Yine Kafamı Karıştırıyorr ! Mantıkla hareket etmek çok zor geliyor :(

lili_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
309
1
96
38
İstanbul
slm arkadaşlar ben daha önce anlatmıştım erkek arkadaşımla olan sıkıntılarımızı ayrıldığımız vs.. şimdi ayrılalı 3 ay oluyor, hattımı değiştirmdim msn den engelledim facebook dan sildim iletişim kalmadı ayrılma sebebbimizi kısaca yazayım
Sürekli tartışmalarımızın olması ne kadar konuşsakda bi sonuca varamamız,onun üste çıkması sürekli ,bana karşı güvensiz ve kırıcı olması tartışma anlarında,onun sürekli borç yapması ve yeterli seviyede çalışmaması ,borçları lüx yaşayarak yaptığını söylemesi ,mesafe olarak uzağız ben yanıma gel deyince para yok demesi kendine gelince lüx yaşayıp borç yapması,ailesinin düğünde yardım cı olmayacağını sölemesi kendininde hiç para falan biriktirmemesi ,askerliği evlilikten sonraya atması bu anlattıklarım % 20 si vs vs vss ...........
ancak o bana hala mail atıyor ben unutmaya çalışırken yine karşıma çıkıyor
O benim ilk çıktığım ve ilk sevdiğim insan onunla bu şartlarda hiç bişey olmayacak biliyorum ama kalbime gömdüm geleceğim için çünkü evlenseydik mutlu bir yuvamız olmuyacaktı ama herşeye rağmende sevmiştim öyle zor geliyorki mantıkla davranmak :1no2:
ama çok şans verdim hiç de düzelme göremedim
keşke bana karşı daha sorumlu olsaydın
keşke beni düşünseydin
keşke beni de geleceğine alabilseydin
keşke en baştaki gibi değerim olsaydı
keşke seninle evlenebilseydim
Ama beni hiç haketmedi çok alttan aldım çok kendimden ödün verdim çoooksenağlamasenağlamasenağlama

cnm sakın mantığını kaybetme sen önüne bak unutmaya bak zordur bilirim hemde çook zor ama hayatında neler çıkacak karşına onlarıda düşünve ne kadar desede huylu huyundan vazgeçmiyor malesef sen hayatını yaşamaya bak derim bi tanem:CüvCüv:

evet haklısınız onun için ayrıldım ama hala mail atıyor barışmak istiyor ilk aryıldığımız zamanlarda tehdit ediyordu ilerde evlensen bile karşına çıkacam diye ama şimdide dönmüş iletişime geçmeni istiyorum hergün ağlıyorum felan yazıyoo hayatımdan sildim ama kalbimden söküp atmak çok zor oluyo bazen diyorum keşke o bıraksaydı beni belki bu kadar zor olmazdı bilemiyorum:1no2:

Güzelim sevmis olabilirsin ama seninde anladigin gibi sadece sevmek yetmiyor..

Evlilik gibi ciddi bir kurum icin sevgiden ziyade daha farkli seylerde gerekir...bunun en basta geleni güvendir...evlenecegin insana güvenmen lazim...bu sadece beni aldatmicak gibi bir güven degil...yarin öbür gün evliligin sorumlulugnu tasiyabilmecekmi güveni??benneyaptımki

Anlattiklarina göre eski sevgilinin evlenmek icin daha 10 firin ekmek yemesi lazim...hic kafan karismasin...sen en mantiklisini yaptin...kalbin farkli desede mantigin dogru söylüyor inan bana.:1hug:

evet ona ne kadar anlattıysam da anlamadı sorumluluğu daha evlenmeden hiç bilemedi

imza a.s.

bazen kendimi suçluyorum çok mu yüz verdim herşeye evet dedim diyorum ama hakeden biri olsaydıda tepeme çıkmazdı değilmi ama
ınsan lar istedikleri olunca neden astarını isterler neden karşıdakini düşünmezler bazen diyorum bende böyle yapıyormuyum acaba diyorumkafamçokkarıştı

canım herşey de vardır bir hayır.ama sen mantıklı bir kızsın bak ileriyi görebilmişsin..kutlarım seni...evlendikten sonra bunları yaşasan daha kötüü..umarım karşına seni anlayan,seni hakeden bir çııkar..

amin :Saruboceq: inşallah bütün bayanlara bana inşallah Allah hayırlılı evlilikler nasip etsin
bana kalsa kalbim mantığımın önüne geçebilirdi belki ama etrafımdaki mutsuz evlikler ve kendimin yıpranışı ayrıca evli ablamlarımında tavsiyeleri beni uyandırdı mirmirmirmir

şimdi üzülebilirsin ama herşey para olmadığı gibi herşey aşkta değil :1no2: ben çok duygusal olmama rağmen ben bile vazgeçtim bu düşüncelerden tabi sırf para içinde evlenilmez ama bu insanla bi gelecek planlıyosan o insanında sorumluluklarını bilmesi lazım yoksa çok yıpranırsın böyle giderse.... sefalet çekmek için mi evlenceksin onunla

anlattıklarına göre en doğru kararı vermişsin canım.kararından asla dönme
biliyorum ilk günler çok zorlanırsın ama zamanla hepsi unutulur a.s

Tekrar ona dönmen demek intihar etmen demek bence... Sakın o hataya düşme. ınsanın içinde eski sevgilisine bişey kalmışsa, msnden de zor siler, facebooktan da hatta numarasını bile silerken düşünür... Ama sen o iradeyi göstermişsin. Kesinlikle daha da iradeli olabilirsin...

Şükret ki şimdiden anlamışsın evlilikte ayrılmak daha zor olurdu. Olumlu yönünü düşün. Unutma işini de zamana bırak. Birden olmaz ama onun için üzüldüğüne bile değmeyeceğini anlayacaksın zamanla.

bence hiç düşünme ve güzel sözleriyle seni kandırmasına izin verme.
ablamın bi arkadaşı vardı aynı senin sevgilin gibi ilk aşkı ilk sevgilisiydi. ayrılamıyordu bir türlü. kız öğretmen oldu 8 senedir hala sevgilisiydi. öğrencilik hayatı mahvolmuştu kızın.
sonunda ayrıldı çok önemli bi şirkette bi müdürle evlendi.çok mutlu şimdi.
hep mevzusu geçer aramızda ne iyi ettide ayrıldı deriz hep..
sende mantıklı düşün. sonu iyi görünmüyor..

zararın neresinden dönersen kardır.ayrılmakla en dogru kararı vermişsin.saydıgın nedenler ayrılmaya yeterde artar.sen bide bu anlattıklarına %20 demişsin:1shok: bu kadar sorumsuz birinden ne eş nede baba olurdu

ya yaşı küçük ya seni ciddiye almıyor ya da yapısı çok havai..
bahsettiğin tarzda davranmasının başka neden, olamaz sanırım..

maillerine cevap yazma bence.. mantıklı bir karar vermişsin gerçeklere dayanarak, eğer sana ulaşmaya biraz daha devam ederse aklını çelebilir..

canım tebrik ederim ya sen bi kere silmişin sakın dönme dönersen bida zor olabilir en doğrusu buymuş sizin için zor olsada başar bunu tatlım seni haketmediyse demekki sen daha güzellerine layıksın canım sakın kendini üsme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…