Yine Hüsran

Abla sen biraz garip geldin bana ya.
Sürekli sürekli kandırılıyorum deme buradakiler yemez. Bütün evliler, nişanlılar seni mi buluyor?
Ben hiç evli ya da nişanlı bir erkekle olmadım mesela.
Siz boyle yazinca yillar once yasadigim bir olay aklima geldi.
Suan 36 yasindayim, ben daha 18 yasindayken yani 17-18 sene once sokak hayvanlarini goturdugum bir veteriner vardi, benden hoslandigini soyledi.
Mesajlasiyoruz falan iltifatlar o bicim ama adamin bazi tavirlarini biraz garipsedim, huylandim.

Sonra olta attim, mesajlasirken ben senin evli oldugunu duydum dogru mu yazdim. Bana tamamiyle bir yanlis anlasilma durumu soz konusu dedi. Yan ciziyor yani, ben seninle arkadasca konusuyorduma getirmeye calisti evliymis çakal 😆

18 sene once ne facebook, ne instagram, ne akilli telefon 18 yasinda toy bir genc kizken oltasina dusmedim bu cakalin.
Konu sahibi arkadas bu devirde, bu yasinda ne hikmetse durmadan kandiriliyor. Evli adam sosyal medyada bir yerden vermezse, digerinden mutlaka acik verir. Hadi onu da gectim tavirlarindan anlarsin yaa.. En olmadi rica et adamdan acsin senin yaninda e devleti bak medeni haline.
Ama yok kandirilmak daha kolay :KK53:

İftira atmıyorum bu kişi 14 yıllık tanıdığım dedin. O kişiyide yıllardır tanıyordun büyük aşkındı. Ben sana vazgeç dedim tedavi ol dedik sana kendi iyiliğin için bak yine olan sana oldu. İşinden oldun
Ay yok bunun 3 tane falan koleksiyonu var. Bunu sonradan buldu. Öteki başkaydı

Yaprak dökümü Leyla mübarek. Hayır bir erkek olmasa koca olmasa ölecek misiniz erkeksizlik başınıza falan mı vuruyor da evliyi boşamak için bu kadar hırs çaba. Ömrünüz boyunca mutlu olacağınızı hiç sanmam. Eden bulur. 3 kadına ettiğiniz size de gelir.

Ay yok bunun 3 tane falan koleksiyonu var. Bunu sonradan buldu. Öteki başkaydı
Bence aynı kişi kuzum çünkü üstte direk aynı kişiden bahsettiğini anladım bi tek o kişi yıllarca unutamadığı kişiydi hatta bir kaç ay once bu kişiyi konuştuk. Nişanlanmıştı. Sonra yeni nikahı olmuştu kadına yazmıştı sosyal medyadan şimdi yine taciz ediyor

Suan 36 yasindayim, ben daha 18 yasindayken yani 17-18 sene once sokak hayvanlarini goturdugum bir veteriner vardi, benden hoslandigini soyledi.
Mesajlasiyoruz falan iltifatlar o bicim ama adamin bazi tavirlarini biraz garipsedim, huylandim.

Sonra olta attim, mesajlasirken ben senin evli oldugunu duydum dogru mu yazdim. Bana tamamiyle bir yanlis anlasilma durumu soz konusu dedi. Yan ciziyor yani, ben seninle arkadasca konusuyorduma getirmeye calisti evliymis çakal 😆

18 sene once ne facebook, ne instagram, ne akilli telefon 18 yasinda toy bir genc kizken oltasina dusmedim bu cakalin.
Konu sahibi arkadas bu devirde, bu yasinda ne hikmetse durmadan kandiriliyor. Evli adam sosyal medyada bir yerden vermezse, digerinden mutlaka acik verir. Hadi onu da gectim tavirlarindan anlarsin yaa.. En olmadi rica et adamdan acsin senin yaninda e devleti bak medeni haline.
Şerefsize bak, sen yanlış anladın ha :KK53:
Şey deseydin "ben yanlış anladığımı düşünmüyorum, istersen mesajları birde karına göstereyim bakalım o ne düşünüyor?"
O zamanlar belki kandırılmak daha kolaydı ama şimdi değil. Hiç kimse sosyal medya kullanmasa bile mail adresi kullanıyor, sosyal medyası olman insan çok çok az. İllaki bir yerde açık bulunur ama tabi görmek isteyen görür bunu.
Konu sahibini çok iyi niyetli bulmadım, zira hatırladığım kadarıyla birkaç ay önce yine böyle bir durum yaşanmıştı. Hep bu arkadaşı mı buluyor yoksa çok mu saf anlamadım. :olamaz:

Farkında biliyor da , işte kendime çekeyim boşatayım ben alayım kafası

Bence aynı kişi kuzum çünkü üstte direk aynı kişiden bahsettiğini anladım bi tek o kişi yıllarca unutamadığı kişiydi hatta bir kaç ay once bu kişiyi konuştuk. Nişanlanmıştı. Sonra yeni nikahı olmuştu kadına yazmıştı sosyal medyadan şimdi yine taciz ediyor
Sanki öteki diye hatırlıyorum ama oladabilir şey mi yani bu hani bunla öbüşmüşlerdi araba da sonra 1 ay sonra falan sözü olmuştu onu kandırmışşşmışşşştı nişanlıya yazmıştı, gariban nişanlı ya o kadına üzülüyorum çünkü o kadın aldatılmamıştı

