- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
- #1.581
Bende yeni evliyim.cok tartismali oldu zamaninda baslarda dusunuyodum.niye oyle niye boyle aman tartisma cikmasin diye baktim kimse benim gibi dusunmuyor herkez o kadar rahatti ben niye diken ustunde duruyum.konusmuyorum uc gundur ilk gun aradi cvp vermedim dun yine o huzur istiyosa bende istiyorum.ben tek basina evli degilimya .ben surdurmek icin cabaliyacam da o rahatmi olcak.
Dun mesela geldi bakti mutfaga yemek yok .oturdu oturdu gitti.konusmak icin bekliyor ama hic orali degilim baska seyle ilgileniyorum.kalktim yemegi hazirladim.oturduk yerken geldi.gitti bi tabak koydu geldi oturdu yanimiza yedi.eskiden olsa ne ben o sofrayi hazirlardim simdi ben gittim siz yemekmi yiyonuz der diye dusunup beklerdim.bide oturmazdi iyce sinir ederdi.
Fazla yuz vermiyecen boylelerine deger bilmiyolar cunku ona onlar gibi davrancan ki azcik kuyruklarini kistirsinlar.
Koca adamlar sonucta cocuk degiller.
Cok guzel yazmissin esin ne burcu? Ne kadar sure sonra degistin sen?
Aynen oyle bu aksam geldim baktim yapmis yemegini yemis, tv izliyo gayet keyfinde, oylede olsun zaten ama bende oyle olayim. Cuma aksami nefes alamiyodum telefonda tartistik ya bi kac kez aradim diye, sonra baktim tansiyonum cikmis, cok takiyorum cok onemsiyorum cok dusunuyorum ve sonunda cokta uzuluyorum . Hemde asiri takarak yanlis davranmis hayati ona zehir etmis oluyorum.. Nerden tutsan elimde kalir yani.
Evlilikten bildgin sinifta kaldim, kendimi sifir almis basaramamis gibi hissediyorum.

oglumda seviyor,sarki bitince yeniden acmami istiyor,banada gulme geliyo zaten gecip gidiyo ofkem..