Yine Hüsran

Hayır mağdur edebiyatı yapmadan, kadına ilk ne yazdığını yazmani istiyoruz. Ama sonradan attığın mesaj gibi onu da hatırlamıyorsundur kesin.
Asla madur edebıyatı yapmıorum .Ne yazmak ıstıosam onu yazdım .Yorum yaparsın cekılırsın senın yapmak ıstedıgını gercekten anlamadım .Her eleştırı bir dogruyu gosterme çabasıdır .Hepsını anlarım .Ama sizin niyetınızı anlamadım.Ne yazılırsa ona cevap verılır .Geçmişle bağdaştırmayın lütfen .Neyse artık .

Ne istiosunuz hanımefendi ?Taciz mi ettıgımı dusunuosunuz?
Evet bunu merak ediyorum. Yani kadın durduk yere size neden hakaret etsin. Kaldı ki kadına ulaşan sizsiniz. Kocasıyla ilişkiniz olduğunu söyleyen de sizsiniz. Size ne demesini bekliyordunuz ki?

Evet bunu merak ediyorum. Yani kadın durduk yere size neden hakaret etsin. Kaldı ki kadına ulaşan sizsiniz. Kocasıyla ilişkiniz olduğunu söyleyen de sizsiniz. Size ne demesini bekliyordunuz ki?
Kemalim yapmaz muhabbeti cektı .Sen takıntılısın kocama dedı .Sen dulsun or...n dedi .Dul neyse .Bende sus desim .Daha sonra dayanamadım .Ama yınede hakaret etmedım .Ayrıca nasıl şikayet edılecegını de bızım ısyerınde calışan 2 kişiden ogrenmış .Bır gun bıtecektı zaten neyse artık .

Ama siz yazdakı konuya takıldınız .O konu çoktan kapandı .Ladın sonradan arayıp yıne ozur dıledı .Ayrıca bılgısıne baktıgım kişi kadın deıldı .Sadece kocasıydı .Kadın özur diledı ama ne fayda .

Asla madur edebıyatı yapmıorum .Ne yazmak ıstıosam onu yazdım .Yorum yaparsın cekılırsın senın yapmak ıstedıgını gercekten anlamadım .Her eleştırı bir dogruyu gosterme çabasıdır .Hepsını anlarım .Ama sizin niyetınızı anlamadım.Ne yazılırsa ona cevap verılır .Geçmişle bağdaştırmayın lütfen .Neyse artık .
Ne demek geçmişle bağdaştırmayin ya😂 durduk yere bu aşamaya gelmedin değil mi?

Konuyu buraya getiren sensin kadına ilk yazman, neler yazdığını söylemiyorsun, sadece onun yazdıklarını yazıyorsun.

Neyse artık. 🥴

Ne demek geçmişle bağdaştırmayin ya😂 durduk yere bu aşamaya gelmedin değil mi?

Konuyu buraya getiren sensin kadına ilk yazman, neler yazdığını söylemiyorsun, sadece onun yazdıklarını yazıyorsun.

Neyse artık. 🥴
Yazdan berı dıosunuz ya .O olay deıl bu .Neyse boşverın guzel beynınızı yormayın siz .

yeni evli sevgili yani bu öyle mi?
eski evli olan değil mi?
onun da karısına yazmıştın hani.. bir de nişanlı olan vardı onun nişanlısına da yazmıştın.
hangisi bu?
Show'da bi program var dolandırıcılar filan. Orda bi Emrah var. Hep bana evli kadınlar mesaj atıyo, bana hep böyle denk geliyo diyo. O sanki bu üyenin canlandırması. 🤣🤣

Show'da bi program var dolandırıcılar filan. Orda bi Emrah var. Hep bana evli kadınlar mesaj atıyo, bana hep böyle denk geliyo diyo. O sanki bu üyenin canlandırması. 🤣🤣
Çok güzel 😁😁😁Harika komik :)

