- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 39
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Abdestli namazlı ama cinsellik hayali kurduğum için çoook utanıyorum, yarın olur hayda biz nasıl cinsel birliktelik yaşadık, çok utanıyorum.
Adam cinsellik için yol yapıyor zaten.
Zaten ötekini unutmak icin bununla konusmaya basladiydim isede yaramistiSiz ne zaman ergen gibi takılmayı bırakacaksınız tahminen ?
Her ilişkiyi zorla oldurmaya çalıştıkça siz üzüleceksiniz ..
Daha diğer adamı unutmaya çalışıyordunuz bu nerden çıktı ? Görüşebilirsiniz elbette ama bu kadar kafa yorup ,bişeyleri zorlayarak kendinizi yorarsınız ..
Bi durun soluklanın
Elisabeth olayi oldu onda
Ben geçti demedim zaten.Nasil? Aramizda gercekten cinsellik gecmedi. Konuyu acanda bendim. Cinsellige ulasmak pesinde olsa kontagi kesmektense hadi bulusalim derdi diye düsünüyorum
Öyle biri degil klişesine girecegimTekrar yazar ama bu defa cinsellik konuşmak için değil buluşup yaşamak için bekle ve gör..
Ben geçti demedim zaten.
Abdestli namazlı adam da ilişkiye girebilir. Ben orasını yargılamam, fakat abdest namaz vurgusu yaptığınız için ben de diyorum ki adam sizinle cinsellik konuşmaktan da geri durmamış, konuyu siz açsanız bile.
Yukarıda belirttiğim gibi. Iç hesaplaşma falan slz konusu olduğunu düşünmüyorum. O kadar abdesti namazı düşünen biri bu konulara hiç girmez eşi olmayan biriyle. O yüzden rahatsızlık duyduğu falan yok.Bunu vurgulamamin sebebi cinsellik konusundan neden rahatsiz oldugunu aciklamak. Yoksa elbette abdestli namazli insanlarda cinsellik yasarlar. Yani oda dayanamayip konustu bu konulari kendi kendime olmadi elbet... sonradan neden utandi böyle bir ic hesaplasmaya girdi aniden anlamadim
5 ve 2 yasindalar artik. Ayrica cocuklarima enerji harcamami ima etmeniz cok acimasizca. Yazdiklarimi dikkatle okuyun konusmak icin uykumuzdan feragat ettik dedim, cocuklar uyurken konustuk özellikle.“Şu erkeklere harcadığın enerjiyi 4 ve 1 yaşındaki bebelerine mi harcasan acaba?”
yazmamı engellesin biri nolur engellesin, bu üyeyi görünce içimdeki Hayriye teyze ortaya çıkıyor, tövbe bismillah
Eyvah eyvah bebekleri mi varmış çok üzüldüm şu an yavrucaklar adına“Şu erkeklere harcadığın enerjiyi 4 ve 1 yaşındaki bebelerine mi harcasan acaba?”
yazmamı engellesin biri nolur engellesin, bu üyeyi görünce içimdeki Hayriye teyze ortaya çıkıyor, tövbe bismillah
Çocukları mı varr“Şu erkeklere harcadığın enerjiyi 4 ve 1 yaşındaki bebelerine mi harcasan acaba?”
sonra da okulda bu çocuklar niye böyle oldu deniyor.Çocukları mı varr
Ben gerçekten ergen sanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?