Beni sevdi veya sevmedi inanın bunu söylemek çok güç
Belki sizin söylediğiniz gibi beni ben olduğum için değilde işte bir kadın olduğum için sevdi
Bende ona beklentilerini sunamadım belki
Ama benimle bir gün çok farklı konuşup diğer gün hakaret edercesine konuşması
Aklımı fikrimi duyguları mi düşüncelerimi alt üst ediyor
inanın ben artık mantığını kaybetmiş bir insanım
Özellikle evlendiğimden beri
Öyle çekiniyorum ki ailemden bir kez onları karşıma aldım bin pişman oldum yine alırsam yine pişman olacağım diye
eşim beni.bazen öyle acımasız eleştirdi ki direk böyle bir cümle kurmadı ama kırıldığım noktalarda olmadı değil ama bu kadar derinden ilk kez oldu
Bir nedenden ötürü tüm konularınızı detaylı olarak okudugumu biliyorsunuz. Hatta nasıl biri oldugunuzu ögrenmek için yer yer farklı konulardaki yorumlarınızı da incelemiştim.
Psikologunuzun size "boşan" deme hakkı yok, yalnızca kararlarınızda desteler ve direkt zarar göreceginiz seylerden kaçınmanız için konuşmayı yönlendirir. Bu kararı verecek olan sizsiniz.
Lütfen kendinize değer verin.
Bugun dava açamıyor olabilirsiniz, o zaman kendiniz bagımsız bir hayat yaşıyormuscasına korkularınızı arkanızda bırakıp yeni bir hayatın hayalini kurun mesela.
Aileniz evlenmenize itiraz etmiş olabilir ama inat etmişsiniz. Bugun aynı inadı "kurtuluşunuz" icin neden yapamayasınız?
Onları karşınıza aldıgınızda gördünüz ki bir süre sonra barışabiliyorsunuz... Tekrar neden olmasın?
Diyelim ki sizi asla kabul etmeyecekler (tamamen gerçekligi olmayan sacma bir varsayım ) siz aileniz için mutsuz olup hastalanmayı, iskence gibi bir hayatı mı kabulleneceksiniz?
Sonra bir bakmışsınız hepsi toprak olmuş, siz ise bembeyaz saclarınızla yitik bir geçmişe takılı kalmış öylece düşünüyorsunuz... Bu mu istediginiz ya da korkularınızdan ötürü yaşamayı sectiginiz hayat?
Bakın saglıgınızla ilgili kaygı icinde oldugunuz dönemler geçirmişsiniz. Hayatınızın değerini daha iyi anlamış olmanız gerek. Stresin üzüntünün her şeyin başı oldugunu bilmiyor musunuz? Lütfen kendinize hakettiginiz değeri verin.
Hele maddi ve egitim anlamındaki olanaklarınza ragmen bu caresizliginizi gördükce gerçekten cok sinirliyorum. Sizi kırmamak icin bir şey yazmıyorum ama silkelenip kendinize gelin artık.
Boşanmayacaksanız da bosanmayın. Ama o adama haddini bildirin bi zahmet. Kurallarınızı koyun, karakterli durun. Eğer bunlara uymuyorsa da kapı orada diyecek güçte olun, yeri geldiginde de duygusallık adı altında kendinize eziyet etmeden o iradeyi ortaya koyun.