- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
ben zaten suçun çoğunu eşimde görüyorum"kv de herhalde az gurur varsa ora benim oğlumun evi gelirim diyemez herhalde diye düşünüyorum" demişsiniz ya
Bence bu sorunu şimdilik sadece 2 kişilik düşünün. Siz ve eşiniz.
Siz eşinizle sorunları çözdüğünüz müddetçe geri kalanı sinek vızıltısı gibi olacak. Şu anda siz eşinize güvenmediğiniz için dış sorunlar büyükmüş gibi görünüyor.
Ailelerimiz normal olmayabilir. Mesela benim annem de çok düşkündür bana. ama ben sınırımı çizmesini biliyorum. Evliliğimi etkilemesine izin vermiyorum.
Sizin kv de gurur olmayabilir. Kafadan kontak olabilir. Sonuçta herkesin ailesinde problemli birileri mutlaka vardır. Ama o kişiyi evliliğin huzurunu bozarcasına o evliliğe karıştırmak eşlerin sorunu, beceriksizliğidir.
Şu an siz eşinize kızgınsınız, ama onunla halledemeyeceğinizi bildiğiniz için kv ye yöneldiniz. Öfkeniz aslında eşinize. Şu an kadar yapmadıklarına.
Eşinizin ailesine sayıp dökseniz de üstlerine alınmayacaklar ki. Yine geçmeyecek öfkeniz. Onlara göre normal zaten yaptıkları. Normal olmasa yapmazlar değil mi, sizin gurur dediğiniz şey yani.
kv hepsini yüklemiyorum
eşimle konuşurkende hatanın çoğunun onda olduğunu ifade ediyorum
ama adam anlamıyor
kv yolunu bulmuş ahhh oğlum sen kardeşlerinin babasısın diye ağlayarak herşeyi yaptırmayı
benim eşim bu konuda haddinden daha fazla hassas
onların bunu kullanıyor olması ve aslında eşimin beni haklı gördüğü konularda bile haksızmışım gibi düşünmesi bu yüzden
yani eski konularımda da vardı görümcem normal hamilelik kontrolü için gittiği doktora bile kendi eşinin değil eşimin numarasını veriyordu
yani hayatlarının her anlarına dahil etmeye çalışıyorlar
burada suç kv de oluyor
her istediğini yapıp daha sonrada ayılıp bayılıyor
hoop haklı oluyor
evet eşimle halledemiyorum belki annesi şu saçma tavırlarını bırakırda bizde nefes alırız diye düşünmüştüm