yine kavga yine dövüş.. :-(

[/QUOTE]

Konu sahibesi sayfalar önce aynı manada bir cümle kurmuştu :)

Sizin yuzunzden sinirden kramplar giriyor karnıma dua edin bebegime bisey olmasın allah sahidimki olmasi

Kızım sen psikopat mısın? Kimseye burada iftira atmaya, duygu sömürüsü yapmaya hakkın yok. Senin yazdıklarının da gerçek olduğuna inanmıyorum. Az beddua et. Dönüp dolaşıp sana geliyor. Sana acımam da bebeğe acırım.

Sizin yuzunzden sinirden kramplar giriyor karnıma dua edin bebegime bisey olmasın allah sahidimki olmasi
Hic bebegi kullanma o yavruyu karistirma bosuna.o bebege bisey olursa bunun tek suclusu sensin.bu sinire,bu hirsa cok normal.ikinci suclusu da burda hayvan diye bahsettigin seni doven kocan.kimse kalmadi biz mi sorumlu olduk.hala laf yetistiriyosun bu halinle.git uzan sakinles.sonrada kos bi psikiyatriste git.

O kadar dayaktan birşey olmuyorsa ,bundan hiç birşey olmaz merak etme ne ettiysen kendin ettin bir sürü küfür hakaret yağdırdın şimdi suçlular bizler olduk öyle mi iyi taktik.

@zxhermine

konu sahibi hariç bir kahramandan bahsettiydim hani olur ya herzaman size bu kızı ezdirmem ulannn diye lafa başlar ve özlü sözünü söyler o manada

Demekki kapalı olmakta çok efendi terbiyeli olmak demek değilmiş onu anladım ben..

Ne olmuş burda? her konu açana bu tepki mi veriliyor ,yeniyim ben.. takipde edemedim de gerçi.

Nerden biliosun kocam dovdgunde birsey olmadigini nerden kanammam oldu dun biriki damla onunla konsmadgm icn doktra bile gtmedim dusuk hapi octim... buraya geldim derdimi anltmaya lanet olsnki hersye muhalfet oln insanlar gordm burda su andadasinirden kasiliyorum bitsey olursaa cocguma ozaman gorusrsnz

Bu hamile halimle bana bunları yasattnzga allah sizi islah etsin... bi stres altinda bebegime birsey olursa sizin yuzunzden... ozman ben yapicam

Çık o zaman siteden madem hamile halinleymissin ne diye sabahtan beri millete laf yetiştiricem diye uğraşıyosun zorla mi tutuyolar seni sanki allahim yarabbim

kocan döverken sonra sen ona bıçak çekerken burada saatlerdir küfür yarıştırırken bebeğine bişey olmuyosa kazen adını duyunca hiç olmaz endişelenme sen..hamileliğini bu kadar biliyosn edebinle davranıp yazacaksın iki saattir bebeğe yazık sakin ol otur düşün derken beddua ediyodun.

Kopek canim kopek.muneyi pispisliyosun yalakalik yapiyosun demek.yani konu sahibini az cok tanidiysak iyi bisey demeyecegibni biliyoruz degil mi?

Şuan da ne kendini ne de eşini düşünmelisin...sadece bebeğini düşün ona bu stresi sıkıntıyı yaşatmaya hakkınız yok..ne günahı var o masumun...sakin ol.

Allah seni ıslah etsin inşallah dayak yiyorsun kanamam oldu diyorsun doktora gittiğin yok birde buradiki insanlanlara tehditler savuruyorsun halaa birşey olursa görüşürüz diye allah akıl fikir versin,
hem suçlu hem güçlü

Napican?bi bicakta bizemi cekicen?o kadar adamligin varsa gider darp raporu alir once o kocayi bosarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…