Yine Hüsran

Haketmissin ...belliki herife karsi yogun hissler besliyorsun.. kiskandin ve yuvalari bozulsun istedin ama attigin tas senin kafani yardi ...iyi niyetli olsaydin evli oldugunu anladigin an köşeye ceker birdaha bir metre yakinima yaklasma ben metres olma meraklısı değilim der birdahada suratina bile bakmazdim ama siz kasinmissiniz ne yazdiysaniz da belliki kadini delirtmissiniz yahu kadin zaten aldatildigini ogrenmis yazik ya hicmi vijdaniniz yok
Vicdanım var

Aklıöa adam gelmiyor .Umrumda bile değil .Benim sadece zoruma gitti .İşimi onemsıyodum .Ama bunların da bır sebep oldugunu düşünüyorum .Bazen daha iyi olması ıcın degısım gerekır .Belkı sebebı budur .Umarım budur .Bunların hepsı kader deılmı .
Hee kader hep o yapiyor zaten

Ceycey musmusu nickli kisinin eski konularina bakmak icin musmusunun uzerine tiklayinca nick flamefire olarak degisiyor. Sanirim bu ikinci uyelik, her nekadar kendisi ayni uye oldugunu inkar etse de sanirim musmusu=konu sahibi...
Konuda zaten birkac tutarsiz sey vardi.
Ilk once adamin karisina ilk ben soyledim yazmis. Sonraki yorumlarinda ama hayir ilk karisi bana yazdi diyor.
14 yildir adami taniyor ama evli oldugunu bilmiyor.
Sarhosken kadina yazdigini hatirliyor ama yazdiklarinin icerigini hatirlamiyor. Sonra konu ilerledikce hatirlamaya basliyor, gibi gibi...
ceycey0406 anladın bacım ben bile anladım. asık ve evlenmek istiyor ayolll :KK71: :KK71: :KK71: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ceycey musmusu nickli kisinin eski konularina bakmak icin musmusunun uzerine tiklayinca nick flamefire olarak degisiyor. Sanirim bu ikinci uyelik, her nekadar kendisi ayni uye oldugunu inkar etse de sanirim musmusu=konu sahibi...
Konuda zaten birkac tutarsiz sey vardi.
Ilk once adamin karisina ilk ben soyledim yazmis. Sonraki yorumlarinda ama hayir ilk karisi bana yazdi diyor.
14 yildir adami taniyor ama evli oldugunu bilmiyor.
Sarhosken kadina yazdigini hatirliyor ama yazdiklarinin icerigini hatirlamiyor. Sonra konu ilerledikce hatirlamaya basliyor, gibi gibi...
İkinci üyelik değil nick değişimi yapılıyor sitede

Kudurmaya devam et ohhh o kadina Allah yardim etsin kocasida insallah aklini basina alir ve sen senin gibi gözu evli erkeklerde olanlarinda köküne kiran girsin
Sanada girsin o kıran bilip bilmeden yorum yaptıgın için .Dılındrn başlayıp her yerını sarsın

Sanada girsin o kıran bilip bilmeden yorum yaptıgın için .Dılındrn başlayıp her yerını sarsın
Allah bilir kime verecegini ben degilim evli erkelerle bulasan yetmeyip birde karısına mesajlarla hakaret eden git özelestirini yap sen bulmussun belani aynaya bak

Allah bilir kime verecegini ben degilim evli erkelerle bulasan yetmeyip birde karısına mesajlarla hakaret eden git özelestirini yap sen bulmussun belani aynaya bak
Allah bılır evet hem beddua edıp hem sllsh dion ne iş

Kudurmaya devam et ohhh o kadina Allah yardim etsin kocasida insallah aklini basina alir ve sen senin gibi gözu evli erkeklerde olanlarinda köküne kiran girsin
Evlı oldunu bılmıodum dıyom kadına allah yardım etsın adamın da aklı basına gelsın sanada kıran kirsin dion:):)Iyımısın

Back
X