- 24 Mart 2019
- 3.072
- 4.194
- 133
- 39
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Taktik kuzum bunlar taktik..Nasil? Aramizda gercekten cinsellik gecmedi. Konuyu acanda bendim. Cinsellige ulasmak pesinde olsa kontagi kesmektense hadi bulusalim derdi diye düsünüyorum
Taktik kuzum bunlar taktik..
Yediği haltı vicdanına anlatamıyor, çünkü inancının yasakladığı şeyler. Sana yıkıp rahatlayacak.Ne yapmaya calisiyor öyleyse? Kendinemi baglamaya calisiyor yoksa cinsellige mi yol yapiyor? Af buyurun bu konularda cok safim galiba
Cinselliğe yol yapıyor ki bu tipler genel de dinle, dindarlık la vururlar ki sen bununla bir ilişki yaşasan ben evlenmeden biri ile iliski yaşayan kadinla evlenmem der yine gider. Adam hiç tekin biri değil bence iki görüştüğünüz adam da Tekin değil . İkisi ile de görüşmeyi bırakın ve biraz dinlemece de kalın. Daha iyileri mutlaka vardır ...Ne yapmaya calisiyor öyleyse? Kendinemi baglamaya calisiyor yoksa cinsellige mi yol yapiyor? Af buyurun bu konularda cok safim galiba
bence, adam kendince 'edepli' birini arıyor. sadece cinsel konular değil yaptığınız bütün sohbetler üzerine düşünmüş, aradığı kişi olmadığınızı anlamış ve sizinle devam etmek istememiş gibi. açıklamasını da yine kendince yapıp gitmiş. geri döneceğini sanmıyorum.Ne yapmaya calisiyor öyleyse? Kendinemi baglamaya calisiyor yoksa cinsellige mi yol yapiyor? Af buyurun bu konularda cok safim galiba
Kurmuyoruz evet grup sex fantazisiooo buraya benim yazmadığım şeyi yazmışım gibi göster burdan salla bakalım yiyor muymuş? yemiyormuş:
o konuya yazdığım yorumu üşenmedim buldum içinde namus geçiyor mu? nerde hani en namuslu sizsiniz??
"arkadaşlar ne cimeri cia, kgb, fbi falan çağırın.
ne kadar abarttınız ayrıca hayatınızda ilk kez mi grup seks fantazisi duydunuz hiç mi eşinizle böyle şeyleri konuşmuyosunuz"
alakasız yerde başka şeyden vurmaya çalışacaksak her şeyi dökeriz ortaya. ağır ol biraz.
Bir onceki konunuza da yazmistim.Tam Hayatimdaki son Godoman dan kurtuldum biri beni iyilestiriyor dedim ki, MaşaAllah dedigim 40 yaşıyor, o iş de bitti gitti.
Beyefendiyle kafalarimiz cok uyusuyordu, birbirimizle cok iyi anlasiyorduk. 3 haftadir saatlerce konusuyorduk hatta uykusuz kaliyorduk bunun icin. Birbirimize cok alismistik, suan eksikligini cok hissediyorum
Bitmesinin sebebi de su: kendisi abdestli Namazli biri ve istemsizce konusmalarimiz cinsellige yöneldi birkac kez. En son dün yine öyle oldu ve zannediyorum ki konusmamizdan sonra Elisabeth olayi oldu onda
Neyse bu sabah yazdi kendimden utandim, artik seninle görüsemem yüzüne bakamam, biz herseyi cok kirlettik dedi. Senin gibi düsünmüyorum sonucta sadece hayal kurduk ama sen nasil istersen dedim. Istegini ikiletmedim.
Numarami silmedi... geri dönermi acaba? Iyimi yaptim yoksa kontagi kesme istegini kabul etmeden onu biraz sakinlestirmem tekrar düsünmü demem gerekiyordu acaba?
sitede hep çatışıyoruz senle ama bu yazdığın yoruma imzamı atarımm.aynen ben de öyle düşünüyorummAsil abdestli namazli gozukenlerden korkacan dicem amabacim sen suan cok buyuk cinsel aclik yasiyorsun, bu yuzden diger herifi unutman zaten zor olmazdi.. simdi baskasi geldiginde cinsel olarak sana yaklasinca bunuda unutacaksin emin ol…
sitede hep çatışıyoruz senle ama bu yazdığın yoruma imzamı atarımm.aynen ben de öyle düşünüyorumm
doğru.ama benim kız corona oldu 13 gün önce.bize bulaşmadı bak.aşıdan olabilermi ki?
Yok yaw sadece asi konusunda cakistik
Yok alakasi yok.. benimdoğru.ama benim kız corona oldu 13 gün önce.bize bulaşmadı bak.aşıdan olabilermi ki?
Ne ?hayatınızda ilk kez mi grup seks fantazisi duydunuz hiç mi eşinizle böyle şeyleri konuşmuyosunuz"
Hiçbir erkek cinsellik konuşmaktan utan-maz. Sadece a-yak yapar. 2 gün sonra sırnaşmazsa birşey bilmiyorum.Bunu vurgulamamin sebebi cinsellik konusundan neden rahatsiz oldugunu aciklamak. Yoksa elbette abdestli namazli insanlarda cinsellik yasarlar. Yani oda dayanamayip konustu bu konulari kendi kendime olmadi elbet... sonradan neden utandi böyle bir ic hesaplasmaya girdi aniden anlamadim
Ay bide çok normal bir şeymiş gibi eşlerinizle hiç mi konuşmuyorsunuz bu fanteziyi demiş, evli değilim, evli olsam eşim bunun lafını etse aşırı aşırı soğurum boşanmayı düşünürüm ondan. Ne demek üçüncü kişi ya, hangi karısını seven erkek araya 3. Bi kişiyi alır hangi kocasını seven kadın araya başka birini alır. Midesizlik fantezi olmuş ya .Kurmuyoruz evet grup sex fantazisi
valla biz dolar 10 tl oldu altın 600 yarın zeytinyağı mı alıp stoklasak ?ne olacak bu çocuğun eğitimi ?maaşa ne kadar zam gelir?yarın nereye gitsek hava almaya?hangi kitaba başlayacaksın falan filan konuşuyoruz.tuhafmışızz anladımmmm.grup konuşmalıymışızzzzzz
Kurmuyoruz evet grup sex fantazisi
Burda azcık bilmişlik yapayım. Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu organik bir bozukluktur. Çevresel faktörlerle ilişkili değildir. Beyindeki dikkat merkezlerinde seçiçi algı reseptörlerinin bozulmasından kaynaklanir.Çok ama çok var. Konu sahibesinin çocuklarıyla ilişkilerini bilmiyorum ama tanıdığım biri var sürekli bir erkeğe aşık olup ve erkek tarafından terkedilen. Şuan 5 tane çocuğu var ve büyüklerden 3 çünün adhd hastalığının yani dikkat ve konsantre bozukluğunun olduğunu biliyorum. Bu hastalıkların çoğu çevresel faktörler isen kaynaklanıyor. Örnegin ilgisiz ebeveynler tarafından yetiştirilen yada şiddet kavga gürültü olan bir ortamda yetişen çocuklar …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?