Yine hüsran

86deliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
8.935
10.663
248
38
yine hamileydim 3.keZ herşey güzeldi ama şuan ya boş gebelik ya yine dış gebelik geçiriyorum yarın belli olcak.ne günah işledimki ben bilmiyorum..öyle işte...

Yok çok iyi bir hastanede takibim 3 doktor tarafından yapılıyo çünkü riskli gebelik grubundayım sıkı takip ediyorlar tek tüpümde yok çünkü

Gunahla ne ilgisi var boyle soylemeyin lutfen
Peygamberimizin ne gunahi vardi o kadar aci cekti
Hepsi sadece bir sinav, kazanabilmemiz umidi ile.

Kesin mi peki sonuc bir kac doktora gitmeden hemen karamsarliga kapilmayin
Şuan duygusallığın en dibindeyim ondan saçma düşüncelerdeyim.umutların bi anda bitmesi çok kötü bişey

Yok çok iyi bir hastanede takibim 3 doktor tarafından yapılıyo çünkü riskli gebelik grubundayım sıkı takip ediyorlar tek tüpümde yok çünkü
Neler duyuyoruz, bebegin kalp atisi yok deyip kurtaja gun veriyorlar baska bir oktor bebegin saglikli oldugunu, yasadigini soyluyor ve sapa saglam doguyor bebek.

Kesinlesmeden uzmeyin kendinizj bu kadar, hem her seyde bir hayir yokmu

Allah yardımcın olsun canım.vardır bir hayır dur bakalım bir yarın olsun.Allah'ın hazinesi büyük.

Beta değerim dün 1300dü bugün 1230. Kesin bişey var ama yarın netleşcek
Canim benim de bir keresinde bat degerim 2 gun once olcturdugumden bile az cikmisti, o ufak hastanenin koridorunda tek basima ne kadar cok aglamistim, ama yanlis sonucmus. Sonucumu tekrar degerlendirdiler artisi gorduk. Umarim seninki de yanlis sonuctur ve yarin bize guzel haberler verirsin.

Kese gorulmuyormu? beta hcg kac?

Buarada bunlar gunahların kefaretı degıl Allah bızden dua duymak ıstıyor bende oldukca karmasık bı durumdayım tup bebek annesı olabılırım yenıden veya bır daha cocugum olmayabılır . bır tanede cocugum var ne gunah ısledım dıyorum nede allahım ben sana nasıl bır ıyılık yaptımda cocugumu bana verdın dıyorum . Sadece bu gıdısatı bozmak ve mutlu sona bır kez daha kavusmak ıstıyorum. Gecmısler olsun

En hayirlisi neyse o olsun.
Elbet sizde Allahin izniyle gunu gldiginde yavrunuzu kucaginiza alicaksiniz.
Isyan etmeyin sakin.
Rabbimin bi bildigi vardir diyin pek.
Tam teslimiyet tum dertlerin ilacidir.
Isiniz Allaha kaldiysa olmus bil.

Canım hastane çok iyi bi hastane olduğu için sanki yanlış yapamazlar gibi geliyor zaten doktor net kararı yarınki sonuçlara göre vercek bakalım hayırlısı

En hayirlisi neyse o olsun.
Elbet sizde Allahin izniyle gunu gldiginde yavrunuzu kucaginiza alicaksiniz.
Isyan etmeyin sakin.
Rabbimin bi bildigi vardir diyin pek.
Tam teslimiyet tum dertlerin ilacidir.
Isiniz Allaha kaldiysa olmus bil.
Aslında hep bu göZle bakarım ama olay çok tazeyken biraz isyan durumları yaşıyorum sağolun mesajınz için

Allah raZı olsun inan sürekli dua ediyorum etmektende vaZgeçmem Rabbim siZin de gönlünüze göre versin

Minik bi kese var ama doktor dış gebeliktede yalancı kese olabilir bunu neyleştirmek için bir beta ölçümü daha yapılcak yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…