Yine içmiş!

Aman amann.. içki olayını böyle abartan, ve alışkanlığı olan insandan uzak dur bence..

.

CNM içki içen bi adam asla huyundan vazgecmez şimdi seni boyle oyalıyo ilerde hersey daha felaket dayanılmaz bi hal alıyo ben kayınvalidemden biliyorum nasıl anlatsam bılemedim şimdi yanı cnm kısacası içki içien adamdan hayır gelmezzzzzzzzzzzzz ama karar yıne senın

aynı durum bnde de var .. sabahlara karşı eve gelmeler filan başta hergün ağlıyordum hergün .. ama artık alıştım hiç umursamıyorum ne zaman gelirse gelsin gemezse gelmesin.. birde severek evlendik kaçarak evlendik düşünün yani.. sevgimde kalmadı saygımda çocuğum için duruyorum . kaçarak evlendiğim içinde elim kolum bağlı annem konuşuyor ama babam konuşmadığı için duruyorum gidemem yani bu yüzden sana akıl veremiyorum ama arkamda güvencem olsa 1 saniye durmam :) seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun ne diyim ki ..

Kayinvalidem 22 yıllık evli hala içkiden çekiyo o kadar ki evde huzur falan hiç bişey yok ilerde evlenirsen eğer bitek sen değil evdeki herkese yansıyo bu huzursuzluk

ben olsam ayrilirdim.
neden geleceğinizi düşünmüyorsunuz.huylu huyundan vazgecmez arkadaşım.
bırak gitsin.hayatını karartma.yok gece aradı yok sabah aradı diye düşeceğine
bu adamdan nasıl kurtulurum diye düşün.ve ayrıl gitsin.Alkolün sonu gelmez.
yazık.SEVİYORUM FALAN DEME.INAN SEVGİNE LAYIK BAŞKA ADAM BULURSUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…