Yine Hüsranla bitti... geri dönermi?

arkadaşlar ne cimeri cia, kgb, fbi falan çağırın.
ne kadar abarttınız ayrıca hayatınızda ilk kez mi grup seks fantazisi duydunuz hiç mi eşinizle böyle şeyleri konuşmuyosunuz"
Offf burasıda artık iyice çığırından çıktı. Normalleştirmeye çalışmadığınız bir grup seks kalmıştı onuda yapın tam olsun.

Ben konuyu irdelemedim bile zaten. Senk gibi düsünmüyorum ama Görüsmeyelim diyorsan ikiletmem dedim. Bidahada yazmadim. Baska türlü geceden sabaha ne degismis olabilirki.
Bence görüşmeyelim dersen ikiletmem ifadesi yanlış. Yani sen istersen ben seninle her zaman görüşürüm sen istemezsen görüşmeyiz gibi. Masturbasyon yaptım ahh günaha girdim kirlendim. Ay bi de bayıl istersen Feriha yazmalıydınız.

Ben adhd den bahsediyorum. Türkçe ismini bilmiyorum , kısaca dikkat eksikliği dedim ama sadece dikkat eksikliği degil daha bir çok semptomu var . Teşekkürler yinede bildiklerinizi paylaştığınız icin

Ben adhd den bahsediyorum. Türkçe ismini bilmiyorum , kısaca dikkat eksikliği dedim ama sadece dikkat eksikliği degil daha bir çok semptomu var . Teşekkürler yinede bildiklerinizi paylaştığınız icin
Aynı şeyden bahsediyoruz. Dikkat eksikligi ve hiperaktivite bozuklugu turkcesi. Organik, çevresel değil. :)

Aynı şeyden bahsediyoruz. Dikkat eksikligi ve hiperaktivite bozuklugu turkcesi. Organik, çevresel değil. :)
evet onla ilgisiz anneliğin babalığın alakası yok.ama okulda arkadaşlarına akran zorbalığı uygulamanın tüm dersleri kaynatmaya çalışmanın aşırı küfür kullanmanın şiddet uygulamanın ve okulda dikkat çekmek için her türlü saçmalığı yapan çocukların ailelerinin alakası var.normal öğrenciler de öğretmenler de illallah etti bu çocuklardan

Ben böyle kararsız yapıdaki atomlardan fayda gelmez boşver bekleme
Yani birdaha yazsa yeniden konussaniz faydasız bı ilişki olacak diye düşünüyorum ben
Umarım iyonlaşir

Şöyle ki, açık açık görüsmeyelim demedi. Ağzınd geveledi. Ben artık senin yüzüne bakamamlar filan. Bende eger artik konusmayalim mi diyorsun öyleyse ikiletmem dedim. Yani niyetini rahatlikla belirtebilirsin acisindan..yoksa sen istersen konusuruz istemezsen konusmayiz diye bir Kast yok.

Hatta yine evet görüsmeyelim diyemedi, gevelemeye devam etti. bende aciklama yapmana gerek yok kal saglicakla deyip sözünü kestim. Oda sende dedi ve üzgün smiley yapti.

Ben aslinda gayet dik durus sergiledigimi düsünüyorum.

Allah askina ben artık yuzune bakamam nedir. Hic mi erotik film izlemiyor bu adam. Bıraksın allah aşkına bu evliya ayaklarını.

Allah askina ben artık yuzune bakamam nedir. Hic mi erotik film izlemiyor bu adam. Bıraksın allah aşkına bu evliya ayaklarını.

Vallahi bende anlamadim. Belkide konusmamizdan sonra cidden izledi ve o yüzden bukadar abartiyor. Masturbasyon yapmada kendinden tiksinecek, benim yüzüme bakamayacak ne var bukadar anlamadim.

Siz gerçek misin? Ben artık sizin fake olduğunuzu falan düşünmeye başladım. Eski kocayı cinsellik yok diye boşandım dediniz. Hemen 2 ay geçtikten sonra yine cinsellik sıfır olan birine denk geldiniz... Sonra onu hemen bırakıp başka birini bulup onunla da cinsellik muhabbetleri falan siz erkek olabilir misiniz acaba??? Siz sürekli flörtleşecek birilerini ararken çocuklar nerde yahu??? Az da şu yalnızlığın tadını çıkar... Ohh bee koca derdi yok diye bir süre bi kafa dinle... Boşanır boşanmaz birini bulmak zorunda değilsin... Ki bulduklarında düzgün insanlar değil acele etme bence artık...

Birsey soracagim, sana ne kardesim?

Ister yalnizligin tadini cikaririm istersem tekrar hayatima yeni birini alirim.

Sen ayrilirsan rahibe hayati yasamakta özgürsün.

kaç gündür ben de bunları demek istiyorum bu konuda.siz çok güzel anlatmışsınız durumu.

Birsey soracagim, sana ne kardesim?

Ister yalnizligin tadini cikaririm istersem tekrar hayatima yeni birini alirim.

Sen ayrilirsan rahibe hayati yasamakta özgürsün.
Bundan sanane diyemezsin!!!
Çünkü ben senin konunu merak edip açıp okudum merak ettim diğer konularına da baktım baştan sona neresinden tutsan elinde kalıyor...
Sanane diyemezsin!!!
Çünkü ortada 2 tane küçük masum çocuk var onları unutuyor ilgisiz bırakıyorsun ve buda ilerde topluma zarar veriyor...

Biraz sakin ol ayrıca o yeni bulduğun adamlarda büyük ihtimalle evli nedense hepsi sebepsiz yere bir anda kaçıyor onları da burada söylemek istemiyorsun yada sen evli olduğun için kaçıyor olabilirler bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…