Yine kavga ettik :(

Donduler bi kac yer , esim oyle dedide ben istersem gidicem dedim en son sen kendin bilirsin dedi.
Kendi kendine yapabilirsin ne yapacagini biliyorsun baskalarina yikma toparla kendini diyo.

Peace psikolog için eşin karamsar yaklaşmış olsa da sen kendin ve evliliğin için git.Herşeyi denedin olmadı .Kendi kendine olmuyor bunu hepimiz gördük birde böyle dene.

Eşinde söylemiş seni seviyorum ama uçurumun kenarındayız diye evliliğin için bunu yapmalısın.Psikologla görüşerek kaybedeceğin bir şey yok ama kazanacağın çok şey var.Lütfen hemen vazgeçme.Asıl eşinin dediğini yapıp psikoloğa gitmezsen daha da kötü olacaksınız.Tahminim o maddiyattan öyle düşünüyor ne gerek var gerçekten istese kendi kendine de yapar diye ama öyle değil işte.

Birde peace senin ve eşin hakkında kavga etmeniz, Çinde yaşamanız ,ikinizinde çalışıyor olması dışında pek bir şey bilmiyoruz.Bu adam düğün bile yapmamış.Her zaman böylemiydi?.Para harcanacak diye gezmiyor tozmuyor evden şişe işten eve gibi bir durum mu var?Kısacası cimri bir adam mı?
Hem çok bunaldım boşanabiliriz diyor hemde para gidecek diye bence psikoloğa gitmene teşvik etmiyor?

Birde peace senin ve eşin hakkında kavga etmeniz, Çinde yaşamanız ,ikinizinde çalışıyor olması dışında pek bir şey bilmiyoruz.Bu adam düğün bile yapmamış.Her zaman böylemiydi?.Para harcanacak diye gezmiyor tozmuyor evden şişe işten eve gibi bir durum mu var?Kısacası cimri bir adam mı?
Hem çok bunaldım boşanabiliriz diyor hemde para gidecek diye bence psikoloğa gitmene teşvik etmiyor?

Yok hayir alakasi yok.
Dugun yapmamamizin sebebi ailelerdi , onun ailesi dindar benim ailem ise modern. Ailem Ickisiz bir dugun istemezlerdi etrafa karsi garip olur diye onun aileside ickili dugun yapacak bir aile degil dugunu erkek yapiyor ya , olmazdi bu sebepten vazgectik. Bende cok israr etmedim sonucta kiz istese israr etse olur belki ama ustunde durmadim. Maddiyatla ilgisi yoktu yani esim cimri degil bonkordur aslinda eli aciktir ama psikolog icin ise yarayacagini dusunmuyorve bence korkuyor daha kotu olurmu sorgularmiyim diye bide eski kafali o konuda bence. Etrafimizda psikologa giden arkadaslar var hepsi ilac kullaniyor ondan korkuyo bence. Dugun bile yapmadik derken yani fedakarlik yaptigimdan bahsetmek istedim..

İyi o zaman.İşte dediğim gibi fazla bir bilgimiz yok düğünde yapmadık deyince adam cimrimi acaba dedim.

İyi o zaman.İşte dediğim gibi fazla bir bilgimiz yok düğünde yapmadık deyince adam cimrimi acaba dedim.

Aslinda anlattim paylastim sizle herseyi, burcundan isine aile yapisindan herseye , bende daha fazlasini bilmiyorum galiba :)
Bi kac gundur tartismiyoduk cumartesi kavga ettik borcla ilgili ona soylendim borcumuz olmasaydi para biriktirirdik falan diye o da her hafta ayni seyi soyluyosun napayim ac aciktamiyiz olabildigince oduyorum daha napabilirim diye kavga cikti . Ama en azindan mantikli sayilan bir kavga konusuydu.
Susmayi ogrendim artik kendime sakliyorum bos bi konuysa dirdira gerek yoksa veya zaten fayda etmeyecekse susuyorum. Olgunlastim biraz

Peace çok uzun zamandır yazmıyorsun. İyi misin ?

Selam, iyiyimm :)
olaylarin cok ustunde durmamaya takmamaya calisiyorum, basarili oldum diyebilirim. gerekmedikce dirdir yapmiyorum, esimden kaba bi soz bisey duyuncada tavrimi koyuyorum. en azindan eskiye gore yol katettim.
ama iliskimizde asiri bir degisim yok , daha az kavga ediyoruz daha az geriliyoruz, sanirim ikimizinde dolu olan bardaklarinin bosalmasi biraz zaman alacak. hislerim bu yonde yani. ben hemen o ask geri gelir diye dusunuyodum ama arkadaslarinda dedigi gibi tazelenmek biraz surecek gibi.

Selam, iyiyimm :)
olaylarin cok ustunde durmamaya takmamaya calisiyorum, basarili oldum diyebilirim. gerekmedikce dirdir yapmiyorum, esimden kaba bi soz bisey duyuncada tavrimi koyuyorum. en azindan eskiye gore yol katettim.
ama iliskimizde asiri bir degisim yok , daha az kavga ediyoruz daha az geriliyoruz, sanirim ikimizinde dolu olan bardaklarinin bosalmasi biraz zaman alacak. hislerim bu yonde yani. ben hemen o ask geri gelir diye dusunuyodum ama arkadaslarinda dedigi gibi tazelenmek biraz surecek gibi.

