• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ilişki derdi

Toksik iliskilerden sonra sakin oturaklı iliskiler ters tepiyor bünye alısık olmadıgından maalesef bunu yaşayan biri olarak anlıyorum. Korkarım ki karsı taraf pek devam edebilecek gibi degil.

Bitirirse senin ona karşı olan hislerinden emin olmadığı için bitirir, ya tam olarak adama dönüş yap başka bir şey düşünme ya da durma zaten o ilişkide hayır gelmez
Ben ona söyledim seni seviyorum diye. Hislerimi biliyor. Hatta bence ben daha çok seviyorum.

Toksik iliskilerden sonra sakin oturaklı iliskiler ters tepiyor bünye alısık olmadıgından maalesef bunu yaşayan biri olarak anlıyorum. Korkarım ki karsı taraf pek devam edebilecek gibi degil.
Evet farkındayım malesef kaybedeceğim bunu da inşallah fazla dağıtmam ayrılırsak önüme gelenle fingirderim diye korkuyorum tekrar sıfırdan birini tanı et olmadı ayrıl çok çok yorucu bunaldım

Ya eski işte adı üstünde ayrılmışsın bitmiş gitmiş kaç ay olmuş. Gelen hoşgelmiş mutlu ediyorsa akışına bırak.
bazısı ile 5 senede olmaz bazısıyla 5 günde olur bu işler böyle

Ya eski işte adı üstünde ayrılmışsın bitmiş gitmiş kaç ay olmuş. Gelen hoşgelmiş mutlu ediyorsa akışına bırak.
bazısı ile 5 senede olmaz bazısıyla 5 günde olur bu işler böyle
Evet abim de 10 senelik ilişkiden sonra 1 senede evlendi. Arkadaşımın arkadaşı var liseden beri sevgililerdi baktım 1 senede evlendi. Konuştum onlarla da bilmiyorum oldu gitti işte diyorlar hatta sevgilisi için sanki hiç hayatımda var olmamış gibi hissediyorum diyordu

Eski mesajları okuyup okuyup konuna yazanlara aklınca laf sokuyorsun 😂 bizim hikayemiz bitti. Ama senin hikayen bitmedi. Bakalım daha neler yaşayacaksın. Yazarsın buraya zaten okuruz daha çook. Bizde hikaye bitti yaş geçti. Sen daha gençsin yolun uzun ve belli ki çok şey yaşanacak. Kısaca; bel altı vurma çünkü bizde hikaye bitti. Seni konuşuyoruz 😅🤣😂

Eski mesajları okuyup okuyup konuna yazanlara aklınca laf sokuyorsun 😂 bizim hikayemiz bitti. Ama senin hikayen bitmedi. Bakalım daha neler yaşayacaksın. Yazarsın buraya zaten okuruz daha çook. Bizde hikaye bitti yaş geçti. Sen daha gençsin yolun uzun ve belli ki çok şey yaşanacak. Kısaca; bel altı vurma çünkü bizde hikaye bitti. Seni konuşuyoruz 😅🤣😂
Yetmedi kurulman ya sal beni umrunda değilse yoluna bak daha senin de hikayen bitmedi ama sen bulmuşsun zar zor 1 tane bırakmazsın bu yüzden bitti diyorsun. Mesela ben sevişmediğim İlgisiz bi adamla evli kalmaktansa bekar olup serseri gibi takılmayı tercih ederim ama sevdiğim uyumlu olduğum bi adamla aile kurmak bebek yapmak istiyorum. Bi erkeğe de ihtiyacım yok 26 yaşındayım atandım evimi aldım motorum var ailemde araba var istediğim zaman istediğimi yapıyorum istediğimi yiyip içip giyip geziyorum. Benim hayatım zaten iyi. Ne yaşanırsa yaşansın ayaklarımın üstündeyim merak etme. Aksine çevrem tanıştığım insanlar ne kadar mutlusun güler yüzlüsün senin hayatında hiç dert yok mu diyor sıfır endişe yaşıyorum valla

