- 13 Haziran 2020
- 1.583
- 5.401
- 108
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Diğer adamla olmayacağını sağır sultan bile duydu ,siz seviyorum diye baya baya zorladınız ,kaç kere de konu açtınız olmayınca nasıl unutulur diye sordunuz .. şimdi de yeni birini bulup ,döner mi diye soruyorsunuz , sizce bu zorlamak değil de ne ?Zaten ötekini unutmak icin bununla konusmaya basladiydim isede yaramistiHic de zorlamadim adam daha lafini bitirmeden öyle istiyorsan bidaha görüsmeyiz dedim. Bu zorlamakmi oluyor?
Ergenlige cikma konusuna gelince galiba hicbirzaman
Beyefendinin tepkisi çok anormal olmuş .. Bence size geri dönmese daha hayırlı olur sanki…Tam Hayatimdaki son Godoman dan kurtuldum biri beni iyilestiriyor dedim ki, MaşaAllah dedigim 40 yaşıyor, o iş de bitti gitti.
Beyefendiyle kafalarimiz cok uyusuyordu, birbirimizle cok iyi anlasiyorduk. 3 haftadir saatlerce konusuyorduk hatta uykusuz kaliyorduk bunun icin. Birbirimize cok alismistik, suan eksikligini cok hissediyorum
Bitmesinin sebebi de su: kendisi abdestli Namazli biri ve istemsizce konusmalarimiz cinsellige yöneldi birkac kez. En son dün yine öyle oldu ve zannediyorum ki konusmamizdan sonra Elisabeth olayi oldu onda
Neyse bu sabah yazdi kendimden utandim, artik seninle görüsemem yüzüne bakamam, biz herseyi cok kirlettik dedi. Senin gibi düsünmüyorum sonucta sadece hayal kurduk ama sen nasil istersen dedim. Istegini ikiletmedim.
Numarami silmedi... geri dönermi acaba? Iyimi yaptim yoksa kontagi kesme istegini kabul etmeden onu biraz sakinlestirmem tekrar düsünmü demem gerekiyordu acaba?
Bu adam sevişemez, cinselliğe bu gözle bakan, en ufak şeyde mastürbasyona koşan ve suçlu hisseden adam, karşısında çıplak kadın görse dokunmadan 35 saniye 30 salisede sular seller gibi boşalır. Hiç dönmesin daha hayırlı olur.Sevişmek ah ne hoşturr yıldızların altında
Vallahi bacım ikisini de ergen 16-25 arasi diye tahmin etmistim... Bayanın iki yavrusu varmis. Adamı da cilalı taş devrinden zaman makinesiyle getirmis âdetaBu adam sevişemez, cinselliğe bu gözle bakan, en ufak şeyde mastürbasyona koşan ve suçlu hisseden adam, karşısında çıplak kadın görse dokunmadan 35 saniye 30 salisede sular seller gibi boşalır. Hiç dönmesin daha hayırlı olur.
Kate'in kaynanasiElisabeth olayı nedir yahu ?
Adamın konuşma esnasında abdesi bozulmuş ve kesin şu an bir hafta oruç tutarak nefsini temizliyordur. Anlayacağım çok ayrı kutuplar , olmaz bu işVallahi bacım ikisini de ergen 16-25 arasi diye tahmin etmistim... Bayanın iki yavrusu varmis. Adamı da cilalı taş devrinden zaman makinesiyle getirmis âdeta
Çok özür dilerim ama godoman kelimesi beni inanılmaz güldürdü ahahahaha. Bence döner çok da şaapmamak lazım. Mantıklı düşünüp bir karar almış da birkaç gün geçsin yeniden ister sizi.Tam Hayatimdaki son Godoman dan kurtuldum biri beni iyilestiriyor dedim ki, MaşaAllah dedigim 40 yaşıyor, o iş de bitti gitti.
Beyefendiyle kafalarimiz cok uyusuyordu, birbirimizle cok iyi anlasiyorduk. 3 haftadir saatlerce konusuyorduk hatta uykusuz kaliyorduk bunun icin. Birbirimize cok alismistik, suan eksikligini cok hissediyorum
Bitmesinin sebebi de su: kendisi abdestli Namazli biri ve istemsizce konusmalarimiz cinsellige yöneldi birkac kez. En son dün yine öyle oldu ve zannediyorum ki konusmamizdan sonra Elisabeth olayi oldu onda
Neyse bu sabah yazdi kendimden utandim, artik seninle görüsemem yüzüne bakamam, biz herseyi cok kirlettik dedi. Senin gibi düsünmüyorum sonucta sadece hayal kurduk ama sen nasil istersen dedim. Istegini ikiletmedim.
Numarami silmedi... geri dönermi acaba? Iyimi yaptim yoksa kontagi kesme istegini kabul etmeden onu biraz sakinlestirmem tekrar düsünmü demem gerekiyordu acaba?
Ve Meghan' in...Kate'in kaynanasi
Aman Meghan sallamiyo onlarıVe Meghan' in...
O ne yawww . Türkçesi ne sen onu söyleKate'in kaynanasi
Kayinvalidecigi yani. Neyin Turkcesi ya, kaynana işte, mother in law, belle-mere gibi, yabanci dil kontenjanim bu kadar yalnizO ne yawww . Türkçesi ne sen onu söyle
Kate ve Elisabeth’i tanısam tamamda onlar kim onları bilmiyorum . Şimdi bişey daha soracağım kesin döversiniz beni . Peki adamın durumuyla kaynananın ilişkisi ne onu anlamadım ??Kayinvalidecigi yani. Neyin Turkcesi ya, kaynana işte, mother in law, belle-mere gibi, yabanci dil kontenjanim bu kadar yalniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?