- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Abla eğer eski konuyla alakalı değilse bu 3. Adam. Eğer bağlantılıysa takıntılısın.Eski konularla bağdaştırıyorlar.İlgisi olmayan konularla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla eğer eski konuyla alakalı değilse bu 3. Adam. Eğer bağlantılıysa takıntılısın.Eski konularla bağdaştırıyorlar.İlgisi olmayan konularla.
Sağlam kurtarmışsınız paçayı, kart horoza bak senHem de ne serefsiz. Gostermiyordu ama ogrendigime gore 36 yasindaymis bir deHem evli hem de 18 yas fark. Hevesi kursaginda kaldi cakalin
Konu sahibi bence saf falan degil. Kandirilmak kolayina geliyor. Vicdanen daha rahat hissediyordur sorgulamayinca, bir nevi magdur oluyor kendince.. Yoksa anlamamak mumkun degil. Gercekten iyi niyetli olmadigini dusunuyorum. Bir de bir dedigi digerini tutmuyor. Şu konu icinde bile lafi kac kere döndurdü.
Ilk alkolluyken ben mesaj attim dedi, sonra ilk once o bana mesaj atip hakaret etti sonra ben yazdim dedi. Ceviriyor surekli lafi.
Neyapsamkisimdi'nin de dedigi gibi muhtemelen ben alayim kafasinda.
Bence konu sahibi yasi 30 uzeri oldugu icin ve daha once evlenip bosandigi icin bundan sonra evlenme sansinin cok dusuk oldugunu dusunuyor. ( bence cok yanlis bir dusunce )
Bu nedenle kendisi ile ilgilenen kim olursa olsun bos gecmiyor, sonra da eslerine, nisanlilarina soyluyor terk etsinler diye ama ters tepiyor.. ustune ustluk bir de leş adamlar degerleniyor kiymete biniyor eslerinin gozunde.
Iyi niyetli olsa, allahindan bul der basar tekmeyi daha ilk ogrendiginde. Ne diye uzatacak
ben de tanımayanlardanımm çözmeye çalışıyorum olmuyorr.kimi diyor bir çok adam var.kimi diyor aynı adama 14 yıldır takıntılı.konuyu ben de anlayamadım valla tammm .izlemedeyimmmHahah müge anlıcılık oynuyoruz, ben de konu sahibini yeni tanımaya çalışan ve anlayamayan Rahmi Bey oluyorum![]()
Ceycey apla sar başa, baştan izleben de tanımayanlardanımm çözmeye çalışıyorum olmuyorr.kimi diyor bir çok adam var.kimi diyor aynı adama 14 yıldır takıntılı.konuyu ben de anlayamadım valla tammm .izlemedeyimmm
Gayet net anlattım ama siz heyecan arıosunuzben de tanımayanlardanımm çözmeye çalışıyorum olmuyorr.kimi diyor bir çok adam var.kimi diyor aynı adama 14 yıldır takıntılı.konuyu ben de anlayamadım valla tammm .izlemedeyimmm
Ya sen söylesene önceki adam mı değil mi? Evirip çeviriyorsun lafı anlamıyoruz ki.Gayet net anlattım ama siz heyecan arıosunuz
Değil dedim ya kaç kere .Ya sen söylesene önceki adam mı değil mi? Evirip çeviriyorsun lafı anlamıyoruz ki.
Kuzum 3 adam var. İlk adam bundan ayrılıp başkasıyla nişanlanıyor bu da nişanlısına benim kpynumdan sana geldi diye mesaj atıyor. Nişanlı ortalığı ayağa kaldırınca herkes bunun üstüne geldi yine akıllanmadı ki adam nişanlısını aldatmadı yani geçmişteydi.ben de tanımayanlardanımm çözmeye çalışıyorum olmuyorr.kimi diyor bir çok adam var.kimi diyor aynı adama 14 yıldır takıntılı.konuyu ben de anlayamadım valla tammm .izlemedeyimmm
yok gerçekten anlamadımmm neden heyecan arayayım.diğer üyeler başka yazıyor siz başkaa.ben de izliyorumm anlamaya çalışıyorumm.Gayet net anlattım ama siz heyecan arıosunuz
Ya sen söylesene önceki adam mı değil mi? Evirip çeviriyorsun lafı anlamıyoruz ki.
Uyelere ınanın siz.Boşverın.yok gerçekten anlamadımmm neden heyecan arayayım.diğer üyeler başka yazıyor siz başkaa.ben de izliyorumm anlamaya çalışıyorumm.
nişanlısı olan adam başka mı yanii?ama konunuzda nişanlısı kadınla da kavga ettiğinizi yazmışsınız.kadınların suçu yok ki adamlarla uğraşın siz değil mi?Değil dedim ya kaç kere .
Diger adam kımmış .Ben bılmıorum.Bolansın bana kalsınmı :)Ne kadar guzel fıkırlerın varmış .Kişi kendınden bilir işi.Gerıye bılmedıgınız 10 tane daha var onları da ayrı konuşarda acıcam.Şaka gibisinizKuzum 3 adam var. İlk adam bundan ayrılıp başkasıyla nişanlanıyor bu da nişanlısına benim kpynumdan sana geldi diye mesaj atıyor. Nişanlı ortalığı ayağa kaldırınca herkes bunun üstüne geldi yine akıllanmadı ki adam nişanlısını aldatmadı yani geçmişteydi.
su anki adam avcı, konu sahibi öğrenip ayrılmak yerine karısı bosasın adam ona kalsın diye karısını taciz ediyor. Diğer adamı da sonra konusuruz![]()
Musmusu bu. Ezberledik artık maalesefKonu sahibinin profilinde sınırlama var. Eski konularini nereden biliyorsunuz? Ikinci uyelik mi bu?
yok .ben üyeyi ilk kez bugün gördüm.ama arkadaş attı eski konularını özelden ordan baktımm.üyeyi tanımıyorumm yoksaaKonu sahibinin profilinde sınırlama var. Eski konularini nereden biliyorsunuz? Ikinci uyelik mi bu?
Ayyynen öyle. Hiçbiri de boşamadı şimdi hem kocadan hem işten oldunuz. Geçmişler olsunDiger adam kımmış .Ben bılmıorum.Bolansın bana kalsınmı :)Ne kadar guzel fıkırlerın varmış .Kişi kendınden bilir işi.Gerıye bılmedıgınız 10 tane daha var onları da ayrı konuşarda acıcam.Şaka gibisiniz![]()
Teşekkür ederim .Sağ olun :)Ayyynen öyle. Hiçbiri de boşamadı şimdi hem kocadan hem işten oldunuz. Geçmişler olsun
Ne guzel .yok .ben üyeyi ilk kez bugün gördüm.ama arkadaş attı eski konularını özelden ordan baktımm.üyeyi tanımıyorumm yoksaa
anladıysan benıde aydınlat canben de tanımayanlardanımm çözmeye çalışıyorum olmuyorr.kimi diyor bir çok adam var.kimi diyor aynı adama 14 yıldır takıntılı.konuyu ben de anlayamadım valla tammm .izlemedeyimmm
Sizede kına getıreyım .Elinize yakarsınızAyyynen öyle. Hiçbiri de boşamadı şimdi hem kocadan hem işten oldunuz. Geçmişler olsun