Yine kalbim paramparça

Hala şart koşması bile sinir bozucu. Mutlu edeceksen et. Ayrıca senin mutsuz eden şeylerin enerji ile ilgisi yok ki. Onları yapmasın kafi.
yaa o ne derse desin
ne yaparsa yapsın
inanın öyle uzağım ki konuşuyorum ama samimi değilim
cevap veriyorum ama içten değilim yani uzağım

yaa o ne derse desin
ne yaparsa yapsın
inanın öyle uzağım ki konuşuyorum ama samimi değilim
cevap veriyorum ama içten değilim yani uzağım

Anlıyorum seni. Ben de ne derse desin affedemedim. Her gün bağırdım çağırdım. Neden düzeltmeye çalışmıyorsun sen de dediğinde içimden gelmediğini söyledim. Mücadele etmek istemediğimi ve yorulduğumu. Ama zamanla düzeldi, ama eşim çok alttan aldı, çok çabaladı. Bağırmalarımı çağırmalarımı tolere etti. Eğer burnundan kıl aldırmasaydı şu an ne durumda olurduk bilemiyorum.

bana lütfen içinde ki mutluluğu bul ve mutlu olmaya çalış dedi
bende ben zaten işte çok mutluyum yalnızca eve geldiğimde mutsuz oluyorum enerjim düşüyor çünkü bana yaptıkların söylediklerin aklıma geliyor
unutalım mutlu olalım diyor
bende bana yapılanlar oye kolay unutulabilecek cinsten değil dedim
bide sana güvenmedikten sonra istediğim kadar unutayım yine mutsuz olurum çünkü beni nerden nasıl vuracağını bilmiyorum iç huzurum yok dedim

Doğru demişsin. Ben de eşime dedim 2 hafta sonra aynı şeyi yapacağından eminim. Ne diye o zaman çabalayım. Unutmak için bir hatanın bir daha yapılmayacağına en azından yapılmamak için özen gösterileceğine inanmak lazım dedim. Ya bir de benimki küçük bir şeydi. Kendisinden rica ettiğim bir şeyi yapmamıştı. 2 hafta önce rica ettiğim şey çok önemliydi ve ondan 2 hafta önce de aynı şeyden tartışmıştık. 3. kere alakasız bir şeyi yapmayınca cıngar çıkardım.

Anlıyorum seni. Ben de ne derse desin affedemedim. Her gün bağırdım çağırdım. Neden düzeltmeye çalışmıyorsun sen de dediğinde içimden gelmediğini söyledim. Mücadele etmek istemediğimi ve yorulduğumu. Ama zamanla düzeldi, ama eşim çok alttan aldı, çok çabaladı. Bağırmalarımı çağırmalarımı tolere etti. Eğer burnundan kıl aldırmasaydı şu an ne durumda olurduk bilemiyorum.
valla bende öyle atarlı bir insanım aslında bağırmam ama ters cevap veririm sürekli oflarım puflarım yada hiç cevap vermem
bazen vicdan yapsamda hak ediyor
ama bizim ki bir kv bayilmasina bakıyor :)
yemin ederim gülesim geliyor
kendileri anlatmıştı annelerinin ne kadar numaracı olduğunu şimdide inanıyor işte

kendileri anlatmıştı annelerinin ne kadar numaracı olduğunu şimdide inanıyor işte

Bilmiyorum inanmayı mı seçiyor. Yani ben eşime kavgada derim hep. Bak ben senin zekana vuruldum. Senin konuşma yeteneğine vuruldum. Ben dedim bu adamla iletişim kurarım. Ne sorun yaşarsak konuşarak hallederiz. Sen beni şimdi neden anlamıyorsun. Tane tane ifade ediyorum. Tam olarak nerde sorun var. Ben benim hareketlerimden anlasın söyletmesin insanı da değilim. Bir şey istediğimde bunu söylerim. Eşim senin eşinin yaptığını yapsa sorarım. Sen annenin bayılmalarına zamanında numaracı diyen insansın. Şu an bana bunlarla gelmenin sebebi ne? Bir de pis bir huyum var. Bana mantıklı bir cevap vermeli. "İşte" "öyle" "tamam" bunlar cevap değil. İletişim kurmalıyım. Bana anlatmalı numara diye nitendirdiği şeyler şimdi neden inandırıcı geliyor.

