- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
- #1.681
peace sen bu adamı tahrik etmediğin sürece kavga çıkmıyor. tahrik olunca da zıvanadan çıkıyor yine aynı döngü diyor ki biz bile diyoruz. sen durulunca sakinleşiyor söylediklerine pişman oluyor. sevginiz var götürüyorsunuz ama saygı böyle bitiyor.
burada sen kendini bizlere çok güzel ifade ediyorsun. söylenenlere itiraz etmiyorsun, dinliyorsun ama uygulamıyorsun. kendi sorununu da kabul ediyorsun, çözümü de biliyorsun ama yapamıyorsun, işte burada yardım alman gerekiyor. sen başla eşini de ikna et o da terapi alsın, çünkü onun da ihtiyacı var.
bak biz burada seni çok iyi anlamışken bile defalarca aynı şeyleri tekrarlıyorsun, dolayısıyla bizde tekrarlıyoruz. ilişkilerde bunlar insanı yorar, sende biliyorsun.
eşin kinci değil ve söylediklerine pişman oluyor. sende değiş artık bırak adamı kendinle ilgilen.
bak farkındasın dimi bizde hep aynı şeyleri yazıyoruz.
hani eşin gelecekle ilgili ufak tefek planlardan bahsediyor ya, evliliğinize inanmaya çalışıyor.
terapiyi ihmal etme, ihtiyacın var.
aynen soylediklerinin hepsi dogru.
cok ofkeleniyor usteledikce kavga cikardikca, surekli aradikca nefret ediyor benden aklina geliyor onceki kavgalarimiz her seferinde yaptiklarim nefretle konusuyo bana agzina geleni soyluyo. sonra susarsam kendine geliyor siniri geciyor bu sefer sevdigini anliyor uzuluyo barisiyoruz.. ama bu boyle cok uzun zamanlar gitmez o kadar dolu ki bizim bardagimiz biraz bosalmadan her ettigimiz ufak kavga bitirebilir ne kadar sevsekte cok iyi biliyorum. evet farkindayim terapi almam gerekiyor cunku ne yapacagimi biliyorum ama sinirlenme aninda veya beni umursamadigini hissettigim anda oyle bi kilit nokta var iste o zaman tutamiyorum kendimi sacmaliyorum.. terapiye baslicam bu hafta/ haftaya en yakin surede.
bu aksam esime de anlaticam umarim pozitif yaklasir destekler beni..