Yine Hüsran

He bilmiom öğretirmisin
Sana ögretilecek daha onemli şeyler var ar namus edep ahlak gibi sonucta bâki kalmasi acisindan ama bu yasa kadar ogrenememissin cunku karakterin bozuk nasil fake hesap acip kadini taciz ediyorsan burayada fake nikle daliyorsun hastasin sen gerçekten :KK53:

Sana ögretilecek daha onemli şeyler var ar namus edep ahlak gibi sonucta bâki kalmasi acisindan ama bu yasa kadar ogrenememissin cunku karakterin bozuk nasil fake hesap acip kadini taciz ediyorsan burayada fake nikle daliyorsun hastasin sen gerçekten :KK53:
İleri gidiyorsunuz.Kel kele demişki cırt parmağım gözüne :):)

Evlı oldunu bılmıodum dıyom kadına allah yardım etsın adamın da aklı basına gelsın sanada kıran kirsin dion:):)Iyımısın
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:yazik sana ya cevrende arkadasin dostun kardesin falan yokmu sana nabiyon bir dur diyecek kimsen yokmu yazik acidim cunku acinacak haldesin

Bu konuyu ne kadar uzattınız böyle. Karısına söyleyip bırakmanız gerekirken siz ne zamandır uğraşıyorsunuz. amacınızın karısına söyleyip boşanmaları olduğunu düşünüyorum artık. Yazdan beri aynı konu üzerinde dönüyorsunuz farkında mısnız?
Bence karısına soylememelıydı..evlı adam evlı adamdan uzak durucaksın..degılmı

Back
X