- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
Allah dıon yazcaktım otomatık konulma dılıYazmayi bilmiyo daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah dıon yazcaktım otomatık konulma dılıYazmayi bilmiyo daha
ben inanıyorumm sana üzülmeeeeeeEvlı oldunu bılmıodum dıyom kadına allah yardım etsın adamın da aklı basına gelsın sanada kıran kirsin dion:):)Iyımısın
Takintili ve kiskançsin onlari fake hesapla takip ederken tirnaklarini kemirdigine yuzde yuz eminim sen hastasin bence tedavi ol sana degil bulastigin erkelerin karilari icinHe tamamm
He bilmiom öğretirmisinYazmayi bilmiyo daha
Kınayanın başına gelsinben inanıyorumm sana üzülmeeeeee![]()
Haa olduAllah dıon yazcaktım otomatık konulma dılı
asla kınamammm kimseyiiii sen de kınamaaaaaKınayanın başına gelsin
Siz bılırsınız ıster ınanın ıster ınanmayınben inanıyorumm sana üzülmeeeeee![]()
Ben kınamadım ama oldu işte napayım .asla kınamammm kimseyiiii sen de kınamaaaaa
Sana ögretilecek daha onemli şeyler var ar namus edep ahlak gibi sonucta bâki kalmasi acisindan ama bu yasa kadar ogrenememissin cunku karakterin bozuk nasil fake hesap acip kadini taciz ediyorsan burayada fake nikle daliyorsun hastasin sen gerçektenHe bilmiom öğretirmisin
yat uyu yarın da temiz bir sayfa aç.şu adamı da karısını da unutttBen kınamadım ama oldu işte napayım .
İleri gidiyorsunuz.Kel kele demişki cırt parmağım gözüne :):)Sana ögretilecek daha onemli şeyler var ar namus edep ahlak gibi sonucta bâki kalmasi acisindan ama bu yasa kadar ogrenememissin cunku karakterin bozuk nasil fake hesap acip kadini taciz ediyorsan burayada fake nikle daliyorsun hastasin sen gerçekten![]()
Evlı oldunu bılmıodum dıyom kadına allah yardım etsın adamın da aklı basına gelsın sanada kıran kirsin dion:):)Iyımısın
Onları unuttumda iş canımı sıkıyor .Hem kandırılıp hemde işimden oldum .yat uyu yarın da temiz bir sayfa aç.şu adamı da karısını da unuttt
Var ne yapıcan nufusunamı alıcan?![]()
![]()
![]()
![]()
yazik sana ya cevrende arkadasin dostun kardesin falan yokmu sana nabiyon bir dur diyecek kimsen yokmu yazik acidim cunku acinacak haldesin
Haaa noldu ben atasozu biliyorum cahil degilim ayaklarımı bunlar herseyi bilmene gerek yok haddini bil elin karısını rahat birak kocası seviyorki bosanmamisİleri gidiyorsunuz.Kel kele demişki cırt parmağım gözüne :):)
yeni iş bulursun işsizlik maaşı da alırsınnnn boşverrrrr.ama bir daha bir adamla tanışırsann hemen nufusa gidin beraberrrr emin ol medeni halindennnOnları unuttumda iş canımı sıkıyor .Hem kandırılıp hemde işimden oldum .
Hadi kalkta 2 rekat namaz kıl bana laf yetiştirecegıbd.Arın biraz![]()
![]()
![]()
![]()
yazik sana ya cevrende arkadasin dostun kardesin falan yokmu sana nabiyon bir dur diyecek kimsen yokmu yazik acidim cunku acinacak haldesin
Bence karısına soylememelıydı..evlı adam evlı adamdan uzak durucaksın..degılmıBu konuyu ne kadar uzattınız böyle. Karısına söyleyip bırakmanız gerekirken siz ne zamandır uğraşıyorsunuz. amacınızın karısına söyleyip boşanmaları olduğunu düşünüyorum artık. Yazdan beri aynı konu üzerinde dönüyorsunuz farkında mısnız?
Amann aman uzak dursun sen ve seni taniyan alakan olan iyyyyy benim dengim degilVar ne yapıcan nufusunamı alıcan?