- 13 Eylül 2016
- 5
- 1
- 16
- 31
- Konu Sahibi makaronitkaroni
Ne olduysa bugun. Icim buruk kirik. Ayrildik mi yok ayrilmak yok aramizda icimde korkular var gecmis var sorular var. Bi heves girdim. Bn universitede okuyan bi kizim benim kusum da ilkokul mezunu. Nasil tanistik derseniz internet sitesinin birinde. Ama o zaman bn savruktum.. Onun tabiriyle. Hic ciddiye almadan konustugum insanlar vardi. Gercek bi aci ya da ask yasamamistim ki niye ciddiye alayim. Olesine ekledigim insanlardan biriydi o da. Telefonda konustumuzda niyeyse bi guven verdi bana kim bilir ne dusundum o zaman hatirlamiyorum. Istanbula gelince goruselim demisti bana. Tabi ben yine atlatirim diye dusunmustum. Israr etti gorustuk. Gorustuk ama benim hic ummadigim bi yuz. Hani yakisiklilik felan degil de masumiyet vardi yuzunde. Yapmacik degil yuzume bakisi.. Bugun hala ne zaman hatirima gelse gozlerim doluyor. Canimin ici.. Pisman degilim senle yasadigim hicbirseye. Insallah olmam. Insallah hep yanimda olursun... Nerde kaldim. Evet bi gun savruktum ya onu eve cagirdim. Geldi elektrikler kesik kimse yok evde bi ben bi o. Konustuk sonra yakinlastik sonra hi hatta ettik. Anladiginiz gibi bi hata evet. O gunun erteside yasadigim pismanligi unutamiyorum. Buz gibi donuk aglayamiyorum bile bi pislik gibi hissedisimi. Naptimi bile anlayamayisimi. Ona bi mesaj atip sakin beni arama dedimi hatirliyorum. O aksam nolur gel deyisini. Gittim parka yanina bana sarildi birakmam seni dedi bana. Agladim agladim. O da agladi. Kusum benim ellerimdeki kusum. Ustelik o geceden once de bana herseyi anlatmisti kabul etmezsen anlarim demisti. Kardesinin basina gelenleri basindaki belalari. Inandim yine olsa yine inanirdim aptaldim ama o da cok safti. Dusunuyorum da hic kotu bisey dusunmemistim ki o da dusunmemisti eminim.