Ben bu mutsuzluğu gidermeye hazırım
Yeter ki senin biraz enerjin olsun dedi
Ben işten gittiğimde çok yorgun oluyorum pek bir şey yapacak durumum olmuyor da
hahahaa :))
her şey de senin suçun canım ya :)

eşini aldığın yere iade et. sen bu kusursuz adama layık değilsin.

hala eşinin baskısı altındasın. çünkü şu saçma bahaneye bile kanıp ona hak veriyorsun.

oda ne desin bende mutlu edeceğim ama bana ayırdığın biraz enerjin kalsin köşede dedi
ben bazen işte çok yoruluyorum hatta her gün diyebilirim pek birşey yapacak halim kalmıyor
meali;
ben odunum, yontulmam. yine sen uğraş diyor.

• Beğen
Reactions: anu
Bilmiyorum inanmayı mı seçiyor. Yani ben eşime kavgada derim hep. Bak ben senin zekana vuruldum. Senin konuşma yeteneğine vuruldum. Ben dedim bu adamla iletişim kurarım. Ne sorun yaşarsak konuşarak hallederiz. Sen beni şimdi neden anlamıyorsun. Tane tane ifade ediyorum. Tam olarak nerde sorun var. Ben benim hareketlerimden anlasın söyletmesin insanı da değilim. Bir şey istediğimde bunu söylerim. Eşim senin eşinin yaptığını yapsa sorarım. Sen annenin bayılmalarına zamanında numaracı diyen insansın. Şu an bana bunlarla gelmenin sebebi ne? Bir de pis bir huyum var. Bana mantıklı bir cevap vermeli. "İşte" "öyle" "tamam" bunlar cevap değil. İletişim kurmalıyım. Bana anlatmalı numara diye nitendirdiği şeyler şimdi neden inandırıcı geliyor.
inan o kadar yoruldum ki eşimden de ailesinden de artık konuşmak bile istemiyorum onunla hiç birşey
arada tek tük konuşmalarımız oluyor onda da kendi sürekli geldiği için
yoksa umrumda değil gerçekten ister gerçekten ister yalandan bayılsın o amacına ulaşıyor mu evet
sonucu önemli benim için eşim inanıyor mu evet bide sürekli annem bizim asla bosanmamizi istemez diye ekleyip duruyor nedeni ne bilmiyorum

hahahaa :))
her şey de senin suçun canım ya :)

eşini aldığın yere iade et. sen bu kusursuz adama layık değilsin.

hala eşinin baskısı altındasın. çünkü şu saçma bahaneye bile kanıp ona hak veriyorsun.
yok kandığım için değil bu konuda şöyle hak verdim eskiden bazen bana
yürüyüş yapalım mı yada işte kahve içmeye gidelim mi dediğinde yorgun olurdum gidemezdik
acaba dedim hani senin için birşeyler yaparken fırsat ver manasında mi konuştu diye düşündüm

inan o kadar yoruldum ki eşimden de ailesinden de artık konuşmak bile istemiyorum onunla hiç birşey
arada tek tük konuşmalarımız oluyor onda da kendi sürekli geldiği için
yoksa umrumda değil gerçekten ister gerçekten ister yalandan bayılsın o amacına ulaşıyor mu evet
sonucu önemli benim için eşim inanıyor mu evet bide sürekli annem bizim asla bosanmamizi istemez diye ekleyip duruyor nedeni ne bilmiyorum
gayet açık.
ileride annesi sizin eve gelebilsin diye imaj çalışması yapıyor.
aklıyor kendince.

