- 15 Şubat 2018
- 2.703
- 8.817
- 158
Siz boyle yazinca yillar once yasadigim bir olay aklima geldi.Abla sen biraz garip geldin bana ya.
Sürekli sürekli kandırılıyorum deme buradakiler yemez. Bütün evliler, nişanlılar seni mi buluyor?
Ben hiç evli ya da nişanlı bir erkekle olmadım mesela.
Suan 36 yasindayim, ben daha 18 yasindayken yani 17-18 sene once sokak hayvanlarini goturdugum bir veteriner vardi, benden hoslandigini soyledi.
Mesajlasiyoruz falan iltifatlar o bicim ama adamin bazi tavirlarini biraz garipsedim, huylandim.
Sonra olta attim, mesajlasirken ben senin evli oldugunu duydum dogru mu yazdim. Bana tamamiyle bir yanlis anlasilma durumu soz konusu dedi. Yan ciziyor yani, ben seninle arkadasca konusuyorduma getirmeye calisti evliymis çakal

18 sene once ne facebook, ne instagram, ne akilli telefon 18 yasinda toy bir genc kizken oltasina dusmedim bu cakalin.
Konu sahibi arkadas bu devirde, bu yasinda ne hikmetse durmadan kandiriliyor. Evli adam sosyal medyada bir yerden vermezse, digerinden mutlaka acik verir. Hadi onu da gectim tavirlarindan anlarsin yaa.. En olmadi rica et adamdan acsin senin yaninda e devleti bak medeni haline.
Ama yok kandirilmak daha kolay