Yine kalbim paramparça

pink boşanacağım diyene kadar kocası ailesini göndermedi.
evet
hatta eşime istersen onlar bu eve alıştılarsa onlar burada kalsınlar biz başka eve çıkarız demiştim
eşimde sıcak bakmamıştı peki o zaman ben kendime ev bulup çıkıyorum sen de kiminle istiyorsan onunla kalırsın deyince yolladı

adam ailesine hayır derken pinkle konuşmalarında hep ailesine yol yaptı.
bana süblimal mesaj gibi alttan alttan veriyor
direk söylemiyorda yer yapıyor
hatta burası onlarında evi dedi geçen gün bende yok efendim burası senin ve benim dışımda kimsenin evi değil dedim

bana süblimal mesaj gibi alttan alttan veriyor
direk söylemiyorda yer yapıyor
hatta burası onlarında evi dedi geçen gün bende yok efendim burası senin ve benim dışımda kimsenin evi değil dedim
çok pişman(!).
ama seninle evlendiğine sanırım.

bir de yatak ayırıyor. komedi.

çok pişman(!).
ama seninle evlendiğine sanırım.

bir de yatak ayırıyor. komedi.
ya benim eşim çok farklı
bir diyor ki asla gelmeyecekler ama az sinrlensin ağzına geleni söyler
yani iki şeyide söylüyor sonra ben kötü şey üzerine yoğunlaşınca sen hep kötü düşünüyorsun oluyor

seni çok seviyorum derken aslında sevilecek insan değilsin de neyse.

bunun neresi olumlu? buna nasıl iyi tarafından bakabilirsin?

[QUOTE

Pink söylediklerim sana belki kırıcı gelmiş olabilir belki sertim ama dışarıdan bir göz olarak nasıl gözüktüğünüzü yazmak istedim.Bana göre soğuk biri değilsin ama eşine karşı öyle görüyorum .Onu anlatmaya çalıştım.

Sürekli biri aileni kötülese ne hissedersin.Acaba dozunumu ayarlamıyorsunuz.Ben mesela annemle çok sıkıntılarımız oldu eşimle herşeyimide paylaşırım anlatırım ama asla anneme kötü bir laf ettirmem .Sınırını bilir.

Aynı şekilde büyük eltimin çok yanlışları oldu .Eşime defalarca söyledim.O seni kullanmaya çalışıyor yanlış yapıyorsun diye.Ama o toz kondurmadı.Biz aynı evde büyüdük o benim ablam gibi dedi.Sonra sonra benim dediklerimi yapmaya başladı. Yani hemen eşimizden boşanalım mı?

Son düzenleme:
mesela benden bu kadar kolay vazgeçmediği zaman anlarım gibime geliyor
boşanmak, ailem istediği kadar gelir kalır gibi cümleler bana senin bir manan yok hissini veriyor belki kaybetmekten korksa daha nazik olabilir

Peki geçmişi değiştiremeyeceğimize göre geleceğe dair nasıl bir teminat tatmin edici olur?
Emin ol ben aynısını yaşadım. Geçmişi de değiştiremedik, teminat da istemedim, günlerce sevimsiz bir insan oldum sırf kırıldığım için. Dedim yok içim soğumuyor, önceden şunu yapsan mutlu olurum affederim derdim ama bu sefer durum bu değil. Affedemiyorum. Kabul edemiyorum. İyice tatsız sevimsiz davrandıktan sonra yeteri kadar eziyet ettiğimi düşündükten sonra içim soğudu. Sağlıklı bir tavır mı? Değil. Ama insan kırılınca, içinden bir şey gelmeyince zorlayamıyorsun. O yüzden şu an ne yapsa içim soğumaz da desen ben anlarım seni. Çözüm odaklı değil evet, sağlıklı değil evet. Ama onlar bizi kırarken sağlıklı mı? Çözüm odaklı mı?

ama işte ben ailesi ile ilgili kötü birşey söylemedim ki
son zamanlarda yorum dahi yapmıyordum
kendi ailem üzerinden aynı şekilde yaptığım espriyi neden böyle anlamıyor o zaman
madem kimseyi korumuyor
pekte iyi insan sayılmazlar ama ben bunu eşime söylemedim

şahsen şuan ağzıyla kuş tutsa umrumda değil
ama benimle problemleri kapatmak yerine çözüme ulaştırmaya çalışmak olabilir mesela
eşim hep kapatalım istiyor
olmamış gibi olsun diyor
bende çözüme ulaşmasını istiyorum
bazen ona karşı davranışlarımdan dolayı vicdan yapsamda öfkem soğumuyor

o işte kötü şeylerde öfkesinin ardına saklanıyor

Ama gerçekten adamı gıcık ediyorsun söylediklerin terslemelerin antipatik.Mesela eşin filim izleyelim diyor cevabın çok irrite edici.

Genel olarak birazda eşinin gıcıklığına yaptığına düşünüyorum.Sen aksi konuşunca sinirleniyor seni kızdırmak istiyor. .Orada da kısır döngü oluyor.Alttan alması gerekirken kızdığı için bu seferde pişmanlık duyuyor .

Bu seferde sen niye öyleydi niye böyleydi kafan karışıyor.

Her insan hata yapar, bazılarını da mecburiyetten yapar. Aile gibi vazgecemeyeceği şeyler icin istemeden de olsa yanlışa sürüklenebilir.

Bu şekilde devam edersen eşini kaybedeceksin. Orta yol bulmak yerine evliliğinden olacaksın.

O şaka bencede çok gereksizdi ve iticiydi.Orada hasta bir çocuk var dalga geçmek yerine tam tersi bende üzülüyorum mesajı verilebilirdi.İşte ikinizinde hassas noktaları var.Sınırınızı bilmiyorsunuz.Onun ne kadar hassas olduğunu bildiğin halde şaka yapıyorsun.Oda ailesinden ne kadar rahatsız olduğunu bildiği halde gelirler gibi konuşuyor.Hassas yaralı noktanızın üstüne basıyorsunuz.Haliyle canınız acıdığı için birbirinizin canınıda yakıyorsunuz.

Bir yerden sonra adamda pes edecek bitecek gibi zaten.Belkide hayırlısı budur.
canım adam kendini suçlu görmediği için, pinki cezalandırmak için yatak ayırdı. bu mu çaba?
onda çaba yok ki pes etsin. bu zamana kadar sabreden, çözüm odaklı davranan sadece pink.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…