- 12 Aralık 2009
- 3.061
- 5.085
- 358
- 40
- Konu Sahibi Pink_Women
pink dogum günün Kutlu olsun.
sen de akrep burcusun benim gibi.
inan bana 9 yil evliligimde cok sevdim esimi onun icin cok sey yaptim ama anlamadi anlayamadi.
hep ailesi ön plandaydi ben kacinci siradaydim bilmiyorum.
beni ayakta tutan, evliligimi devam ettirme nedenim, yalnizca benim sevgimdi.
eger o da olmasaydi evliligim coktan bitmisti - uzun zamandan sonra kendime sordum, bu sekilde nereye Kadar yasamayi düsünüyorsun diye ve nihayet bana yaptigi psikolojik siddetten kurtulmayi basardim - belki zor oldu ama kafamda bitmisti ve bosandim. ben bosanali 1 yil olacak - simdi cok daha iyiyim kendimi toparlamaya calisiyorum.
hayatimi ona odakli yasamisim, o ne ister, o ne sever, ne pisirsem, ne alsam, nasil mutlu etsem.
peki ya ben??? beni bunca yil yarimyamalak yasatan o degil miydi?
küsmeyi bilmeyen, hep alttan Alan, idare eden, affeden bendim.
simdi istedigi gibi yasasin iste ben yokum.
sana ne diyecegimi bilmiyorum okuyorum konularini ve cok üzülüyorum, cok iyi anliyorum seni su aralar gelgitler yasiyorsun. iki tarafida kaybetmek istemiyor gibi esin fakat uzun süre böyle gitmez.
ya ne istedigini bilecek ya da sen kafanda bitireceksin.
biliyorum sevince kopmak cok zor ama söyle düsün sen herkesten daha önemlisin ve mutlu olmaya hakkin var.
sen de akrep burcusun benim gibi.
inan bana 9 yil evliligimde cok sevdim esimi onun icin cok sey yaptim ama anlamadi anlayamadi.
hep ailesi ön plandaydi ben kacinci siradaydim bilmiyorum.
beni ayakta tutan, evliligimi devam ettirme nedenim, yalnizca benim sevgimdi.
eger o da olmasaydi evliligim coktan bitmisti - uzun zamandan sonra kendime sordum, bu sekilde nereye Kadar yasamayi düsünüyorsun diye ve nihayet bana yaptigi psikolojik siddetten kurtulmayi basardim - belki zor oldu ama kafamda bitmisti ve bosandim. ben bosanali 1 yil olacak - simdi cok daha iyiyim kendimi toparlamaya calisiyorum.
hayatimi ona odakli yasamisim, o ne ister, o ne sever, ne pisirsem, ne alsam, nasil mutlu etsem.
peki ya ben??? beni bunca yil yarimyamalak yasatan o degil miydi?
küsmeyi bilmeyen, hep alttan Alan, idare eden, affeden bendim.
simdi istedigi gibi yasasin iste ben yokum.
sana ne diyecegimi bilmiyorum okuyorum konularini ve cok üzülüyorum, cok iyi anliyorum seni su aralar gelgitler yasiyorsun. iki tarafida kaybetmek istemiyor gibi esin fakat uzun süre böyle gitmez.
ya ne istedigini bilecek ya da sen kafanda bitireceksin.
biliyorum sevince kopmak cok zor ama söyle düsün sen herkesten daha önemlisin ve mutlu olmaya hakkin var.