Yine Hüsran

Daha belli deil ilimden olfugum.Durun bakalım.

Sizede kına getıreyım .Elinize yakarsınız
Neden yakayım? Başka yerlerde bile isteye kocalarına göz diktiğiniz için üzülen kadınlar varken ben ancak onlara üzülürüm. Siz mi? Siz zaten ettiğinizi bulacaksınız. Ha öyle,ha böyle.

Neden yakayım? Başka yerlerde bile isteye kocalarına göz diktiğiniz için üzülen kadınlar varken ben ancak onlara üzülürüm. Siz mi? Siz zaten ettiğinizi bulacaksınız. Ha öyle,ha böyle.
Kimsenın kocasına bakmadım .İster ınanın ıster ınanmayın.Ne sanıosunuz benı koca duskunumu.Hayretler ıcındeyım gercekten.Kandırıldım dıorum kocalarına bakıosunuz dıosunuz.Saka gıbısınız

Kuzum 3 adam var. İlk adam bundan ayrılıp başkasıyla nişanlanıyor bu da nişanlısına benim kpynumdan sana geldi diye mesaj atıyor. Nişanlı ortalığı ayağa kaldırınca herkes bunun üstüne geldi yine akıllanmadı ki adam nişanlısını aldatmadı yani geçmişteydi.

su anki adam avcı, konu sahibi öğrenip ayrılmak yerine karısı bosasın adam ona kalsın diye karısını taciz ediyor. Diğer adamı da sonra konusuruz😄
masallah konu sahıbesı bıde iş dıye bana cevap yazıyor ooo asıl fragmen buymuş ya

yok valla anlamadımmm. :KK53:
Ceycey musmusu nickli kisinin eski konularina bakmak icin musmusunun uzerine tiklayinca nick flamefire olarak degisiyor. Sanirim bu ikinci uyelik, her nekadar kendisi ayni uye oldugunu inkar etse de sanirim musmusu=konu sahibi...
Konuda zaten birkac tutarsiz sey vardi.
Ilk once adamin karisina ilk ben soyledim yazmis. Sonraki yorumlarinda ama hayir ilk karisi bana yazdi diyor.
14 yildir adami taniyor ama evli oldugunu bilmiyor.
Sarhosken kadina yazdigini hatirliyor ama yazdiklarinin icerigini hatirlamiyor. Sonra konu ilerledikce hatirlamaya basliyor, gibi gibi...

Ceycey musmusu nickli kisinin eski konularina bakmak icin musmusunun uzerine tiklayinca nick flamefire olarak degisiyor. Sanirim bu ikinci uyelik, her nekadar kendisi ayni uye oldugunu inkar etse de sanirim musmusu=konu sahibi...
Ilk once adamin karisina ilk ben soyledim yazmis. Sonraki yorumlarinda ama hayir ilk karisi bana yazdi diyor.
Sarhosken kadina yazdigini hatirliyor ama yazdiklarinin icerigini hatirlamiyor. Sonra konu ilerledikce hatirlamaya basliyor, gibi gibi...
Kim neyi inkar ettı ?Pardon ama derdınuz nedır ?

Merhaba arkadaşlar .Yıllarca emek verdiğim işyerinde yapmamam gereken bir şeyi yaptım .Kişisel verilerle ilgili sorgulama yaptım.O şekilde evli olduğunu öğrendım süreklı olarak bana aşık oldugunu soyleyen adama .Daha sonra soruma hitmiş olucakki kızı bulup kocasının bana yazdığı mesajları kıza attım .Olay bundan sonra başladı .Birgun içtim ağlıodum fake hesaptan kıza bişey yazdım ne yazdıgımı hatırlamıyorum .Sonra ardı arkası kesılmedı hakaretlerın.İşyerımı arayıp şikayet etmiş .İşyerımı soyleyemıorum.Kızın bılgılerıne bakmadım ama çocugun bılgılerıne baktıgım görünüyor .Sonra şikayetı gerı aldı ama ne fayda .İşyerı fermanımı yazmış .Daha once kımler kımler sorgulandı onlara sadece uyarı verıldi .Daha onceden yaptıkları usulsuzluklerle ılgılı şikayette bulunmuştum.Çok idatı para cezası yemısler .Bana 3 secenek sunuldu.1 istifa etmem ,2 ıyı nıyet kurallarına aykırı çıkış .3 ucretsız ızın .Hiç birini kabul etmıorum dedım .Ucretsız ızne cıkacaklarını soledıler.Tarıh belırtmeden .Bu arada kıza nasıl şikayet edecegını bızım ısyerındekı ınsanlar solemış .Gercektende kımseye guven yok.Yıllarca çalışırsın fifimirsin daha sonra çöp muamelesı gorursun .5 gun kendıme gelemedım .Uyuyamadımda .Şoka gırdım .Avukatlar senı uyarmak zorundaydılar dıo .Madem ben cok kotuyum neden dırek çıkarmadılar ?Neyı beklıolar.Bence mahkemeye civercemı bıldıklerı ıcın çıkarmıolar .Hepsınden nefret ddıorum.Bazen nereye kadar dıodum hatta bundan 3 yıl once bıracaktım Ama insan bu kadar basit atılamazAvujatlar yardım edın lıtfen .
Haketmissin ...belliki herife karsi yogun hissler besliyorsun.. kiskandin ve yuvalari bozulsun istedin ama attigin tas senin kafani yardi ...iyi niyetli olsaydin evli oldugunu anladigin an köşeye ceker birdaha bir metre yakinima yaklasma ben metres olma meraklısı değilim der birdahada suratina bile bakmazdim ama siz kasinmissiniz ne yazdiysaniz da belliki kadini delirtmissiniz yahu kadin zaten aldatildigini ogrenmis yazik ya hicmi vijdaniniz yok

valla ben musmusuyu da tanımıyorumm bu üyeyi de.bu gece rastladımm .ama tanıyan çokmuş demek ki

Back
X