v
meali;
ben odunum, yontulmam. yine sen uğraş diyor.
valla hiçte uğraşamam bu saatten sonra
geçen gece bana dedi ki içinden sen olsanda fark etmez olmasan da diye geçiriyorsun demi dedi
benim geçirdiğimi nerden anladın sen bunu dilinle söylüyorsun ya dedim ister boşan ister boşanma diye dedim
Allah bile kalpten bir kötülük geçince onu yapana kadar günah yazilmayacagini ama bir iyilik geçirsen yapmasan bile sevabını alacağını söylüyor
şimdi senin sözüne gelirsek ben öyle birşey düşünüyorsam bile yapmadığım için günahı yok ama sen geçirip yaptığın için günahı var fark burada işte dedim
sen her aklina geleni konuşursun bende konuşacağımı düşünür konuşurum
buna açıklaman ben deliyim oluyor hadi bu saatten sonra bende zir deliyim durdur durdura bilirsen dedim
madem bu açıklaman

yok kandığım için değil bu konuda şöyle hak verdim eskiden bazen bana
yürüyüş yapalım mı yada işte kahve içmeye gidelim mi dediğinde yorgun olurdum gidemezdik
acaba dedim hani senin için birşeyler yaparken fırsat ver manasında mi konuştu diye düşündüm
öyle düşünse söyler.
bak ben bir adım attım, sen de 5-10 adım geliver diyor.

ya da ben kötüye yoruyorum.

v

valla hiçte uğraşamam bu saatten sonra
geçen gece bana dedi ki içinden sen olsanda fark etmez olmasan da diye geçiriyorsun demi dedi
benim geçirdiğimi nerden anladın sen bunu dilinle söylüyorsun ya dedim ister boşan ister boşanma diye dedim
Allah bile kalpten bir kötülük geçince onu yapana kadar günah yazilmayacagini ama bir iyilik geçirsen yapmasan bile sevabını alacağını söylüyor
şimdi senin sözüne gelirsek ben öyle birşey düşünüyorsam bile yapmadığım için günahı yok ama sen geçirip yaptığın için günahı var fark burada işte dedim
sen her aklina geleni konuşursun bende konuşacağımı düşünür konuşurum
buna açıklaman ben deliyim oluyor hadi bu saatten sonra bende zir deliyim durdur durdura bilirsen dedim
madem bu açıklaman
sen kendini açıklıyorsun çok güzel.

eşinin sözleri; enerjini topla, annem iyi kadın. ayrılmak mı istiyorsun? annem gelmeyecek. derdin ne, annemi arayayım.
on lafının beşi annesi. hala gelin kv çatışmasına indirgiyor sorunları.

bide sürekli annem bizim asla bosanmamizi istemez diye ekleyip duruyor nedeni ne bilmiyorum

Anneni artık konuşmak istemiyorum de bence. Annen boşanmamızı istese ne istemese ne. Sen ve ben ne istiyoruz. Ben artık tükendim ve mücadele etmek istemiyorum. Sen zaten mücadele etmiyorsun. Nereye gidiyor ki bu evlilik.
Ben aynı evde yaşamam. 2-3 ayda misafirlik olmaz, annen bu eve misafir çağıramaz. Bunlar benim için kanun gibi değişmez. Kabul ediyor musun? Etmiyorsan sonumuz belli. Ediyorsan da bir daha şakası bile yapılamaz bu evde. Bazen bir şeyi söylemek önemli değildir. Boşanmamızı istemiyor diye bunu sadece söylemesi de yetmez. Boşanmamızı istemeyip ama aramızın açılmasına sebep olacak her şeyi yapıyorsa ağzından çıkanın benim için değeri en az bayılmalarının gerçekçiliği kadardır. Bana bunlarla gelme.

• Beğen
Reactions: anu
Back
X