Bunlar boledir bunların canı 7/ 65 e bakıyo
Lutfen yorum yapmayin... insanliktan cikmissiniz hepiniz
Cok bliyosun sen ama herseyi bilme bence haddini bilmen yeter
Hahha... hic gulesim yoktu o karı sen olda bari yabancılık cekmeyelimm !!
Nolur yaz.. uyuyamam gece
edepsizlik yapana edepsiz olurum anliyosun... onlar başlattı sende maydonoz oldun bu arada...
Sen hala konusyomusun
Su an... laf soktugnu sanıp kendini gökte sana arkadaşlar g....unuze soz hakki vermedjm kalkmasın lutfen
Cok merak ediyom sen hangi markanın etiketisin.. herseye etiket olma bence
Al isde kotu konusmim diorum.. patavatsızın biri gelmos siddet gormemle dalga gecio ben buna cevap vermezmiyim !
Guzelimm canin cektyse... seninde kocam atar sanada
Sen bi sus nolur
Devam et gulmeye aferim sana şahdın şahbaz oldun saff
Yasadiklarmn ve dunki gordklerimin aynisin gormen dilegiyle ..
Bunun aksini idda edip acip su filmi izleyin eger benim kocam kocam bunu izlesin sıkıntı yok diyen bi kadın..... çıksın haşa o allahsızdr... zina sadece kadınla erkegin arasında gecen yasak cinsel ilişki degildir göz zinası diye birsey var erkegin namusu göz kapaklarıdır.. !! Tabi imamszlar anlmz
Amin sende olmayan biseyi versn rabbim
B.k izlersin onu zor yaparsin biraz amaaa dur pardon ya bu mezhep genisligindende olabilir sen seyde yaparsn ozman sevglini kiz arkdsnla falan paylasabilrsin hani
Bende onu diyorum kemik atmadım daha sus bence
Aa laf soktu... ama uzgunum egon tatmin olduysa naşş
Cikmadgın yerden düsemezsinki zaten oldgu yerde duran yürüyenleri görür ama sen sadece sürünuyosunnn
O kapasite sende varsa niye burdasınkii
Yok canim algilamam m.etme kendini anlatiosun sonucda ;-)
Agaya k..ek olmakta senin isin sanrm
Aa sen laf sokabilyomuydun yavrum benim
Nerden biliosun kocam dovdgunde birsey olmadigini nerden kanammam oldu dun biriki damla onunla konsmadgm icn doktra bile gtmedim dusuk hapi octim... buraya geldim derdimi anltmaya lanet olsnki hersye muhalfet oln insanlar gordm burda su andadasinirden kasiliyorum bitsey olursaa cocguma ozaman gorusrsnz
Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus bence.bebege yazik bee.nasil bir ortamda büyüyecek.
Evet olan cocuklara oluyor.sonra saglikli birey olmasini bekle o cocuklarinherşeyi bebekler cekmiyor mu zaten :-(
Eşi kimmişki ..??esinin fotografini koydun adini biliyoruz.herkese hakaret ettin burdan. dusunmuyor musun ki biri de gider esime yetistirir bunlari diye hic? basina cok buyuk is actin gecmis olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?