- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
Heeee çok sebiyo:)Gitte teselli et:)Haaa noldu ben atasozu biliyorum cahil degilim ayaklarımı bunlar herseyi bilmene gerek yok haddini bil elin karısını rahat birak kocası seviyorki bosanmamis![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heeee çok sebiyo:)Gitte teselli et:)Haaa noldu ben atasozu biliyorum cahil degilim ayaklarımı bunlar herseyi bilmene gerek yok haddini bil elin karısını rahat birak kocası seviyorki bosanmamis![]()
Soluolarmıkı nufusta ?yeni iş bulursun işsizlik maaşı da alırsınnnn boşverrrrr.ama bir daha bir adamla tanışırsann hemen nufusa gidin beraberrrr emin ol medeni halindennn![]()
Maşallah sana :)Denkli kız :)Amann aman uzak dursun sen ve seni taniyan alakan olan iyyyyy benim dengim degil
Amac bosansin bana gelsin kadin perisan bu da aldim iste naaaberrr yapip o kücük zavqlli egosunj tatmin edecek herif kullanmis atmış karısına donmus bu da KUDURUYOR ozet bu isten de kovuluyor layığını buluyor haydeee ben banlanirBence karısına soylememelıydı..evlı adam evlı adamdan uzak durucaksın..degılmı
kendisiyle gidersen tabi ki söylerler ama tek gidersen söylemezler doğal olarakkkSoluolarmıkı nufusta ?
İnşallah bulurum yeni iş .Daha çıkarmadılar ama bıttı o iş .yeni iş bulursun işsizlik maaşı da alırsınnnn boşverrrrr.ama bir daha bir adamla tanışırsann hemen nufusa gidin beraberrrr emin ol medeni halindennn![]()
BolomoyoruzkoobozdobolmoyokSoluolarmıkı nufusta ?
Yooo kullandırmadım kendimiAmac bosansin bana gelsin kadin perisan bu da aldim iste naaaberrr yapip o kücük zavqlli egosunj tatmin edecek herif kullanmis atmış karısına donmus bu da KUDURUYOR ozet bu isten de kovuluyor layığını buluyor haydeee ben banlanir
Iyide konu sahibi evlilerden hoslaniyor o kismi nabacagizyeni iş bulursun işsizlik maaşı da alırsınnnn boşverrrrr.ama bir daha bir adamla tanışırsann hemen nufusa gidin beraberrrr emin ol medeni halindennn![]()
Zaten kadına neden duyurmus anlamadım..su adamlar herseyde aklanıyor ya..sınır oluyorum...bırını aldatan elbet ıkıncıyıde aldatır benceAmac bosansin bana gelsin kadin perisan bu da aldim iste naaaberrr yapip o kücük zavqlli egosunj tatmin edecek herif kullanmis atmış karısına donmus bu da KUDURUYOR ozet bu isten de kovuluyor layığını buluyor haydeee ben banlanir
Iyide konu sahibi evlilerden hoslaniyor o kismi nabacagiz![]()
Haa on senedir evli bir adamla cikiyorum oohhh karisiyla ayirim dedimde nufusta karisi çıktım iyimi puhahahahaYooo kullandırmadım kendimiSen ıyı bılıon bu işlerı anlatsana nasıl kullandırdın kendını ?İyimiydi .Bak bak basıl bılıo tum asamaları
Aynen oyle.Kadın kadının dusmanı .Zaten kadına neden duyurmus anlamadım..su adamlar herseyde aklanıyor ya..sınır oluyorum...bırını aldatan elbet ıkıncıyıde aldatır bence
Anlamıorum ki ingiliççe :)Haa on senedir evli bir adamla cikiyorum oohhh karisiyla ayirim dedimde nufusta karisi çıktım iyimi puhahahaha
Gı he gı he heHaa on senedir evli bir adamla cikiyorum oohhh karisiyla ayirim dedimde nufusta karisi çıktım iyimi puhahahaha
Orasi baska bi konu kadin kendince sebeblerle bosanmamistir ben olsam oyle biriyle saniye durmam bosanirim migdem kaldirmazda kessin kocası affetirmek icin neler neler yapmistir varya ne ozurler neler nelerZaten kadına neden duyurmus anlamadım..su adamlar herseyde aklanıyor ya..sınır oluyorum...bırını aldatan elbet ıkıncıyıde aldatır bence
Ole yaparım bundan sonra :):) Gel bı nufusa gıdelım derım:)kendisiyle gidersen tabi ki söylerler ama tek gidersen söylemezler doğal olarakkk
Agza bak seviye ortadaGı he gı he he
Ne guzel allah daha ıyı etsın :)Orasi baska bi konu kadin kendince sebeblerle bosanmamistir ben olsam oyle biriyle saniye durmam bosanirim migdem kaldirmazda kessin kocası affetirmek icin neler neler yapmistir varya ne ozurler neler neler