- 24 Temmuz 2019
- 38
- 30
- 3
- 38
- Konu Sahibi turpdomates
-
Cümleyi bile tam kuramamış. "Değil evlenmek sevgili olmayı bile düşünmüyorum"Ben değil sevgili olmak evlenmeyi bile düşünmüyorum dedi
Baştan aklı nerdeymiş beyefendinin36 yaşında biri ile tanıştım.Cok yakısıklı hos biriydi isi gucu de yerindeydı . Konusmaya basladık . Tam sevgili olma durumundaydık ki
Beyfendi şöyle dedi ; Ben değil sevgili olmak evlenmeyi bile düşünmüyorum dedi . Kadınlara güvenmiyorum dedi . Özgürlüğüme alıştım diyor . Annesini daha önce tanıyordum .Akrabamızın komsusuydu . Annesi de evlenmesini cok istiyor .
Kendisi o kadar iltifat ettikten sonra geri cayıyor . Ya ben anlamıyorum . Herseyleri hazır ama evlenmıyorlar . Eski nesil erkeklerde boylemıydı acaba ?
Cok uzgunum
Bi tek benim dikkatimi çekti sanıyordum.Cümleyi bile tam kuramamış. "Değil evlenmek sevgili olmayı bile düşünmüyorum"
Sal sen bunu gitsin.
Hahaha çok güldümBi tek benim dikkatimi çekti sanıyordum.
Bu cümleyi kuran bir adamla hayatta evlenmem.
Düşünsene ; ölümlü hatta yaralanmalı boğulma olayları olmuştur, yazılı bir tabela okumuştum. Ben olayın şokunu yaşarken bu adam bana "ne oldu, niye gülüyorsun" diyecek.
Tutup onu da boğacağım ve hatta yaralayacağım
Dediğiniz doğru olabilir aslında, komsumuzun oglu var elimde buyudu sayılır 27 yasınd , diyorum ki ne zaman evlencen yok turpdomates abla evlenmem ben kadına nafaka mı odeyım omur boyu diyordu . Daha genc nesil erkekler bile etkilenıyor bu durumdan .36 yaşında bir tip zaten o yaşa kadar evlenmediyse daha da kolay kolay evlenmez bunun seninle bir alakası yok hani senle evlenmek istemiyor değil genel anlamda evliliğe karşı soğuklar bu tipler.
son zamanda bu nafaka olayları yüzünden erkekleri evliliğe karşı soğuttular. sürekli kadınları para avcısı gibi gösterip erkekleri uzaklaştırmaya çalışıyorlar.
Cumleyı ben yanlıs yazdım sinirdenCümleyi bile tam kuramamış. "Değil evlenmek sevgili olmayı bile düşünmüyorum"
Sal sen bunu gitsin.
Dediğiniz doğru olabilir aslında, komsumuzun oglu var elimde buyudu sayılır 27 yasınd , diyorum ki ne zaman evlencen yok turpdomates abla evlenmem ben kadına nafaka mı odeyım omur boyu diyordu . Daha genc nesil erkekler bile etkilenıyor bu durumdan .
Bilinçli olabilir mi acaba bu algı ? kadına nafaka avcısı yapıstırma isi . sırf evlilik olasın turk aile yapısı bozulsun diye . Komplo teorisyenı olduk hayırdır ınsallah
Genelleme yapmaları yanlıs aslında canım . Herkes bir değil kiSosyal medyada, internette görmüyor musunuz? Erkeklerin yarısından fazlası nafaka olayı yüzünden sürekli şikayette bulunuyor, evlenmek istemiyor. Bence bu durum çok hızlı bir şekilde artmaya devam edecek. Şu Şeyma Subaşı gibi tipler biraz can sıkıyor
ben o yaşa kadar evlenmediyse evlenmez fikrine katılmıyorum. bir çok arkadaşım 36-37-38 yaşında erkeklerde gayet pat diye evlendi. adamların cidden niyetleri yoktu ama anlaştılar, sevdiler ve uzatmadan teklif ettiler. maddi sıkıntı da olmayınca yaymadılar.36 yaşında bir tip zaten o yaşa kadar evlenmediyse daha da kolay kolay evlenmez bunun seninle bir alakası yok hani senle evlenmek istemiyor değil genel anlamda evliliğe karşı soğuklar bu tipler.
son zamanda bu nafaka olayları yüzünden erkekleri evliliğe karşı soğuttular. sürekli kadınları para avcısı gibi gösterip erkekleri uzaklaştırmaya çalışıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?