- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
evetpink boşanacağım diyene kadar kocası ailesini göndermedi.
bana süblimal mesaj gibi alttan alttan veriyoradam ailesine hayır derken pinkle konuşmalarında hep ailesine yol yaptı.
nedenSinirim bozuldu
çok pişman(!).bana süblimal mesaj gibi alttan alttan veriyor
direk söylemiyorda yer yapıyor
hatta burası onlarında evi dedi geçen gün bende yok efendim burası senin ve benim dışımda kimsenin evi değil dedim
Eşinin yaptıklarına. Bunun için seni boşamayı göze almasına. Bırak gitsin yapacak bir şey yok
ya benim eşim çok farklıçok pişman(!).
ama seninle evlendiğine sanırım.
bir de yatak ayırıyor. komedi.
bende git diyorum ama gitmiyorEşinin yaptıklarına. Bunun için seni boşamayı göze almasına. Bırak gitsin yapacak bir şey yok
seni çok seviyorum derken aslında sevilecek insan değilsin de neyse.ya benim eşim çok farklı
bir diyor ki asla gelmeyecekler ama az sinrlensin ağzına geleni söyler
yani iki şeyide söylüyor sonra ben kötü şey üzerine yoğunlaşınca sen hep kötü düşünüyorsun oluyor
ya benim eşim çok farklı
bir diyor ki asla gelmeyecekler ama az sinrlensin ağzına geleni söyler
yani iki şeyide söylüyor sonra ben kötü şey üzerine yoğunlaşınca sen hep kötü düşünüyorsun oluyor
mesela benden bu kadar kolay vazgeçmediği zaman anlarım gibime geliyor
boşanmak, ailem istediği kadar gelir kalır gibi cümleler bana senin bir manan yok hissini veriyor belki kaybetmekten korksa daha nazik olabilir
ama işte ben ailesi ile ilgili kötü birşey söylemedim ki[QUOTE
Pink söylediklerim sana belki kırıcı gelmiş olabilir belki sertim ama dışarıdan bir göz olarak nasıl gözüktüğünüzü yazmak istedim.Bana göre soğuk biri değilsin ama eşine karşı öyle görüyorum .Onu anlatmaya çalıştım.
Sürekli biri aileni kötülese ne hissedersin.Acaba dozunumu ayarlamıyorsunuz.Ben mesela annemle çok sıkıntılarımız oldu eşimle herşeyimide paylaşırım anlatırım ama asla anneme kötü bir laf ettirmem eşime.Sınırını bilir.
Aynı şekilde büyük eltimin çok yanlışları oldu .Eşime defalarca söyledim.O seni kullanmaya çalışıyor yanlış yapıyorsun diye.Ama o toz kondurmadı.Biz aynı evde büyüdük o benim ablam gibi dedi.Sonra sonra benim dediklerimi yapmaya başladı.Ne yapalım yani hemen eşimizden boşanalım mı?
o işte kötü şeylerde öfkesinin ardına saklanıyorseni çok seviyorum derken aslında sevilecek insan değilsin de neyse.
bunun neresi olumlu? buna nasıl iyi tarafından bakabilirsin?
bende git diyorum ama gitmiyor
şahsen şuan ağzıyla kuş tutsa umrumda değilPeki geçmişi değiştiremeyeceğimize göre geleceğe dair nasıl bir teminat tatmin edici olur?
Emin ol ben aynısını yaşadım. Geçmişi de değiştiremedik, teminat da istemedim, günlerce sevimsiz bir insan oldum sırf kırıldığım için. Dedim yok içim soğumuyor, önceden şunu yapsan mutlu olurum affederim derdim ama bu sefer durum bu değil. Affedemiyorum. Kabul edemiyorum. İyice tatsız sevimsiz davrandıktan sonra yeteri kadar eziyet ettiğimi düşündükten sonra içim soğudu. Sağlıklı bir tavır mı? Değil. Ama insan kırılınca, içinden bir şey gelmeyince zorlayamıyorsun. O yüzden şu an ne yapsa içim soğumaz da desen ben anlarım seni. Çözüm odaklı değil evet, sağlıklı değil evet. Ama onlar bizi kırarken sağlıklı mı? Çözüm odaklı mı?
o işte kötü şeylerde öfkesinin ardına saklanıyor
ama işte ben ailesi ile ilgili kötü birşey söylemedim ki
son zamanlarda yorum dahi yapmıyordum
kendi ailem üzerinden aynı şekilde yaptığım espriyi neden böyle anlamıyor o zaman
madem kimseyi korumuyor
pekte iyi insan sayılmazlar ama ben bunu eşime söylemedim
canım adam kendini suçlu görmediği için, pinki cezalandırmak için yatak ayırdı. bu mu çaba?Bir yerden sonra adamda pes edecek bitecek gibi zaten.Belkide hayırlısı budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?