• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Kafamı Karıştırıyorr ! Mantıkla hareket etmek çok zor geliyor :(

çok doğru bir karar vermişsin bende aşk acısı çekiyorum ama mantıkta önemli

En iyisini etmişin:delphin:
İş işten gectikden sonra aglamanın sızlamanın hiç bir anlamı olmazdı

saydıklarına bakılırsa adam resmen kendi kafasına göre kendi hayatını yaşamış seni de öyle yine kendi istediği için gezdirmiş yanında..
bu nedir böyle okurken daraldım ya..
ben sevgilime gel seni özledim diycem , param yok diycek..
ardından görücem kendi keyfine para su gibi akıyor.
kör değlim aptal değilim bir iki susarım ..Sonra cingar çıkar..

seninde böyle olabilmen için biraz sürünmen lazım cnm..
güvendiğin insanlara sırtını dönmenin hata oduğunu ,
hayatın sadece senden ibaret olduğunu ,
sen varsan diğerleri var , sen olmazsan diğerlerinin hiç olduğunu ,
aşkın özveri ve fedakarlık kadar huzur ve güven olduğunu anlayabilmen için biraz daha acı çekmen lazım..

yaşın kaç bilmiyorum ama muhtemelen 20 altındasın..
bu saydıklarımı umarım yaşamana gerek kalmazda kıymetini bilen biri çıkar karşına ama olaki yaşarsan , dönüp baktığında gerçekten gülersin kendine..
bana derlerdi..
gün gelicek şu haline gülecekesin , gün gelicek aşkmış sevgiymiş elinin tersiyle iticeksin kendin için ..
mümkün değil ben aşk kızıyım ..nasıl uzak tutarım kendimden derdim..
tam tamına dedikleri gibi oldu :))))))
sana da olucak cnm ..
gamsız kaygısız bişi oldum çıktım..
sabır sadece..
zaman..

saydıklarına bakılırsa adam resmen kendi kafasına göre kendi hayatını yaşamış seni de öyle yine kendi istediği için gezdirmiş yanında..
bu nedir böyle okurken daraldım ya..
ben sevgilime gel seni özledim diycem , param yok diycek..
ardından görücem kendi keyfine para su gibi akıyor.
kör değlim aptal değilim bir iki susarım ..Sonra cingar çıkar..

seninde böyle olabilmen için biraz sürünmen lazım cnm..
güvendiğin insanlara sırtını dönmenin hata oduğunu ,
hayatın sadece senden ibaret olduğunu ,
sen varsan diğerleri var , sen olmazsan diğerlerinin hiç olduğunu ,
aşkın özveri ve fedakarlık kadar huzur ve güven olduğunu anlayabilmen için biraz daha acı çekmen lazım..

yaşın kaç bilmiyorum ama muhtemelen 20 altındasın..
bu saydıklarımı umarım yaşamana gerek kalmazda kıymetini bilen biri çıkar karşına ama olaki yaşarsan , dönüp baktığında gerçekten gülersin kendine..
bana derlerdi..
gün gelicek şu haline gülecekesin , gün gelicek aşkmış sevgiymiş elinin tersiyle iticeksin kendin için ..
mümkün değil ben aşk kızıyım ..nasıl uzak tutarım kendimden derdim..
tam tamına dedikleri gibi oldu :))))))
sana da olucak cnm ..
gamsız kaygısız bişi oldum çıktım..
sabır sadece..
zaman..

Aşk yaşandığı kadar güzeldir,tabii doğru insanla.Sana o kadar çok katılıyorum ki sen varsan başkalarıda var,sen önemliysen başkalarıda önemli,sen kendini sevdiğin kadar sevilirsin ancak,kendine başkasından daha fazla önem verdiğin kadar önemlisidir başkalarının gözünde.Bende tam bir aşk kızıyım,aşksız yaşam bir hiç benim için.Ama öyle şeyler gördüm öyle şeyler yaşadım ki şimdi aşk acaba gerçekten varmı diye düşünmeden alıkoyamıyorum kendimi.
funnyda yazdıklarından anladığım kadarıyla seninle çok ortak noktamız var belkide yaşadıklarımız benzer...Aşk neydi o halde?Karşılıksız veriyorum deyip sonunda verdiklerimizi anlatıp bir türlü alamadıklarımızı kusmak mı? Savaşırsın da neyle?(Çocukken plastik kılıcımızı karşımızda bir canavar varmış gibi sallardık ya üstüne terlerdik ne aptalca.)Sadece kendimizle savaşırız aslında. Takıntılarımızdan kurtulmaya çalışırız. Tek tarafın aşkının bittiği bir ilişkide karşıda savaşacak kimse kalmaz.İnsan koymuşsa kafaya bir kez “bitti “ diye reset tuşuna basamazsın. Adam oymuştur o tuşu,üstünü de bantlamıştır.
Anlayacağınız sizin program çöktü.

Kafanı karıştırmasına izin verme yoluna devam et 2 aydır aklı nerdeymiş bırksınlar bunları mantıgını kaybetme derim göm kalbine tabi senden isi bulamayınca ah ben naptım gene dönim yaa kabul eder dşnces sen dönsende o kırgınlıklar oldugu sürece gene biter ben yaşasım olamyınca olmayı zorlamaya gerek yok

Back
X