- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Pink_Women
-
kocası pink'i anlamıyor ki. kv gelin kavgası zannediyor hala.Bence tam tersi sürekli suratı beş karış asık, mutsuz ,huzursuz ,soğuk, donuk ,sevgisiz hatta eşinden nefret eden biri var karşısında..İnsanın enerjisini tüketen cinsten.O seviyorum diyor ama söyledikleri yaptıkları bende bu hissi uyandırdı
Adam tamam hatalar yaptı ama birşeyleride toparlamaya çalışıyor.Sürekli onu git diye kovalamak ne kadar doğru.Böyle yaşamaktansa inceldiği yerden kopması daha iyi.
Pinkin konuşma tarzına rağmen adamın hale onun etrafında dolanması bile ne kadar sabırlı olduğunu gösteriyor.
Fazla sürmedimi bu tatsızlık
Baktın bu yöntemle olmuyor birde farklı yöntemler denemeli insan..Ama Pinkin içi geçmiş.Buz gibi.Depresyonda gibi.Eşine olan bu derece soğukluğu bana normal gelmiyor.
Adam ağzıyla kuş tutsada bir şey değişmeyecek.
pink payına düşeni yaptı. top kocada artık.Herşeyi düzeltmek yine ikisinin elinde.Tek taraflı olmaz hiçbirşey.Pinkinde yardımcı olması lazım.
Adam istediğini söylesin Pink müsaade etmedikten sonra hiçbirşey yapamaz.
acaba yüksek egosunu sarsmak istemediği için anlamazdan mı geliyor?ona
ama ona göre mutsuz olacak bir durum yokki ortada ailesi ile yaşasamda hiç problem değil onun için bu mutsuzluk sebebi değil
dün bana artık ailemi çıkar seni bu kadar mutsuz ediyorsa diyor
dedim ki ben çıkardım zaten getirip ortaya atan sensin ben değil dedim
sen çıkar artık benim evliliğimin içinden
ara söyle yada ben söyleyeyim bir daha seni aramasınlar evine gelmesinler hayatından çıksınlar diyor
ama halen benim kendiyle değilde onlarla problemim olduğunu düşünüyor
anlamıyor kızlar anlamıyor adam
Bu evliliklerinde bir ilk olsaydı ve Pink uzatsaydı haklısınız. Ama sürekli aynı tartışmanın içinde bulmak kendini insanın umutlarını tüketiyor. Pink uatmıyor ki. Pink bir taktik de yapmıyor. Pinkin artık içinden gelmiyor bir şeyler. Aralıkta sınavı var. O zamana kadar duruma bakıyor ve içinden gelmeyen hiç bir şeyi de yapmıyor.
Dediğim gibi ilk olsa ve eşi pişman olsa ben de affet artık derdim. Ama sürekli pişman olan eşin pişmalığı da inandırıcı gelmez bir noktadan sonra. Hem adam bundan sonraki ilk aile konulu tartışmada da aynı şeyi yapacak. Gene ailem gelse 2 ay kalsa ya da temelli gelse ne olacak diyecek. Bu adam mı sabırlı ve pişman Allah aşkına?
kocası pink'i anlamıyor ki. kv gelin kavgası zannediyor hala.
ayrıca hiç alttan aldığını görmedim ben. sürekli pink' i suçlar gibi.
annesi gitti de karısına yaşattıkları, sevgisizlik bitmedi.
pink onu iki aydır kırmadan derdini anlatıyor ama kocası her konuşmada canını yakacak lafları araya sokuyor.
bak son konuşmaya: ben yanında kal demeni bekledim. niye git dedin?
bu mu alttan alma?
ben buna zeytinyağı gibi üste çıkmak diyorum.
Ben herşeyin düzelebileceğine inanıyorum.Dediğim gibi herşey ikisinin elinde .Yeterki canı gönülden istesinler.Ama ben Pinkte bu ışığı görmüyorum.Nakavt olmuş gibi bir hali var.