Evet abim de 10 senelik ilişkiden sonra 1 senede evlendi. Arkadaşımın arkadaşı var liseden beri sevgililerdi baktım 1 senede evlendi. Konuştum onlarla da bilmiyorum oldu gitti işte diyorlar hatta sevgilisi için sanki hiç hayatımda var olmamış gibi hissediyorum diyordu
Kimsenin haddine değil eskiyi sorgulayana kafanı takma. Diğeri olacak olsa zaten 5 sene içinde olurdu bitmiş gitmiş işte seni bugün yaşadığın ilişkiye hazırlamış. Sen keyfini çıkar bu da bitebilir yaşın genç. Kimse kimsenin hayatına zimmetli çakılı değil. Mutlu etmiyorsa koyvse gtsin. Mutluysan da gizlemenin bi anlamı yok

Kimsenin haddine değil eskiyi sorgulayana kafanı takma. Diğeri olacak olsa zaten 5 sene içinde olurdu bitmiş gitmiş işte seni bugün yaşadığın ilişkiye hazırlamış. Sen keyfini çıkar bu da bitebilir yalın genç. Kimse kimsenin hayatına zimmetli çakılı değil. Mutlu etmiyorsa koyvse gtsin. Mutluysan da gizlemenin bi anlamı yok
Böyle diyorum diyorum sonra mideme ağrılar giriyor ama çok belli etmiyorum. Annem vs anlıyor zaten birisinin olduğunu 5 seneni daha çöpe atma diyor. Ama erken işte ailemle tanışması için 5 senelik ilişkimde de evlenmeye karar verince ana baba bu damat diye tanıştırdım tabii ki tanıyorlar ama birebir tanışmadılar. Ben de söyledim annem babam sevgilimi tanımak istemez ne zaman evlenmeye karar veririz o zaman tanışırsın sıfatın olur yüzüğünü görmem lazım dedim o da uzak duran sensin diyor. Bizim ortak çevre zaten çok o doktor ben diyetisyenim aynı hastanede değiliz ama var yani. Biriyle karşılaştık aynı hastanede benimle diyo ki adamın yanında niye gerildin. Ben niye gerildim bilmiyorum geriliyorum işte 6 ay yeni ya daha özel olsun biterse herkes bilmesin bu kafadayım

Yetmedi kurulman ya sal beni umrunda değilse yoluna bak daha senin de hikayen bitmedi ama sen bulmuşsun zar zor 1 tane bırakmazsın bu yüzden bitti diyorsun. Mesela ben sevişmediğim İlgisiz bi adamla evli kalmaktansa bekar olup serseri gibi takılmayı tercih ederim ama sevdiğim uyumlu olduğum bi adamla aile kurmak bebek yapmak istiyorum. Bi erkeğe de ihtiyacım yok 26 yaşındayım atandım evimi aldım motorum var ailemde araba var istediğim zaman istediğimi yapıyorum istediğimi yiyip içip giyip geziyorum. Benim hayatım zaten iyi. Ne yaşanırsa yaşansın ayaklarımın üstündeyim merak etme
Kime ne ispatlıyorsun çok komiksin ama cahilliğinden bunlar. Bu saydıkların çok basit şeyler mesela 😂 insan motoru arabayı övünmek için yazar mı ya acınası bir durum. Sevgilisinden hem de uzman doktor diye bahseder mi? Çiğlik bu. Farkında değilsin. Çok çiğ ve çirkefsin. Burda beğenmediğin yorum olunca eski mesajlardan saldırıyorsun. Çok cahilce. Varoş bir ruh. Nasıl desem. Motorun araban ve uzman doktor sevgilinin olmasının bize ne gibi bir faydası var? Öğrenince noldu? Ya da bana o ettiğin hakaretler ki ben sokakta yaşayan dilenci bir bitik değilim. Ama öyle bir küçümseyiş ki inanılmaz itici. Şu an senle mal, sevgi ve para yarışına girmem için iq seviyemin senle denk olması lazım. Ama benimki ayakkabı numaramdan büyük... seninki mi? Sanmıyorum. Çok küçük hesaplardasın. Kalbin pis. Bu kötü kalple GERÇEK hayatta asla mutlu olamazsın. Seni ne araban ne gençliğin ne de motorun kurtarır. Mutluluk kıstaslarına bak bi. Arabam var motorum var sevgilim var.... dışarıdan bi bak bu yazdığına. Çok zavallıca inan.

