- 10 Nisan 2014
- 43.979
- 116.738
- 798
- Konu Sahibi pistachio_27
-
başka abi de mi var?Siz diğer abiden ayrıldınız mı ya. Vallaha aşırı hızlısınız maşallah
Maaleseffffffsonra da okulda bu çocuklar niye böyle oldu deniyor.
Ben konuyu mu karıştırdım ki cinsel açıdan problemli bi abi vardı baya muhabbeti dönmüştübaşka abi de mi var?
bilmiyorummm.bir araştırayımmmBen konuyu mu karıştırdım ki cinsel açıdan problemli bi abi vardı baya muhabbeti dönmüştüo değil mi
Yargılamak değil tam da son cümleniz yüzünden yazıyoruz. Yanlış yerde yanlış kişiler yanlış zaman. Her önümüze gelenle ilişki kuralım diye bakmamalıyız benceYargılamayın bence konu sahibini . Belliki sevgiye aç, aşık olmak, sevmek sevilmek istiyor. Anne olması yada küçük çocuklarının olması onun bunu istememesi gerektiği anlamına gelmez . Ama ne yazıkki bunu yanlış yerde yada kişilerde arıyor yada karşına doğru insan çıkmıyor.
İşte oda sevgiye aç olduğundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum …Yargılamak değil tam da son cümleniz yüzünden yazıyoruz. Yanlış yerde yanlış kişiler yanlış zaman. Her önümüze gelenle ilişki kuralım diye bakmamalıyız bence
yok hadibea konularına iyice baktım da hiç iç açıcı şeyler okumadımm.sevmek sevilmek istese keşkeee.Yargılamayın bence konu sahibini . Belliki sevgiye aç, aşık olmak, sevmek sevilmek istiyor. Anne olması yada küçük çocuklarının olması onun bunu istememesi gerektiği anlamına gelmez . Ama ne yazıkki bunu yanlış yerde yada kişilerde arıyor yada karşına doğru insan çıkmıyor.
Olabilir tabi… ama böyle çok yara alır.İşte oda sevgiye aç olduğundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum …
Ne istiyormuş peki ? Geçmişi bilmiyorum benyok hadibea konularına iyice baktım da hiç iç açıcı şeyler okumadımm.sevmek sevilmek istese keşkeee.
Ben konuyu mu karıştırdım ki cinsel açıdan problemli bi abi vardı baya muhabbeti dönmüştüo değil mi
10 adam olsa 9 u libidolu biri değil.o olmayanı beni bulur yazmış.hani burada sevgi açlığı?Olabilir tabi… ama böyle çok yara alır.
Sanırım buda başka bir açlık10 adam olsa 9 u libidolu biri değil.o olmayanı beni bulur yazmış.hani burada sevgi açlığı?
10 adam olsa 9 u libidolu biri değil.o olmayanı beni bulur yazmış.hani burada sevgi açlığı?
Sevişmek ah ne hoşturr yıldızların altındaBiz seviştiiiik vee kirlendiii dünyaaaağğğ
cısss o cıssssssSevişmek ah ne hoşturr yıldızların altında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?