Bu kadarcık şeyde vazgeçen insan ilerde daha başka sorunlar olduğunda çocuğu olduğunda v.s hayata karşı nasıl ayakta duracak.
Adamında ailem 2 ay kalsın ya da temelli kalsın fikrinde olduğunu sanmıyorum.Kendisi rahatsız oluyor ve defalarca ailesine hayır demiş bir insan.Birazda Pinke kızdığından gıcıklığına yapıyor asıl hatasıda bu.Pink eskiyi unutamıyor takıntı yapmış.Sürekli kafasında bu var.O yüzden normale dönemiyorlar.
Pink sordu ailenlemi yaşamak istiyorsun diye adamda hayır dedi cevabını aldı yani daha fazla uzatmanın manası yok.
Baktın ailesi misafir olarak gelmek istiyor adam hayır dediyse amennah ama olduya diyemedi diyelim ipleri eline alacaksın sen ailesine hayır istemiyorum diyeceksin..Neden bu kadar zor anlamıyorum gerçekten.Hem eşine sıcaklık gösterip hemde ailesine karşı beraber kararlı olunabilir.
Eşide bunu istiyor.Pinki sevdiğini düşünüyorum ayrılmak istediğine inanmıyorum.Ailesi ile ilgili konularda Pinktende yanında olduğuna dair destek gelmediği için saçmaladığını görüyorum.Bir nevi kızınca inatlaşıyorlar.İnatçı iki keçi gibi.
Ne yapmasını bekliyorsunuz gerçekten anlayamıyorum.
Siz okuduklarınızdan eşinin pişmanlığını çıkartıyorsunuz ben çıkartamıyorum. Önemli olan Pink'in ne çıkarttığı. Olayı yaşayan içinde olan o. Ve ben içinde bir şeylerin kopup gitmesinin ne demek olduğunu anlayabiliyorum. Aynı tartışmanın farklı sonuçlar doğuracağına olan inanç 3. 4.den sonra gidiyor.
Yani annesinin boşanmanızı istemiyorum demesi gibi bir şey eşinin ailesini istemediğini söylemesi. Arkasını doldurmadığınız sürece sözleri anlamını yitirebiliyor. Sadece Pinkin zıvanadan çıktığı zamanlar tamam istemiyorum ben de zaten diyip, Pink gardını her indirdiğinde tersini söylemesi. Adamın her söylediğini bilmiyoruz. Pink durduk yerde mi eşinin ailesi ile yaşama konusunda kendisini ikna etmeye çalıştığı fikrine kapılıyor. Ya da daha geçen hafta ailenle yaşasam diyordun şimdi ne değişti dediğinde eşi neden susuyor? Neden ben öyle bir şey demedim diyemiyor?
Madem öyle adam defalarca neden ailesine hayır dedi.
Sen haklısın ben hatalıyım bazen her şeyi çözebilir. Burnundan kıl aldırmamak ise çözüm değil.
Bakın bu adam geçen güne kadar Pinkten ayrı yatıyordu. Pink hatalı diye. Siz ne pişmanlığından bahsediyorsunuz cidden anlamış değilim. Yatak ayıracak kadar saçmalayan adamda ben pişmanlık göremiyorum.
ben yalnızca eşimin benimlede bir ailesi olduğunu fark etmesini istiyorumBilgisayarda film izleme konusundan mı bahsediyorsun adamın onu söylemesi normal geliyor bana söylediğinde kırıcı bir şey yok adam yaklaşmaya çalışıyor. Ne yapsa yaranamıyor .Adama üzüldüm hatta konuşma tarzından dolayı Pinke kızdım.
