Yine ıssız adam

turpdomates

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
38
30
3
38
36 yaşında biri ile tanıştım.Cok yakısıklı hos biriydi isi gucu de yerindeydı . Konusmaya basladık . Tam sevgili olma durumundaydık ki
Beyfendi şöyle dedi ; Ben değil evlenmek sevgili olmayı bile düşünmüyorum dedi . Kadınlara güvenmiyorum dedi . Özgürlüğüme alıştım diyor . Annesini daha önce tanıyordum .Akrabamızın komsusuydu . Annesi de evlenmesini cok istiyor .

Kendisi o kadar iltifat ettikten sonra geri cayıyor . Ya ben anlamıyorum . Herseyleri hazır ama evlenmıyorlar . Eski nesil erkeklerde boylemıydı acaba ?

Cok uzgunum

Son düzenleme:
Yani belki adam evlencek ama aradigini bulamiyordur ..sizi kirmamak icin öle solemistir erkeklerin klasik lafları işte eski erkeklerde boleydi :)
Ben sana layik degilim...sen cok.iyi birisin...evlenmeyi dusunmuyorum vs vs beyinleri 90 larda da ayniydi 2020 ye geldik hala aynı

Baştan aklı nerdeymiş beyefendinin
Üzgünüm ama sizinle evlenmek istememiş ve bu şekilde sıyrılmaya çalışmış. İrtibatı kesin bence.

36 yaşında bir tip zaten o yaşa kadar evlenmediyse daha da kolay kolay evlenmez bunun seninle bir alakası yok hani senle evlenmek istemiyor değil genel anlamda evliliğe karşı soğuklar bu tipler.
son zamanda bu nafaka olayları yüzünden erkekleri evliliğe karşı soğuttular. sürekli kadınları para avcısı gibi gösterip erkekleri uzaklaştırmaya çalışıyorlar.

Cümleyi bile tam kuramamış. "Değil evlenmek sevgili olmayı bile düşünmüyorum"
Sal sen bunu gitsin.
Bi tek benim dikkatimi çekti sanıyordum.

Bu cümleyi kuran bir adamla hayatta evlenmem.

Düşünsene ; ölümlü hatta yaralanmalı boğulma olayları olmuştur, yazılı bir tabela okumuştum. Ben olayın şokunu yaşarken bu adam bana "ne oldu, niye gülüyorsun" diyecek.

Tutup onu da boğacağım ve hatta yaralayacağım

Aynen böyle bir sevgilim vardı, sizden tek farkımız ben de evlenmek istemiyordum. Asla evlilik kadını olduğuma inanmıyordum çünkü yalnızlık, biriyle ömür geçirmekten daha keyifli geliyordu. Neyse, gayet ilişkimiz güzel ilerliyordu, ara sıra evlilik konusunu sorgulamaya başladı. "neden istemiyorsun? Biz evlensek şöyle olur böyle olur.." falan filan. Ben susturuyordum artık 'öf yeter bunaldım.' diyerek.
Zaman geçtikçe daha çok üstüne düşmeye başladı. En son baktım kötü gidiyor terkettim. Tabi bunda etken evlenmekten kaçan adamın; bana" kuma alırım senin üstüne ehe ehe" demesi etkili oldu.

Hahaha çok güldüm
Adam belki sevgili olmayı evlenmekten daha büyük bir olay gibi görüyorsa
Ek olarak kesinlikle "Okumadığımız gün karanlıktayız."

Dediğiniz doğru olabilir aslında, komsumuzun oglu var elimde buyudu sayılır 27 yasınd , diyorum ki ne zaman evlencen yok turpdomates abla evlenmem ben kadına nafaka mı odeyım omur boyu diyordu . Daha genc nesil erkekler bile etkilenıyor bu durumdan .

Bilinçli olabilir mi acaba bu algı ? kadına nafaka avcısı yapıstırma isi . sırf evlilik olasın turk aile yapısı bozulsun diye . Komplo teorisyenı olduk hayırdır ınsallah

Sosyal medyada, internette görmüyor musunuz? Erkeklerin yarısından fazlası nafaka olayı yüzünden sürekli şikayette bulunuyor, evlenmek istemiyor. Bence bu durum çok hızlı bir şekilde artmaya devam edecek. Şu Şeyma Subaşı gibi tipler yüzünden kadınlar para avcısı gözüküyor.

evlilikler çok mu düzgün de aile yapısı bozulacak evlenilmeyince bence bizde evlilik olayı çok karışık dıdısının dıdısı bile işin içine burnunu sokmayı hak görüyor e özgürlüğüne alışmış erkekler bu durumdan ürküyor doğal olarak.

Genelleme yapmaları yanlıs aslında canım . Herkes bir değil ki

Adam niyetini açıkça söylemiş buda iyi birşey sizin için , evlilik vaadi ile kandırmamış sizi.
Öylesine takılalım diyor yani.

ben o yaşa kadar evlenmediyse evlenmez fikrine katılmıyorum. bir çok arkadaşım 36-37-38 yaşında erkeklerde gayet pat diye evlendi. adamların cidden niyetleri yoktu ama anlaştılar, sevdiler ve uzatmadan teklif ettiler. maddi sıkıntı da olmayınca yaymadılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…