Yine kafaya taktım

Selam !ben bir kere buraya şu konuyu yazmıştım bana saçmaladığını söylediler o yüzden bir ara unuttum.ama bugün eltimle oturuyorduk laf düştü araya yaşla ilgili,dedim ki ona ben aralıkta 27 olacağım .”AA harbi 27 mi olacan?”üzüldüm ne yalan söyleyeyim çok korkuyorum yaşımın artmasından kendisi 20 yaşında,ocakta 21 olacak onun işin hava hoş 🤩
Sana kötü bir haberim var, her saat yaşın artıyor 🤣

Selam !ben bir kere buraya şu konuyu yazmıştım bana saçmaladığını söylediler o yüzden bir ara unuttum.ama bugün eltimle oturuyorduk laf düştü araya yaşla ilgili,dedim ki ona ben aralıkta 27 olacağım .”AA harbi 27 mi olacan?”üzüldüm ne yalan söyleyeyim çok korkuyorum yaşımın artmasından kendisi 20 yaşında,ocakta 21 olacak onun işin hava hoş 🤩
Turkiyede kadinlarin ortalama yasam suresi 78 yil. Bu hesapla yasinizi 78 - yas olarak hesaplayabilirsiniz. Bu sayede olume yaklasirken bir yandan da genclesmis olursunuz. Mesela su an 52 yasindasiniz, aralikta 51 olucaksiniz :D

Nasıl gecti habersiz o güzelim yılların nilu 😀 bak yaş bir anda kemale erdi bundan sonrası ibadet ile gececek artık her an her sey olabilir dikkatli olmak lazım
Ben 11yaşımdan ibadet ediyorum zaten

Back
X