Sanki öteki diye hatırlıyorum ama oladabilir şey mi yani bu hani bunla öbüşmüşlerdi araba da sonra 1 ay sonra falan sözü olmuştu onu kandırmışşşmışşşştı nişanlıya yazmıştı, gariban nişanlı ya o kadına üzülüyorum çünkü o kadın aldatılmamıştı

Ben yandım kız yanmasın dedim fake ins hesaptan kıza yazdım.

Evlı oldugunu bılmıyordum
Hayır kızlar bu 3. ve başka bir kişi.
Konunun biri ağustos 2020,diğeri Kasım 2020 tarihli.

Eklentiler

• 85C59346-5C69-4A47-8E34-EC99C4F7C4CF.webp
    85C59346-5C69-4A47-8E34-EC99C4F7C4CF.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 29
Evet o kişi zaten adam istemiyorum diyordu nişanlanıcam diyordu ayrılmıştı. Sonra nişanlanmıştı bunu duyunca kadına yazmıştı. Adama sürekli yazdığını çağırdığını onun ise reddettiğini bile hatırlıyorum adama acımıştık baya çünkü konu sahibi o kişiye çok takmıştı adam istemiyorum dedikçe hırs yapmıştı. Yani olan kemdine oluyor o kadar dil döktük tedavı olmalısın dedik. Kendi hayatını mahvediyor

Evet o kişi zaten adam istemiyorum diyordu nişanlanıcam diyordu ayrılmıştı. Sonra nişanlanmıştı bunu duyunca kadına yazmıştı. Adama sürekli yazdığını çağırdığını onun ise reddettiğini bile hatırlıyorum adama acımıştık baya çünkü konu sahibi o kişiye çok takmıştı adam istemiyorum dedikçe hırs yapmıştı. Yani olan kemdine oluyor o kadar dil döktük tedavı olmalısın dedik. Kendi hayatını mahvediyor
Benim koynumdan sana geldi yazmıştı kadına. Halbuki öyle birşey yoktu 🥺🥺🥺🥺🥺

Hey yavrum heyy sen bu kulübün kadınlarını kandırabileceğini mi sandın, şu hafızaya baksana bir sen 👏 👏 👏 🧐🧐

tedavi olmalı o zaman konu sahibi.adamı 14 yıldır takıntı yapmışş.hiç normal bir durum değilll

Şerefsize bak, sen yanlış anladın ha :KK53:
Şey deseydin "ben yanlış anladığımı düşünmüyorum, istersen mesajları birde karına göstereyim bakalım o ne düşünüyor?"
O zamanlar belki kandırılmak daha kolaydı ama şimdi değil. Hiç kimse sosyal medya kullanmasa bile mail adresi kullanıyor, sosyal medyası olman insan çok çok az. İllaki bir yerde açık bulunur ama tabi görmek isteyen görür bunu.
Konu sahibini çok iyi niyetli bulmadım, zira hatırladığım kadarıyla birkaç ay önce yine böyle bir durum yaşanmıştı. Hep bu arkadaşı mı buluyor yoksa çok mu saf anlamadım. :olamaz:
Hem de ne serefsiz. Gostermiyordu ama ogrendigime gore 36 yasindaymis bir de :KK53: Hem evli hem de 18 yas fark. Hevesi kursaginda kaldi cakalin 😆

Konu sahibi bence saf falan degil. Kandirilmak kolayina geliyor. Vicdanen daha rahat hissediyordur sorgulamayinca, bir nevi magdur oluyor kendince.. Yoksa anlamamak mumkun degil. Gercekten iyi niyetli olmadigini dusunuyorum. Bir de bir dedigi digerini tutmuyor. Şu konu icinde bile lafi kac kere döndurdü.

Ilk alkolluyken ben mesaj attim dedi, sonra ilk once o bana mesaj atip hakaret etti sonra ben yazdim dedi. Ceviriyor surekli lafi.

Neyapsamkisimdi'nin de dedigi gibi muhtemelen ben alayim kafasinda.
Farkında biliyor da , işte kendime çekeyim boşatayım ben alayım kafası
Bence konu sahibi yasi 30 uzeri oldugu icin ve daha once evlenip bosandigi icin bundan sonra evlenme sansinin cok dusuk oldugunu dusunuyor. ( bence cok yanlis bir dusunce )
Bu nedenle kendisi ile ilgilenen kim olursa olsun bos gecmiyor, sonra da eslerine, nisanlilarina soyluyor terk etsinler diye ama ters tepiyor.. ustune ustluk bir de leş adamlar degerleniyor kiymete biniyor eslerinin gozunde.

Iyi niyetli olsa, allahindan bul der basar tekmeyi daha ilk ogrendiginde. Ne diye uzatacak

Back
X