximum 5.ayinda hamile kaliyor. Eltimde kalirsa bu sefer hayata kuserim diye dusunuyorum. Yanlis anlasilmasin ama allah kimseyi evlatsiz birakmasin onunda olsun isterim cok isterim ama ailede bana bu kadar yakin birinde kaldiramam diye dusunuyorum isyan ederim diye korkuyorum. Ama yinede sabrediyorum rabbim sen benim icimi biliyorsun benim gonlume gore ver diyorum. Sabret hersey gecicek bitecek birgun gelecek kendi hayalini yasiyor olacaksin. Evet zor yipratici surec. Kaynanaminda 4 sene olmamis neler hissettin neler yasadin diyorm hatirlamiyorm kizim xi kucagima aldigimda hersey bitti hersey birden silindi yasadigim acilar mutsuzluklar hepsi diyor. Bunda da vardir bir hayir diceksin. Bazi seyler beklemedigin zaman gelirmis ya belkide oyle olacak hayatin sana en guzel hediyesi olacak. Umutsuzluga dusme umudubu kaybedersen herseyi kaybedersin... bak ben ocakta tup bebek yaptiracagim adetim gecikti test yaptim cok silik cizgi cikti ertesi gun adet oldum.. demekki hala zamani degilmiş... allah biliyo ya bu acilarin mutsuzluklarin telafisi cok guzel olacak.. sabret umut et melegin sana gelecek tum kalbimle once olmayanlara sonra kendime dua ediyorum...
Rabbim sonuna kadar güldürsün verince de.bende 4 seneden sonra hamile kaldım.
Daha tam sevinemeden kalbi durdu kürtaj oldum.sevincim kursağımda kaldı.Rabbim.herşeyin hayırlisını versin.

Back
X