Güzelim sevmis olabilirsin ama seninde anladigin gibi sadece sevmek yetmiyor..
Evlilik gibi ciddi bir kurum icin sevgiden ziyade daha farkli seylerde gerekir...bunun en basta geleni güvendir...evlenecegin insana güvenmen lazim...bu sadece beni aldatmicak gibi bir güven degil...yarin öbür gün evliligin sorumlulugnu tasiyabilmecekmi güveni??benneyaptımki
Anlattiklarina göre eski sevgilinin evlenmek icin daha 10 firin ekmek yemesi lazim...hic kafan karismasin...sen en mantiklisini yaptin...kalbin farkli desede mantigin dogru söylüyor inan bana.:1hug:
Güzelim sevmis olabilirsin ama seninde anladigin gibi sadece sevmek yetmiyor..
Evlilik gibi ciddi bir kurum icin sevgiden ziyade daha farkli seylerde gerekir...bunun en basta geleni güvendir...evlenecegin insana güvenmen lazim...bu sadece beni aldatmicak gibi bir güven degil...yarin öbür gün evliligin sorumlulugnu tasiyabilmecekmi güveni??benneyaptımki
Anlattiklarina göre eski sevgilinin evlenmek icin daha 10 firin ekmek yemesi lazim...hic kafan karismasin...sen en mantiklisini yaptin...kalbin farkli desede mantigin dogru söylüyor inan bana.:1hug:
canım herşey de vardır bir hayır.ama sen mantıklı bir kızsın bak ileriyi görebilmişsin..kutlarım seni...evlendikten sonra bunları yaşasan daha kötüü..umarım karşına seni anlayan,seni hakeden bir çııkar..slm arkadaşlar ben daha önce anlatmıştım erkek arkadaşımla olan sıkıntılarımızı ayrıldığımız vs.. şimdi ayrılalı 3 ay oluyor, hattımı değiştirmdim msn den engelledim facebook dan sildim iletişim kalmadı ayrılma sebebbimizi kısaca yazayım
Sürekli tartışmalarımızın olması ne kadar konuşsakda bi sonuca varamamız,onun üste çıkması sürekli ,bana karşı güvensiz ve kırıcı olması tartışma anlarında,onun sürekli borç yapması ve yeterli seviyede çalışmaması ,borçları lüx yaşayarak yaptığını söylemesi ,mesafe olarak uzağız ben yanıma gel deyince para yok demesi kendine gelince lüx yaşayıp borç yapması,ailesinin düğünde yardım cı olmayacağını sölemesi kendininde hiç para falan biriktirmemesi ,askerliği evlilikten sonraya atması bu anlattıklarım % 20 si vs vs vss ...........
ancak o bana hala mail atıyor ben unutmaya çalışırken yine karşıma çıkıyor
O benim ilk çıktığım ve ilk sevdiğim insan onunla bu şartlarda hiç bişey olmayacak biliyorum ama kalbime gömdüm geleceğim için çünkü evlenseydik mutlu bir yuvamız olmuyacaktı ama herşeye rağmende sevmiştim öyle zor geliyorki mantıkla davranmak :1no2:
ama çok şans verdim hiç de düzelme göremedim
keşke bana karşı daha sorumlu olsaydın
keşke beni düşünseydin
keşke beni de geleceğine alabilseydin
keşke en baştaki gibi değerim olsaydı
keşke seninle evlenebilseydim
Ama beni hiç haketmedi çok alttan aldım çok kendimden ödün verdim çoooksenağlamasenağlamasenağlama
canım herşey de vardır bir hayır.ama sen mantıklı bir kızsın bak ileriyi görebilmişsin..kutlarım seni...evlendikten sonra bunları yaşasan daha kötüü..umarım karşına seni anlayan,seni hakeden bir çııkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?