- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.806
- 133
yine hamileydim 3.keZ herşey güzeldi ama şuan ya boş gebelik ya yine dış gebelik geçiriyorum yarın belli olcak.ne günah işledimki ben bilmiyorum..öyle işte...
Cnm her zaman özel hastaneler kusursuz olmuyor devletteki doktorlar daha tecrübeli bence bi devlete de gitCanım hastane çok iyi bi hastane olduğu için sanki yanlış yapamazlar gibi geliyor zaten doktor net kararı yarınki sonuçlara göre vercek bakalım hayırlısı
Biraz mucize ötesi bişey olur ama temenniniz için Allah razı olsunİnşallah yarın kötü değil güzel bir haber alırsınız.
Allah yardımcınız olsun.
Olay çok yeni ondan yoksa hasa isyan etmek haddimize deil Allah razı olsun canımÖyle söylenir mi tövbe de. Demekki bu bebekler sizim için hayırlı değil belki engelli olacaklardı belki hasta. Veya doğum sırasında size bişey olucaktı. Böyle sanki isyan eder gibi olmuş sanki. Hayırlı vakitte Rabbim nasip eder inşallah lütfen üzülmeyin artık teknoloji çok ilerde herkes bebek sahibi olabiliyor.
Bulunduğum yerdeki hastane devlet hastanesiydi ve dış gebeliğimi anlayamadıkları için tüpüm alındı.kesinlikle size katılıyorum bazı devlet hastaneleri özellerden kat kat iyi ama bizim burdaki değil malesefCnm her zaman özel hastaneler kusursuz olmuyor devletteki doktorlar daha tecrübeli bence bi devlete de git
Olay çok yeni ondan yoksa hasa isyan etmek haddimize deil Allah razı olsun canım
Allah razı olsunAnladım bende dua edicem sizin için Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Anladım cnm unutma herseyde vardır bi Hayır dua et inşallah bebisin seninledir Sağlıkla kucagina almayi nasip etsin Rabbim sanaBulunduğum yerdeki hastane devlet hastanesiydi ve dış gebeliğimi anlayamadıkları için tüpüm alındı.kesinlikle size katılıyorum bazı devlet hastaneleri özellerden kat kat iyi ama bizim burdaki değil malesef
Canım Rabbime şükürler olsun bebeğim benimle.mucize gibi bişey oldu.benim ismime çoook benzer birinin ismi olan kadının sonucunu almış eşim.(kadın yanlış kagıdı vermiş , kimsede isme soyisme iyice dikkat etmemiş ,bende dahil ) yani herşey yolundaymış aslında.Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamandaBi haber varmi @deliha86
Canım Rabbime şükürler olsun bebeğim benimle.mucize gibi bişey oldu.benim ismime çoook benzer birinin ismi olan kadının sonucunu almış eşim.(kadın yanlış kagıdı vermiş , kimsede isme soyisme iyice dikkat etmemiş ,bende dahil ) yani herşey yolundaymış aslında.Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda
Etmemmi hiç.ama okurken tüylerim diken diken oldu Rabbim bilir ama olacak inşAllah.Allahım arkadaşını selamete erdirsin.uğraşlarının karşılığını versin Rabbim büyüktür.Amin.ayy aynı filmlerdeki gibi
hadi hayırlı olsun, Allah size bağışlasın sağlıkla alın kucağınıza
bugün bir arkadaşıma tüp bebek transferi yapıldı (bu ikinci) çok uğraştı çok çekti kızcağız, ona da dua edin olur mu?
Cok sevindim gozunaydin rabbim tamamina erdirsinCanım Rabbime şükürler olsun bebeğim benimle.mucize gibi bişey oldu.benim ismime çoook benzer birinin ismi olan kadının sonucunu almış eşim.(kadın yanlış kagıdı vermiş , kimsede isme soyisme iyice dikkat etmemiş ,bende dahil ) yani herşey yolundaymış aslında.Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda
tüylerim diken diken oldu bak işte mucizeler hr zaman var yeterki rabbime sığın:))))Etmemmi hiç.ama okurken tüylerim diken diken oldu Rabbim bilir ama olacak inşAllah.Allahım arkadaşını selamete erdirsin.uğraşlarının karşılığını versin Rabbim büyüktür.Amin.
Etmemmi hiç.ama okurken tüylerim diken diken oldu Rabbim bilir ama olacak inşAllah.Allahım arkadaşını selamete erdirsin.uğraşlarının karşılığını versin Rabbim büyüktür.Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?