Böyle diyorum diyorum sonra mideme ağrılar giriyor ama çok belli etmiyorum. Annem vs anlıyor zaten birisinin olduğunu 5 seneni daha çöpe atma diyor. Ama erken işte ailemle tanışması için 5 senelik ilişkimde de evlenmeye karar verince ana baba bu damat diye tanıştırdım tabii ki tanıyorlar ama birebir tanışmadılar. Ben de söyledim annem babam sevgilimi tanımak istemez ne zaman evlenmeye karar veririz o zaman tanışırsın sıfatın olur yüzüğünü görmem lazım dedim o da uzak duran sensin diyor. Bizim ortak çevre zaten çok o doktor ben diyetisyenim aynı hastanede değiliz ama var yani. Biriyle karşılaştık aynı hastanede benimle diyo ki adamın yanında niye gerildin. Ben niye gerildim bilmiyorum geriliyorum işte 6 ay yeni ya daha özel olsun biterse herkes bilmesin bu kafadayım
Üzgünüm ama hakkına mı girdim acaba diye düşünmek bile o ilişkinin henüz bitmediğini gösterir hani demişsiniz ya yas tutmuyorum diye asıl sıkıntı da bu o yas tutulmalıydı bütün hesaplar kapanmalıydı kalp bulanıkken yemi bir ten insanı yorar sonra da böyle vicdan rahatsızlığından saklama ihtiyacı duyup acabalara kalırsınız….

Kime ne ispatlıyorsun çok komiksin ama cahilliğinden bunlar. Bu saydıkların çok basit şeyler mesela 😂 insan motoru arabayı övünmek için yazar mı ya acınası bir durum. Sevgilisinden hem de uzman doktor diye bahseder mi? Çiğlik bu. Farkında değilsin. Çok çiğ ve çirkefsin. Burda beğenmediğin yorum olunca eski mesajlardan saldırıyorsun. Çok cahilce. Varoş bir ruh. Nasıl desem. Motorun araban ve uzman doktor sevgilinin olmasının bize ne gibi bir faydası var? Öğrenince noldu? Ya da bana o ettiğin hakaretler ki ben sokakta yaşayan dilenci bir bitik değilim. Ama öyle bir küçümseyiş ki inanılmaz itici. Şu an senle mal, sevgi ve para yarışına girmem için iq seviyemin senle denk olması lazım. Ama benimki ayakkabı numaramdan büyük... seninki mi? Sanmıyorum. Çok küçük hesaplardasın. Kalbin pis. Bu kötü kalple GERÇEK hayatta asla mutlu olamazsın. Seni ne araban ne gençliğin ne de motorun kurtarır. Mutluluk kıstaslarına bak bi. Arabam var motorum var sevgilim var.... dışarıdan bi bak bu yazdığına. Çok zavallıca inan.
Tamam hadi yaza yaza bitiremezsin gelip ilişkime laf atan sensin durup dururken. Canım istedi yazdım kimse kimseyi tanımıyor burada valla çok mutluyum dümdüz mutluyum. Evlenmeyi düşündüğüm adamın mesleği de parası da önemli kocam olsun yeter kafasında değilim hayat kalitemi de düşünüyorum. Kimseyi de küçümsemiyorum burada bana paragöz vs diyenler var yahu. Ben ayaklarımın üstündeyim dediğimde bunu kendine hakaret mi anlıyorsun? Sen kendi evliliğine bakmadan bana konuşma. Benim için seks para meslek ilgi sevgi önemli varoş dediğin buysa okey varoşluk olsun. Ama öyle bi oturdu ki yazdıklarım sana gelip gidip yazıyorsun 🤣 senin yüzünden banlanacağım durduk yere

Üzgünüm ama hakkına mı girdim acaba diye düşünmek bile o ilişkinin henüz bitmediğini gösterir hani demişsiniz ya yas tutmuyorum diye asıl sıkıntı da bu o yas tutulmalıydı bütün hesaplar kapanmalıydı kalp bulanıkken yemi bir ten insanı yorar sonra da böyle vicdan rahatsızlığından saklama ihtiyacı duyup acabalara kalırsınız….
Artık saklamayacağım ya buna karar verdim

