Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlımla yine kavga ettik,dün telefonunu kırdı. Dünden beri konuşmuyoruz,
Kardeşiyle konuştukdün, buraya gel (onların yaşadığı şehre), konuşalım,hem düğün hazırlıklarıni fln yaparız dedi.
Ama biz dünden beri konuşmadık.
Çok canım sıkılıyo yine::/
Her zamanki tartışma halleri:/ tartışmadan bikaö saat geçince normale dönelim istedi,ben dönemedim.o da daha çok sinirlendidaha nişanlıyken telefonunu mu kırıyor, çok tehlikeli bence, sebep?
Şu vicdanımdan nefret ediyorum,onun gözüyle bakıyor olmamdan nefret ediyorumOlmayacak şeyi çok fena zorluyorsun arkadaşım, yapma. Çok pişman olacaksın bu evlilikte.
Şimdi olumsuzlukları görüyorum,ama bi zaman sonra sadece iyi yönlerini göreceğimi biliyorum.Önceki yazılanlar çok doğru. Balık bastan kokar demişler..
Beni önemsediğini hissettiriyo,hiçbizaman teli kenara koyup keyfine bakmadı. Canımı sıktı belki ama gönlümü almadan kendiside rahat etmedi.Şimdi telefonu kıran yarın ev eşyalarını duvara fırlatır.
Önce bu öfke kontrolünü yapması gerek sonra evlilik düşünün.
Devam edersen herseye göz yumup, üzüleceğin bariz. Ofke kontrolü çok ciddi bir mesele, şimdi onu öyle kabul ederim dersin belki, ama an gelir senin de Sabri'n tasar en kötüsü bile yaşanir.Şimdi olumsuzlukları görüyorum,ama bi zaman sonra sadece iyi yönlerini göreceğimi biliyorum.
Çok üzülmekten korkuyorum![]()
Deme öyle..çok korkuyorumBiz ne kadar yazsak da sen sevdiğin için anlamayacaksın....
Evlen.... 3 ay sonra gel yaz buraya.....
Demek istemezdim ama tartışma anında tel kıran bi tanıdığım karısının burnundan getiriyor. O kadar sinirli ki her şeye bağırıp çağırıyor. Cicim ayların kısa sürecek. Farkında bile değilsin. Gerçi gün desem daha ii.Deme öyle..çok korkuyorum
Ayrılalım demeyede korkuyorum,seviyorum,özlüycem
Devam edelim demeyede korkuyorum,3 ay sonra ardı ardına konu açmak istemiyorum
Bigün dışardaydık,çiçek almış,uzun zaman sonra öyle şen şakrak.. Güzeldik...Devam edersen herseye göz yumup, üzüleceğin bariz. Ofke kontrolü çok ciddi bir mesele, şimdi onu öyle kabul ederim dersin belki, ama an gelir senin de Sabri'n tasar en kötüsü bile yaşanir.
İnsan değişmez, sadece kendini durdurabilir.
Demek istemezdim ama tartışma anında tel kıran bi tanıdığım karısının burnundan getiriyor. O kadar sinirli ki her şeye bağırıp çağırıyor. Cicim ayların kısa sürecek. Farkında bile değilsin. Gerçi gün desem daha ii.
Bazı gerçekleri göz ardı edersen korktukların ozaman başına gelir ama düzeltebilirse nişanlında kendisini önemseyip özen gösterirse bu ilişkinizin sağlıklı temeli sağlam karakteri düzgünde olursa evlilik de çok güzel olur lakin birada oturun ciddi ciddiye konuşun sonuçta ikinizinde hayatını zindan etmemek için hata kusur neyse konuşun düzeltın kendinizi Rabbim birbirinizi Hayırlı eylesin hakkınızda aminDeme öyle..çok korkuyorum
Ayrılalım demeyede korkuyorum,seviyorum,özlüycem
Devam edelim demeyede korkuyorum,3 ay sonra ardı ardına konu açmak istemiyorum
Şimdi cesur değilsen, evlenince ne yapacaksın. Bile bile lades diyorsun.cesur değilim