Yine Hüsranla bitti... geri dönermi?

Ne yapmaya calisiyor öyleyse? Kendinemi baglamaya calisiyor yoksa cinsellige mi yol yapiyor? Af buyurun bu konularda cok safim galiba
Yediği haltı vicdanına anlatamıyor, çünkü inancının yasakladığı şeyler. Sana yıkıp rahatlayacak.

Ne yapmaya calisiyor öyleyse? Kendinemi baglamaya calisiyor yoksa cinsellige mi yol yapiyor? Af buyurun bu konularda cok safim galiba
Cinselliğe yol yapıyor ki bu tipler genel de dinle, dindarlık la vururlar ki sen bununla bir ilişki yaşasan ben evlenmeden biri ile iliski yaşayan kadinla evlenmem der yine gider. Adam hiç tekin biri değil bence iki görüştüğünüz adam da Tekin değil . İkisi ile de görüşmeyi bırakın ve biraz dinlemece de kalın. Daha iyileri mutlaka vardır ...

hiç yazmazsanız bi süre sonra o yazar diye düşünüyorum, yazmazsa da bir süre sonra dikkatini çekecek bişey yaparsanız yazar bence. sosyal medya paylaşımı olur başka bir şey olur. ama asla yazmayın merak etsin. yazacağı varsa yazar zaten.

bence, adam kendince 'edepli' birini arıyor. sadece cinsel konular değil yaptığınız bütün sohbetler üzerine düşünmüş, aradığı kişi olmadığınızı anlamış ve sizinle devam etmek istememiş gibi. açıklamasını da yine kendince yapıp gitmiş. geri döneceğini sanmıyorum.
içinizden geldiği gibi davrandığınız için birini kaybetmişsiniz gibi. içinizden gelenleri söylediğiniz için pişmansanız bundan sonra daha temkinli olun değilseniz zaten kaybettiğiniz şeye üzülmeye değmez. kafanıza takmayın.

Kurmuyoruz evet grup sex fantazisi

Bir onceki konunuza da yazmistim.
Avam

Asil abdestli namazli gozukenlerden korkacan dicem ama bacim sen suan cok buyuk cinsel aclik yasiyorsun, bu yuzden diger herifi unutman zaten zor olmazdi.. simdi baskasi geldiginde cinsel olarak sana yaklasinca bunuda unutacaksin emin ol…

Asil abdestli namazli gozukenlerden korkacan dicem ama bacim sen suan cok buyuk cinsel aclik yasiyorsun, bu yuzden diger herifi unutman zaten zor olmazdi.. simdi baskasi geldiginde cinsel olarak sana yaklasinca bunuda unutacaksin emin ol…
sitede hep çatışıyoruz senle ama bu yazdığın yoruma imzamı atarımm.aynen ben de öyle düşünüyorumm

doğru.ama benim kız corona oldu 13 gün önce.bize bulaşmadı bak.aşıdan olabilermi ki?
Yok alakasi yok.. benim
Kiz Kardesim olmustu esine bulsmadi.. ikiside asisizdi.. kardesim
Pozotif esi hep negatiftibu koronayi inan anlamadim bacim itiraf ediyorum ve asiyi bu kadar baski yapildigi icin guven verici bulmuyorum

Hiçbir erkek cinsellik konuşmaktan utan-maz. Sadece a-yak yapar. 2 gün sonra sırnaşmazsa birşey bilmiyorum.

Kurmuyoruz evet grup sex fantazisi
Ay bide çok normal bir şeymiş gibi eşlerinizle hiç mi konuşmuyorsunuz bu fanteziyi demiş, evli değilim, evli olsam eşim bunun lafını etse aşırı aşırı soğurum boşanmayı düşünürüm ondan. Ne demek üçüncü kişi ya, hangi karısını seven erkek araya 3. Bi kişiyi alır hangi kocasını seven kadın araya başka birini alır. Midesizlik fantezi olmuş ya .

valla biz dolar 10 tl oldu altın 600 yarın zeytinyağı mı alıp stoklasak ?ne olacak bu çocuğun eğitimi ?maaşa ne kadar zam gelir?yarın nereye gitsek hava almaya?hangi kitaba başlayacaksın falan filan konuşuyoruz.tuhafmışızz anladımmmm.grup konuşmalıymışızzzzzz

Ya eşlerle tabi cinsellik konuşulur isteklerini arzularını (makul seviyede) elbet paylaşırsın renk katmak istersin, ama kimse kusura bakmasın grup olayı sapkınlıktır, fantezi değil. H Heytttt be

Burda azcık bilmişlik yapayım. Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu organik bir bozukluktur. Çevresel faktörlerle ilişkili değildir. Beyindeki dikkat merkezlerinde seçiçi algı reseptörlerinin bozulmasından kaynaklanir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…