yine hüsran

sağolun arkadaşlar çok iyisiniz rabbim hapimizin yüzünü güldürür inşlh.birdaha bu yolları aynı hevesle yürürmüyüm bilmiyorum.içim çok acıyor evet cennetteler diyorum bize şefaatçi olacaklar diyorum ama olmuyor arkadaşlar nefessiz kalıyorum soluk alamıyorum.babamın mezarının üzerine gömdük onları dedeleri bana hiç kıyamazdı sanırım özlemini benim yavrularımla giderecek.ben koklayamadım o koklayacak, koruyacak. bunu düşünmekte güzel yanlız değiller.rüyamda bile 3nü birlikte gördüm babam bana kızım göğsümdeki çamuru sil diyordu onlarda onun yanında oynuyorlardı.rüyada görmek bile çok güzeldi böyle avunuyorum işte.kimseye paylaşamadıklarımı sizlerle paylaşmak beni çok rahatlatıyor haklarınızı helal edin.bir gün inşlh güzel olan şeyleride yazarız.
babanin camur dedigi senin gozyaslarini kastetmis olabilrmi aglama artik uzulme dayanmaya calis Allah tan geldik ve yine ona donecegiz rabbim sabirlar versin yerleini hayirli evlat la doldursun ben cok uzuldum Allah bir daha yastamasin sana canim iyi seneler insallah bu sene hepimiz bebekle seviniriz

ınşallah yeni yıl hepimize sağlık ve güzellikler getirir.tüm bebek isteyenler yavrularına hayırlısıyla kavuşur ve hamile olanlar sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız ınşallah. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın ınşallah.AMıN.

babanin camur dedigi senin gozyaslarini kastetmis olabilrmi aglama artik uzulme dayanmaya calis Allah tan geldik ve yine ona donecegiz rabbim sabirlar versin yerleini hayirli evlat la doldursun ben cok uzuldum Allah bir daha yastamasin sana canim iyi seneler insallah bu sene hepimiz bebekle seviniriz

allahrazı olsun canım. umarım dediğin gibi olur hepimiz için. ama ödüm kopuyor hamile kalmaktan. bu duyguyu yenebilecekmiyim bilmiyorum aynı şeyleri yaşaya bilirim korkusu çok kötü.hepimize iyi seneler

İnşallah yeni yıl hepimize sağlık ve güzellikler getirir.tüm bebek isteyenler yavrularına hayırlısıyla kavuşur ve hamile olanlar sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız İnşallah. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın İnşallah.AMİN.

inşlh bütün dileklerin kabul olur.tşkl umarım birdaha yaşatmaz.hiç birimize çekmek çok zor çünki.

allahrazı olsun canım. umarım dediğin gibi olur hepimiz için. ama ödüm kopuyor hamile kalmaktan. bu duyguyu yenebilecekmiyim bilmiyorum aynı şeyleri yaşaya bilirim korkusu çok kötü.hepimize iyi seneler

bende ic defa dis gebleik gecirdim ikisi tup bebekleydi ne bir daha tup bbebeg nede hamelie kalmaya goum kesiyor ayin korkulari bende yasiyorum o yuzden seni cok iyi anliyorum insallah bir gun bizde basariririz canim

bende ic defa dis gebleik gecirdim ikisi tup bebekleydi ne bir daha tup bbebeg nede hamelie kalmaya goum kesiyor ayin korkulari bende yasiyorum o yuzden seni cok iyi anliyorum insallah bir gun bizde basariririz canim

inşlh birbirimize güzel haberlerimizi veririz canım .rabbim bu korkularımızı yenmeyi nasip etsin.

Back
X