Normal ama annem tanışmaz eskisinde de istemedi tanışmayı ciddi bir şey olur tanışırsın arkadaşın o diyordu. Ne yapayım yani o da diyor ki ben merak ediyorum anne baba yanında nasıl olduğunu oradaki seni de görmek istiyorum. Benim annem de seni merak ediyor diyor. Bilmek istemiyorlar ne yapayım bilmek istese sorar işte bir olay anlatıyorum adı geçen kim nereli ne iş yapıyor kaç yaşında bunları soruyor eve çiçekle geliyorum ya da yeni bir bileklik takıyorum sormuyor işte. Biliyorum annemi babamı ben. Abimle geçen muhabbetleri biliyorum abim de tanıştırmak istediğinde ne sıfatla yüzüğü tak getir zamanla tanırız ben sevmiyorum diyordu. Ama anlatıcam anneme gelince birisi var diye. Görsün benden adımı
benim annem babam da tanışmaz kolay kolay, evet. ama biliyorlar mesela kardeşimin ilişkisi var. nereli ne yapar, ailesi nasıl biliyorlar yani.
illa tanışmasınlar o zaman, öyle bir tavırları varsa.
ben tanıştım evimde ağırlarım bizim muhabbetlerimizde annemin babamın huyları ile ilgili aile gerçeklerimizle ilgili şeyler de konuşuluyor. ne biliyim annenizle tanışmaz ama abinizle tanışır, kuzeninizle tanışır, misal yani.
bir de yani daha önce yıllar süren ilişkiniz olmuş, gebe kalacak kadar neredeyse evlenecek kadar büyük bir ilişki
burada da kamplara gidiyorsunuz, cinsel hayatınız var, demek ki ailenize pek de anlatmadığınız ama çatır çatır yaşadığınız başka bir hayatınız var senelerdir sizin. demek maşallah aileye rağmen neler neler yaparken bir sıkıntınız yok?
adamı seviyorum içime siniyor dedikten sonra epi topu diyceksiniz ki X kişisi benim sevgilim, iyi bir insan güzel anlaşıyoruz, bu kadar. bu bu kadar atla deve bişey değil.
aileye hiç söylememek başka şey
ailenizi bilip biz isteme filan olmayacaksa tanışmayız dediğini sevgilinize böyle böyle diyorlar diye söylemek başka şey.
benim hayatımdaki kimseyi de ailem ve çoğu arkadaşım bilmedi, neden çünkü içime sinen seviyorum eminim dediğim bir ilişkim olmadı, olsa hele hele yetişkin yaşta bir kadın olarak tanıştırmasam bile bilirlerdi yani kimdir necidir...bu illa evlenmek demek de değil. buradaki nüans sizin neden o gerginliği yaşadığınız zaten...adam at hırsızı sanki.
eski sevgilinize dair uydurduğunuz sebepler de cidden aşırı saçma