Ne yapmasını bekliyorsunuz gerçekten anlayamıyorum.Ne yapsın oda Pink gibi buzdolabı gibimi dursun.Herşey dediğin gibi olsun diyor oda olmuyor.
kv 2 ayBuraya tam hakim değilim hangi konularda ailesine direk hayır dedi ki eşi?
hayır. adamın tavrı hala suçlayıcı ve itici.Bilgisayarda film izleme konusundan mı bahsediyorsun adamın onu söylemesi normal geliyor bana söylediğinde kırıcı bir şey yok adam yaklaşmaya çalışıyor. Ne yapsa yaranamıyor .Adama üzüldüm hatta konuşma tarzından dolayı Pinke kızdım.
Ne yapmasını bekliyorsunuz gerçekten anlayamıyorum.Ne yapsın oda Pink gibi buzdolabı gibimi dursun.Herşey dediğin gibi olsun diyor oda olmuyor.
aynen öylehayır. adamın tavrı hala suçlayıcı ve itici.
pink iki yıl boyunca konuşmuş. ne zaman ki boşanma aşamasına geldi o zaman eşi tutuştu. ama tavrı değişmedi. pink onu neden hemen affetmek zorunda ki? kocası pinkten beklemeyi bırakıp hatalarını telafi edecek. iki yıl alttan alsın mesela. süre uzun mu? değil. seviyorsa böyle yapacak.
pink eşini sevdiği için iki sene katlandı bu olmayan evliliğe.
ben yalnızca eşimin benimlede bir ailesi olduğunu fark etmesini istiyorum
bu mu büyük şey anlamadım
bu olması gereken birşey bence
pink boşanacağım diyene kadar kocası ailesini göndermedi.Pinkin inancı bitmiş hatta güvensizliği o kadar ileri boyuttaki eşine beni nerden vuracağını bilmiyorum diyor.En çok bu sözü beni şaşırttı ve üzdü mesela.
2 yıllık evlilik zaten bunun çoğu aileyle geçmiş daha yeni aile olmaya başlamışlar .O zaman ikiside hatalıydı bence.
İkiside ailenin onlarda bu kadar çok kalmasına müsaade etmemeliydi.Tamam bir hatadır olmuş iyiniyetleri suistimal edilmiş. Herşey güzel giderken yok sen çok ailecisin boşanalım v.s tekrar başa dönmeleri beni üzüyor.
Elele verirseler düzeltebileceklerine inanıyorum .
Madem öyle adam defalarca neden ailesine hayır dedi.Pink hala vicdan yaparken kötü olmayalım babında kayınvalideyimi arayımmı derken adam defalarca yok dedi ailesine.Yine der yine der yeterki Pink yanında olsun.Küslüğü daha fazla uzatmasın.
mesela benden bu kadar kolay vazgeçmediği zaman anlarım gibime geliyorben kendime de sorarım bunu bazen. Ne olursa böyle olduğunu anladığına kanaat getirirsin?
Şimdiki tavırlarının geçici olduğunu mu düşünüyorsun?
adam ailesine hayır derken pinkle konuşmalarında hep ailesine yol yaptı.Pinkin inancı bitmiş hatta güvensizliği o kadar ileri boyuttaki eşine beni nerden vuracağını bilmiyorum diyor.En çok bu sözü beni şaşırttı ve üzdü mesela.
2 yıllık evlilik zaten bunun çoğu aileyle geçmiş daha yeni aile olmaya başlamışlar .O zaman ikiside hatalıydı bence.
İkiside ailenin onlarda bu kadar çok kalmasına müsaade etmemeliydi.Tamam bir hatadır olmuş iyiniyetleri suistimal edilmiş. Herşey güzel giderken yok sen çok ailecisin boşanalım v.s tekrar başa dönmeleri beni üzüyor.
Elele verirseler düzeltebileceklerine inanıyorum .
Madem öyle adam defalarca neden ailesine hayır dedi.Pink hala vicdan yaparken kötü olmayalım babında kayınvalideyimi arayımmı derken adam defalarca yok dedi ailesine.Yine der yine der yeterki Pink yanında olsun.Küslüğü daha fazla uzatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?