Yine kalbim paramparça

bende bide böyle denemeyi düşünüyorum
belki bu işe yarar yaramazsada zaten sona gelmişiz
ne kaybedeceğim ki daha fazla

Açıkçası annesi ile konuşmak zorunda kalmanız beni o kadar üzüyor ki.
Ben evliliklerin 3. kişilerin yaptığı ya da yapmadığı şeylerden bittiğine inanmıyorum. Eşlerden birinin o 3. kişileri hayatımıza dahil etmesinden bitiyor. Ve sizin eşiniz yuvanızın dağılmasını önemsemeyip de kendine çeki düzen vermezken 2 tane koca eskitmiş kayınvalideniz mi sizin evliliğinize önem verip hareketlerini düzeltecek. Açıkçası yuvanızın yıkılmaması için kvnizle konuşmak durumunda kalmanız o kadar üzücü ki. Bu kadının bu kadar etkisinin olması.

Oğlun sana defalarca hayır dedi ama ısrarla anlamak istemiyorsun.

Bir küçük oğlunu yolluyorsun bir hiç tanımadığımız birisini .

Evimize kimin gelip gelmeyeceğine sen karışamazsın .

Kendin düşünürsün anlarsın dedik olmadı güzellikle söyledik olmadı.

Bize bi huzur ver diyebilirsin.

• Beğen
Reactions: anu
Açıkçası annesi ile konuşmak zorunda kalmanız beni o kadar üzüyor ki.
Ben evliliklerin 3. kişilerin yaptığı ya da yapmadığı şeylerden bittiğine inanmıyorum. Eşlerden birinin o 3. kişileri hayatımıza dahil etmesinden bitiyor. Ve sizin eşiniz yuvanızın dağılmasını önemsemeyip de kendine çeki düzen vermezken 2 tane koca eskitmiş kayınvalideniz mi sizin evliliğinize önem verip hareketlerini düzeltecek. Açıkçası yuvanızın yıkılmaması için kvnizle konuşmak durumunda kalmanız o kadar üzücü ki. Bu kadının bu kadar etkisinin olması.
ben yuvamın yıkılmaması için değil
yalnızca içimde dert inanın
bu zamana kadar sustuklarım
konuşayım o çeksin sıkıntı birazda zannetmiyorum ama
eşimde diyor ya sürekli tepkini koy diye
bide tepki koyayım bakalım nolacak

Oğlun sana defalarca hayır dedi ama ısrarla anlamak istemiyorsun.Bir küçük oğlunu yolluyorsun bir hiç tanımadığımız birisini .Evimize kimin gelip gelmeyeceğine sen karışamazsın .Kendin düşünürsün anlarsın dedik olmadı güzellikle söyledik olmadı.Bize bi huzur ver diyebilirsin.
bunların hepsini diyeceğim

Uzun sure beraber yasamayi benimle birlikte oglunuzda rahat edemiyor deyin.birbirimize zaman ayiramiyoruz.ozluyoruz basbasa kalmayi deyin acikca..
Tatli tatli birbirimize gelip gitmek varken zorlastiriyorsunuz evliligi deyin.sizde bize bir buyuk olarak yardimci olun bizim mutlulugumuz huzurumuz icin ustunuze dusen sorumlulugu yerine getirin.en onemlisi uzun kalmalariniz bizim evlilik hayatimiza zarar veriyor deyin.herkesin kaldirabildigi bir yuk vardir fazlasi basta oglunuzu ve beni yipratiyor deyin.birazda sen kv ne acini uzuntunu akit hep o mu yapacak..lutfen ufak tefek sorunlarla da kendi sorunlarinizi esime bildirip yipratmayin.bu seferde bizim evliligimizde ki sorunlari cozmeya mecali hali kalmiyor bende buna cok uzuluyorum deyin.
Ama sinirle heyecanla saygisizlik yaparsan durum degisir hakliyken haksiz cikarsin esinle tekrar tartisirsiniz.
Yani ne istedigini acikca net kararli bi sekilde dile getir.senin icin firsata cevir bunu.

Uzun sure beraber yasamayi benimle birlikte oglunuzda rahat edemiyor deyin.birbirimize zaman ayiramiyoruz.ozluyoruz basbasa kalmayi deyin acikca..
Tatli tatli birbirimize gelip gitmek varken zorlastiriyorsunuz evliligi deyin.sizde bize bir buyuk olarak yardimci olun bizim mutlulugumuz huzurumuz icin ustunuze dusen sorumlulugu yerine getirin.en onemlisi uzun kalmalariniz bizim evlilik hayatimiza zarar veriyor deyin.herkesin kaldirabildigi bir yuk vardir fazlasi basta oglunuzu ve beni yipratiyor deyin.birazda sen kv ne acini uzuntunu akit hep o mu yapacak..lutfen ufak tefek sorunlarla da kendi sorunlarinizi esime bildirip yipratmayin.bu seferde bizim evliligimizde ki sorunlari cozmeya mecali hali kalmiyor bende buna cok uzuluyorum deyin.
Ama sinirle heyecanla saygisizlik yaparsan durum degisir hakliyken haksiz cikarsin esinle tekrar tartisirsiniz.
Yani ne istedigini acikca net kararli bi sekilde dile getir.senin icin firsata cevir bunu.

Benim dediğimin daha kibarı ama buda fazla kibar oldu.O kadar kibarlıktan anlarmı bilmem.Sarsıcı olmalı ki biraz kendine gelsin.

şunu bile demeyi düşünüyorum
'anne eşim sürekli benimle beraber oturma için tartışıyor (gelip uzun uzun kalmalarıda beraber oturmaktan farklı olmadığı için)
o hangi zamandan kaldı ki
gelip misafirimiz olursunuz ama ben beraber oturmam, oturmayacağım demeyi düşünüyorum
bide eşimle biz birbirimize alışamadık ki
evimizde baş başa kalıpta eşim benimle aile olduğunun farkına bile varamadı diyeceğim

Ya deme gelip misafirimiz olursunuz deme o konuda konusma :olamaz:

iyilikten anlamadıklarının en basit örneği zaten benim konum
bunlar tasarladığım konular ama telefonu açınca artık neyi nasıl konuşurum bilmiyorum
ama herşeyi yakık yıkmak istiyorum
ama karşımda ki bir anne olduğu için saygımda kusur etmemek
ve haklıyken haksız durumuna düşmemek için

ah canım benim saygıda kusur etmemek falan diyorsun ya üzülüyorum ben, apaçık içinden geçenleri söylemek saygısızlık olmaz ki... çok naif bir bakış açın var... nerden düşmüşsün bunların içine bilemedim... hep inceliğin yüzünden yaşatabildiler sana bunları unutma... öyle herkesin evine kolonileşmek mümkün değil ama sen mümkün kıldın hatırla...

Back
X