Değil ama birine sen ailenin gölgesindesin deyip öbürünün ailesinin parasını yiyor olması iki yüzlülük değil mi
merak edip eski mesajlarina baktim sana sinir oldum vallahi.
eski adami ailesiyle is yapiyor diye mi terkettin gercekten???
tek o yuzden degil ki senin atanmana laf ediyormus aile isini birakip gelmemek icin, senin meslegini kucumsedigi satir aralarindan belli . keko keko seyler, ayrillar barislar, gereksiz bir ton drama
hepsinin üstüne ayrildin diye sana agiza alinmayacak laflar etmis, ne kadar travmatik bir surec olduğunu bildigi halde ve bundan kendi de mesulken yaptigin kurtaja kadar senin yüzüne vurmus, bebek katili demis, ahını çek demiş, kimse seni sevmez, 40inda kedilerinle yasayacaksin, saf kötüsün demis.
hala diyorsun ki ona haksizlik olur, ona ayip olur , üzülür ,bilmem ne...
yuh yani bu adam beter olsun zaten. insanin kalitesi ayrilinca ortaya cikar onunki de cikmis . sacma sapan biriymis
hala nasil iyi duygular besliyorsun, o uzulmesin diyorsun anlamak zor
iki yüzlü bulsa da sana ne? yuzune soyleyecek degil ya cok cok arkandan konusur.
ki yüzüne bu hakaretleri eden adam arkandan zaten neler diyordur. varsin "ikiyuzlu" de desin. ne olacak???

merak edip eski mesajlarina baktim sana sinir oldum vallahi.
eski adami ailesiyle is yapiyor diye mi terkettin gercekten???
tek o yuzden degil ki senin atanmana laf ediyormus aile isini birakip gelmemek icin, senin meslegini kucumsedigi satir aralarindan belli . keko keko seyler, ayrillar barislar, gereksiz bir ton drama
hepsinin üstüne ayrildin diye sana agiza alinmayacak laflar etmis, ne kadar travmatik bir surec olduğunu bildigi halde ve bundan kendi de mesulken yaptigin kurtaja kadar senin yüzüne vurmus, bebek katili demis, ahını çek demiş, kimse seni sevmez, 40inda kedilerinle yasayacaksin, saf kötüsün demis.
hala diyorsun ki ona haksizlik olur, ona ayip olur , üzülür ,bilmem ne...
yuh yani bu adam beter olsun zaten. insanin kalitesi ayrilinca ortaya cikar onunki de cikmis . sacma sapan biriymis
hala nasil iyi duygular besliyorsun, o uzulmesin diyorsun anlamak zor
iki yüzlü bulsa da sana ne? yuzune soyleyecek degil ya cok cok arkandan konusur.
ki yüzüne bu hakaretleri eden adam arkandan zaten neler diyordur. varsin "ikiyuzlu" de desin. ne olacak???
Bilmiyorum her şeye rağmen kaç sene var atılmıyor beynimde sorun var herhalde kendi kendimi sabote ediyorum resmen. Ben de ağır şeyler söyledim ona karşı çok tamamen iğrenç bi ilişkiydi ama çok seviyordum. 5 senelik ama lisede de beraberdik onu saymıyorum bile. Keşke şimdiki sevgilim karşıma daha farklı zamanda çıksaydı. onun çabasına bırakıyorum adım atacağım karar verdim 14 şubatta planımız var. Biri sorduğunda var diyeceğim ya da laf açılınca erkek arkadaşım diyeceğim. Diğeri de zamanla yok olacak. Akışına bıraktım ayrılırsa da kendi bilir

Duygudan daha çok mantığınız bu ilişkide gibi. Böyle de mutlu olunur mu olunur. Ama eskiyle kıyas ancak şu şekilde olur bence, karşına çıkan insan o kadar iyi gelir ki önceden yaşadığın şey sana basit gelir

Duygudan daha çok mantığınız bu ilişkide gibi. Böyle de mutlu olunur mu olunur. Ama eskiyle kıyas ancak şu şekilde olur bence, karşına çıkan insan o kadar iyi gelir ki önceden yaşadığın şey sana basit gelir
Duygu da var ama mantıklı düşününce mantık daha ağır basıyor en azından huzurlu bi ilişki

Back
X