Yine kalbim paramparça

kadıncağız kocanın ailesinden illallah etmiş. az bile demiş.

zaten iki sene boyunca üstünü örttüğü ve çözmediği için sen bu haldesin.

erkeklerin anlamadığı şu:
kvler onun ailesi senin değil. haliyle senin onun gibi hissetmen, davranman mümkün değil.
kv senin evine yerleşince eşin sevindi ama senin neden rahatsız olduğunu anlamadı. onun 30 yıllık ailesine senin iki ayda alışmanı bekledi.
yabancı değil kendi ailem diye düşündüğü için seninle ayrı aile olma gereği duymadı. unuttuğu en önemli şey şu: hiç kimse kendi ailesini bırakıp da başka aileyi bir anda kabullenmez

canım adam kendini suçlu görmediği için, pinki cezalandırmak için yatak ayırdı. bu mu çaba?
onda çaba yok ki pes etsin. bu zamana kadar sabreden, çözüm odaklı davranan sadece pink.

Yaşayan kendisi biz dışarıdan anlatıldığı kadarıyla biliyoruz.Eşinin gerçek niyetinin ne olduğunu öğrenip ona göre doğru kararı verir umarım.

Sağlık konusunda ben şaka kaldıramıyorum .Düşmanımda olsa şaka yapılsın istemem.Uslup önemli neyi ne zaman konuştuğun önemli.
o zaman kocası pinki kızdırmamak için ailesiyle ilgili hiçbir şeyden bahsetmemeli.

yaa penceremden adam bana film izleyelim demedi
bana bilgisayarı alıp film izleyebilir miyim dedi
ne bilgisayar bendeydi nede başka birşey
neden bunu bana sorduğunu merak ettim

Adam küslüğün bitmesini ve mutlu olmayı istiyor.Bu şekilde nasıl geçecek 2 ayınız.Onu yok farzedeyim diyorsun ve öylede davranıyorsun.Eşinde bu durumdan mutsuz ve tabiri caizse peşinde dolanıyor.İster istemez etkileniyorsundur

Gerçekten böyle devam edecekseniz başka bir yerde olsan daha iyi olmazmıydı.Ya da o gitseydi.Sadece kendini derse verirdin.

Aslında benim içinden geçende küslüğü uzatmaman ama çok inatçısın barışmazsın gibi geliyor.

Orada bilgisayar olmadığı haldemi bunu söylüyor.
ya benden güya izin alıyor
evimizde ki zaten kendi bilgisayarı
bende kitaptan ders çalışıyorum
annesigil geleceği zaman haber vermez istedikleri zaman gelirler diyen adam
bilgisayardan film izlemek için benden izin alıyor

Diğer tabirle soğuk revani misali davranmaya devam pink.
Çünkü bu adamın kafasını duvara süreterekde söylesen anlamaz.
Bazı erkekler gercekten kalın kafalı.
Benim eşimde kalın kafalı olabiliyor.

İletişim kurmaya çalışıyor senle yada ders çalışıyosun diye enişte bey ince ruhlu oluvermiştir.

yok ben konuşmadım aramadımda
kendileri konuşuyordur anneciği ile
eşin seninle arayı düzeltmeye çalışıyor.
ama nereye kadar.
anneciğinin ikinci bir müdahele girişimine kadar.
şu aralar anne kabuğuna çekildi muhtemelen.
ama yarın ne yapacağı bilinmiyor.
bişey olacak yine oğluşuna aksettirecek.
o da hoop sana tabi haliyle.
aralarındaki göbek bağı kopmaz kolay kolay.
keşke eşin başarabilse bu ilişkileri normal bir rayına oturtmaya.

keşke ben hep bunun için çabaladım
baktı ki annesi durumda fena
ama daha dün aramıltı ex kocam evlendi diye
bizeneyse artık
kendinede neyse
kendi istedi boşandı adamı koca yerine koymadı şimdide evlendi diye bizi arıyor
ama benim umrumda değil eşime herkesin isteği olmuş işte herkes mutlu olabilir dedim
yaa bizim işimiz gücümüz tek derdimiz onlar sanki
tamam zaten biliniyordu evleneceği 1 yılı geçmiş boşanalı
kv adım adım peşinde tabi haberdar etmezse ölür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…