Peace senin beklentilerin de çok farklı yalnız.
Sen düzelsen de sevgililik günlerine geri dönmeyeceksiniz.
İlişkiler hep aynı devam etmez. Siz artık her gün görüşen evli bir çiftsiniz. Dolayısıyla beklentin her gün dip dibe oturup aşk sözleri fısıldayacağınız günler olmasın. Kavgasız ve huzurlu bir evlilik için değişmeye çalışmalısın.

Peace senin beklentilerin de çok farklı yalnız.
Sen düzelsen de sevgililik günlerine geri dönmeyeceksiniz.
İlişkiler hep aynı devam etmez. Siz artık her gün görüşen evli bir çiftsiniz. Dolayısıyla beklentin her gün dip dibe oturup aşk sözleri fısıldayacağınız günler olmasın. Kavgasız ve huzurlu bir evlilik için değişmeye çalışmalısın.

Dogru , benim istedigim karsilikli sevgi ve saygiyla anlayisla yurutecegimiz evlilik. Suanda her ufak seyde gerilim yukseliyor, hep ufak tartismalar cikiyor yani icimden 10 a kadar sayip soylicegimi soyleyip susmaya calisiyorum kalkip gidiyorum yanindan.
Bunun yerini daha huzurlu karsilikli anlayisli birbirimizi yipratmayan bir iliski olabilir aslinda bu bile "askli donem" benim icin :)
Ozellikle saygi bekliyorum esim sinirlendimi kabalasiyor bagiriyor ufak bir olaya buyuk tepkiler verip kabalasiyor. Bende ona bugune kadar hep benim yuzumden kaba oldugunu soyledin dedim ben duzeliyorum umarim benim yuzumdendir ve sende degisirsin dedim oda tabiki oyle olacak dedi.

Peace nasılsın ? 11 gündür yazmamışsın, inşallah iyisindir.

Merhaba,
Iyiyim cok sagol, yine kavgaliyiz dunden beri yazmadim ayni seyler sizleride bunalttim burada..
Bugun online terapi aldim iyi geldi ona devam edicem.. biraz tuzlu ama napalim iyi gelir insallah.
Kadin benim prenses gibi oldugumu ama bu isteklerimin karsilanmasinin mumkun olmadigini bu esin degil baskasida olsa ayni dedi bu yuzden degismen lazim dedi. Cozucez insallah..

Siz nasilsiniz?? Insallah hersey iyidir :)

Merhaba,
Iyiyim cok sagol, yine kavgaliyiz dunden beri yazmadim ayni seyler sizleride bunalttim burada..
Bugun online terapi aldim iyi geldi ona devam edicem.. biraz tuzlu ama napalim iyi gelir insallah.
Kadin benim prenses gibi oldugumu ama bu isteklerimin karsilanmasinin mumkun olmadigini bu esin degil baskasida olsa ayni dedi bu yuzden degismen lazim dedi. Cozucez insallah..

Kavga sebebiniz neydi

Merhaba,

Terapi almana ve iyi gelmesine çok sevindimm
Umarım çok daha iyi olur herşey

Kavga sebebiniz neydi

Cuma gunu tatildik disari cikmak istedim oda cok yorgunum evde duralim dedi bu sekilde uzadi ben usteledim kavga cikti sonrasinda agir konustu yine salakmisin yeter artik uzatma falan dedi daha buyudu kavga . bos birseyden baya buyuk kavga ettik. yeni yeni duzeldik diyebilirim.

Terapi almana ve iyi gelmesine çok sevindimm
Umarım çok daha iyi olur herşey

Evet sonunda basladim, esimde okey suanda, yani ben anlamam erkekler pek ihtiyac duymuyo ve inanmiyo boyle seylere kadin olan sensin sen istiyorsan git tabiki falan dedi. maddi anlamda da ustlenicek durumumuz cok iyi degil suanda borc vs den pek bisey kalmiyor bize.
Insallah iyi olur henuz 1 seans aldim. bu hafta yine gorusecegim..

Merhaba,

Bunu 180 sayfadir sana 482 farkli kisi binlerce kez yazdi.Para bayilman lazimmis idrak etmen icin demek :) Esine hak verdim.Bosuna para veriyosun.Farkli bisey diyecegini sanmistik online terapinin bizim 3 ay once yazdigimizi soylemis :)

Bunu 180 sayfadir sana 482 farkli kisi binlerce kez yazdi.Para bayilman lazimmis idrak etmen icin demek :) Esine hak verdim.Bosuna para veriyosun.Farkli bisey diyecegini sanmistik online terapinin bizim 3 ay once yazdigimizi soylemis :)

daha 1 saat gorustum kadinla ilk tespiti buydu . burada herkes ayni seyi soyledide ben cozemedim ondan yardim almak istiyorum. 2. 3. gorusmeden sonra heralde bi asama kaydederiz doktorda beni daha iyi tanimis olur diye dusunuyorum. olmasada denemeye deger ne kaybedicem

daha 1 saat gorustum kadinla ilk tespiti buydu . burada herkes ayni seyi soyledide ben cozemedim ondan yardim almak istiyorum. 2. 3. gorusmeden sonra heralde bi asama kaydederiz doktorda beni daha iyi tanimis olur diye dusunuyorum. olmasada denemeye deger ne kaybedicem
Pes etme peace ben çok iyi geleceğini düşünüyorum
Bak M myrabbitmylowe ile aynı modelsiniz :-)
Birbirinize destek olun değişmek konusunda

Back
X