Merhaba arkadaşlar .Yıllarca emek verdiğim işyerinde yapmamam gereken bir şeyi yaptım .Kişisel verilerle ilgili sorgulama yaptım.O şekilde evli olduğunu öğrendım süreklı olarak bana aşık oldugunu soyleyen adama .Daha sonra soruma hitmiş olucakki kızı bulup kocasının bana yazdığı mesajları kıza attım .Olay bundan sonra başladı .Birgun içtim ağlıodum fake hesaptan kıza bişey yazdım ne yazdıgımı hatırlamıyorum .Sonra ardı arkası kesılmedı hakaretlerın.İşyerımı arayıp şikayet etmiş .İşyerımı soyleyemıorum.Kızın bılgılerıne bakmadım ama çocugun bılgılerıne baktıgım görünüyor .Sonra şikayetı gerı aldı ama ne fayda .İşyerı fermanımı yazmış .Daha once kımler kımler sorgulandı onlara sadece uyarı verıldi .Daha onceden yaptıkları usulsuzluklerle ılgılı şikayette bulunmuştum.Çok idatı para cezası yemısler .Bana 3 secenek sunuldu.1 istifa etmem ,2 ıyı nıyet kurallarına aykırı çıkış .3 ucretsız ızın .Hiç birini kabul etmıorum dedım .Ucretsız ızne cıkacaklarını soledıler.Tarıh belırtmeden .Bu arada kıza nasıl şikayet edecegını bızım ısyerındekı ınsanlar solemış .Gercektende kımseye guven yok.Yıllarca çalışırsın fifimirsin daha sonra çöp muamelesı gorursun .5 gun kendıme gelemedım .Uyuyamadımda .Şoka gırdım .Avukatlar senı uyarmak zorundaydılar dıo .Madem ben cok kotuyum neden dırek çıkarmadılar ?Neyı beklıolar.Bence mahkemeye civercemı bıldıklerı ıcın çıkarmıolar .Hepsınden nefret ddıorum.Bazen nereye kadar dıodum hatta bundan 3 yıl once bıracaktım Ama insan bu kadar basit atılamazAvujatlar yardım edın lıtfen .
Yinemi icmissin yazarken. Anlasilmiuor pek. Artik yapacagini yapmissin kizla tartismisin bir kere. Daha icip icip sarmanin anlami ne bilemedim hakkinda hayirlisi olsun

Eğer bankada çalışıyorsan ve o verileri iş dışında bir mevzuda kullandıysan, işte atılıp üstüne hapis cezası bile alabilirsin. Kişisel veri konusu çok sert. Kvkk ile birlikte şirketler çalışanlarına bu işin önemi ve uyulmaması halinde yaptırımları ile ilgili bilgilendirme yaptılar. Yani hiç suçun yokmuş gibi konuşman bana garip geldi.

Eğer bankada çalışıyorsan ve o verileri iş dışında bir mevzuda kullandıysan, işte atılıp üstüne hapis cezası bile alabilirsin. Kişisel veri konusu çok sert. Kvkk ile birlikte şirketler çalışanlarına bu işin önemi ve uyulmaması halinde yaptırımları ile ilgili bilgilendirme yaptılar. Yani hiç suçun yokmuş gibi konuşman bana garip geldi.
Kımseyle psylaşmadım .Sadece kendım kullsnfım o bılgıyı .Bankada calışmıorum .Yargı karar verıcek .

Yani hukuk boyutunu bilmem. Umarım mağdur olmadan işten ayrılma yolu bulursun.
Ama yaptığın kabul edilemez.
Kanuni, ahlaki ve vicdani boyutu var.
adamın evli olduğunu öğrenmek için kişisel verilerine girme hakkın yok.
Çaycıya sorsan öğrenebilirsin.
Öğrendikten sonra, ilişkini keserdin.
Hiç bir kabahati olmayan bir kadını taciz etmişsin falan.
Sanki sen adama takıkmışsıın gibi davranmışsın.

Yani hukuk boyutunu bilmem. Umarım mağdur olmadan işten ayrılma yolu bulursun.
Ama yaptığın kabul edilemez.
Kanuni, ahlaki ve vicdani boyutu var.
adamın evli olduğunu öğrenmek için kişisel verilerine girme hakkın yok.
Çaycıya sorsan öğrenebilirsin.
Öğrendikten sonra, ilişkini keserdin.
Hiç bir kabahati olmayan bir kadını taciz etmişsin falan.
Sanki sen adama takıkmışsıın gibi davranmışsın.
Ben ogrendım kadına yazdım işyerı bu sekılde bılmıyor .Daha oncede ısyerınde bole davalar oldu .Napalım artık yargıya muracat edıcez

Back
X