Yine kafaya taktım

Ben 33 yasindayim ve arkaya baktigim zaman okadar cok iyikim varki anlatamam. Ama yaslida sayilmiyorum heralde. Sizin yazinizi okurken kendime mezar yeri baKasim geldi

daha yaşın küçük üstelik 2 çocuğun var dediğimde 27 küçük bir yaş mı diye söylenmiştin.. küçük diyen de yaranamıyor büyük diyen de :halay:
Hatırladım yazdığını,dikkatli git oku bak gör küçük yazmışım yoksa büyük?ben kendimi hep yaşlı zannetmişim(rakamlara göre)

Açtığın konulardan tahmin yürütmüş olabilir miyiz? Senin dünyanda 27 yaş 57 ye tekabül ediyor üzgünüm.
Yazıyor bomboş geçmiş bu ne demek?!ben 20 yıl babamın evinde yaşadım neresi bomboş ?kendisi boş biri

Nilu geliyorsun üç mesaj yazıp banlanıyorsun sonra yine geliyorsun üç mesaj yazıp...

Sıkılmadın mı bu döngüden? İnsan hiç mi bir şey öğrenmez, ders çıkarmaz. Çok acayip.
😂😂 Bana da kırmızı ileti gelince baktım kim diye konuyuda sahibinide unutmuşum düşün ama sağolsun kendisi hatırlattı 🤣

Hayatım armut değiliz ki zamanla olgunlaşalım. Önemli olan geri dönüp bakınca dolu dolu geçmiş doyurucu bir hayat yaşamış olmak. Sadece sabah kalkıp akşam yatıyorsan ehhh kork tabi.. bir de bir kadının kendini en iyi tanıdığı yaş 30 dan sonrası.. özellikle kariyer hedefinde kadınlar için... Bir de yaşlanmaktan değil yaşlanamamaktan kork. Allah ömür versin de...

Nasıl gecti habersiz o güzelim yılların nilu 😀 bak yaş bir anda kemale erdi bundan sonrası ibadet ile gececek artık her an her sey olabilir dikkatli olmak lazım

Selam !ben bir kere buraya şu konuyu yazmıştım bana saçmaladığını söylediler o yüzden bir ara unuttum.ama bugün eltimle oturuyorduk laf düştü araya yaşla ilgili,dedim ki ona ben aralıkta 27 olacağım .”AA harbi 27 mi olacan?”üzüldüm ne yalan söyleyeyim çok korkuyorum yaşımın artmasından kendisi 20 yaşında,ocakta 21 olacak onun işin hava hoş 🤩
Şimdi tüm çocuk gelinler dislike yapıp duracak ama, 20 yaşında bir insan neden evlenir anlamıyorum işi gücü salıp koca koca diye koşuşturmanın mantığı ne

Back
X