• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine kavga yine dövüş.. :-(

Sizin durumlarınızı bilmiyorum ama yaptıklarınız saçma değil mi,adama bir film bile izlettirmemişsiniz,saldırmalar,kumanda atmalar filan. Niye böyle yaptınız ki, oturun beraber izleyin birbirinize hayatı zindan etmeye gerek var mı?
Sanırım konuyu tam anlamamışsın canım o bana kumanda fırlattı... ben nekdar dengeli olsamda karsımdaki ole olmayınca benimde dengem bozuldu

Asik olmusdm... isde cahillik heves hata
bak kulağına küpe eder misin bilmem ama film sahnesi için adama dırdır etme kesinlikle evine koşa koşa güle güle gelsin karım bugün benle ne için kavga edecek diye istemeyerek gelmesin..
kendine bak kendine değer ver ben önemliyim mesajını ver ki adam senin peşinde koşsun...
sonuçta işe giderken gözlerine mühür vuramıyorsun..bu sebeple yüzün gülsün ki kocanın aklında da gözünde de kalbinde de hep sen ol..bak gör zamanla sende mutlu olacaksın..hamileyim demişsin sanırım bak ben sinir ve gerginlikten evladımı kaybettim,bu sebeple hamile olduğunu bildiğim herkese de söylerim..sakın sakın sakın.......sinirden gerilimden uzak dur kendini mutlu etmeye bak..karnındaki evladını düşün..sonra ne istiyorsan yap..ama Allah aşkına karnındaki sabiye sahip çık..sen gerildikçe onun keseside geriliyor..bebeği içerde sıkıştırma.

Gene manyak esimle kavga ettik en son 1 hafta onceki buyuk kavgamizdan sonraki kavgamz uc dort gun iyi olduk sonra kopeklesdi gene... tobe estagfr... gezmeye gtmsdk eahatszlandm braZ hamilelgmdn dolayı eve gldk intrnetten tvde bi flm acti gecti yatti salonda bnde obr koltukta film biraz ilerledi sabotaj diye bi film bi baktm ole bole degil kadinlar cirilciplak gsteryolar borden bagardim kapat sunu kapag dedim bagarma dedi suraya bak ya sana normalmo gelio dedim ilerletti braz gene ayni sonra snorlndm kalkdm fisi cektim geldi pesmden sacimi cekti dovdu kolumi skti pislik . Hala izlmye devam etti elime bicagi alip gttim iceri bdaha ckarsa kesicem kabloyu dedim ciktgi yerlerde kapatti ilerleetti sonra tlfnu caldi firlattim ona dgru oda kumamdayi bana frlatti sonra kapatmis filmi ben icerde aglarken bide kufur edyo laney poslk hayvan kocamdan nefret edyorum nefret :-(
Sanırım siz şiddet görmekten keyif alıyorsunuz.
Üstelik bence ecelinize susamışsınız.
Adamdan dayak yiyip,elinize bıçak alıp adamın yanına giderken ne düşündünüz?
Psikopat bir kocanız var,kavga devam etse ve elinizden o bıçağı alıp saplasa ne yapacaktınız?
Gerçekten çoluk çocuk evlenmemeli...

Türkçe yi önce sen bir öğren istersen. .
Hanfendi değil hanımefendi
Uslub değil üslup........
Dinimë küfre den müslüman olsa. ...
arkadaşlar konu sahibi ilkokul mezunu abartmayalım baktıktan sonra profiline ben bu eleştirimden vazgeçtim..

arkadaşlar konu sahibi ilkokul mezunu abartmayalım baktıktan sonra profiline ben bu eleştirimden vazgeçtim..
Tamam da konu sahibi öyle bir tavır içerisinde ki sanki taaa oradan saldıracak gibi .. bağıra bağıra yazıyor bunun da ilkokul mezunu olma ile ne ilgisi var..
Konu Sahibi hep böyle bir tavır içinde demekki.. Kusura bakmayın da böyle biriyle de hayat geçmez yani..

Gene manyak esimle kavga ettik en son 1 hafta onceki buyuk kavgamizdan sonraki kavgamz uc dort gun iyi olduk sonra kopeklesdi gene... tobe estagfr... gezmeye gtmsdk eahatszlandm braZ hamilelgmdn dolayı eve gldk intrnetten tvde bi flm acti gecti yatti salonda bnde obr koltukta film biraz ilerledi sabotaj diye bi film bi baktm ole bole degil kadinlar cirilciplak gsteryolar borden bagardim kapat sunu kapag dedim bagarma dedi suraya bak ya sana normalmo gelio dedim ilerletti braz gene ayni sonra snorlndm kalkdm fisi cektim geldi pesmden sacimi cekti dovdu kolumi skti pislik . Hala izlmye devam etti elime bicagi alip gttim iceri bdaha ckarsa kesicem kabloyu dedim ciktgi yerlerde kapatti ilerleetti sonra tlfnu caldi firlattim ona dgru oda kumamdayi bana frlatti sonra kapatmis filmi ben icerde aglarken bide kufur edyo laney poslk hayvan kocamdan nefret edyorum nefret :-(

tv de film izlemenize gerek yok sizin ev zaten kurtlar vadisi olmuş.şaka mısın arkadaşım sen? hamilesin öyle mi birde.adam seni dövmüş hala filmine takmışsın.zaten cümlelerin çince gibi tercüman lazım konuyu okurken höh diye kalakaldım.

Tamam da konu sahibi öyle bir tavır içerisinde ki sanki taaa oradan saldıracak gibi .. bağıra bağıra yazıyor bunun da ilkokul mezunu olma ile ne ilgisi var..
Konu Sahibi hep böyle bir tavır içinde demekki.. Kusura bakmayın da böyle biriyle de hayat geçmez yani..
konu ayrı bir dava da daha üniversiteye hazırlanması gereken yaşta okumamış 95 doğumlu ve evli bir kıza üslubu yüzünden kızamayacağın..tavrı zaten yanlış,ama şu an hamur gibi şekil alabilecek bir kıza tartıştığı için değil tavırlarının yanlışı için uyarılarda bulunsak sanki daha yapıcı olacağız gibime geliyor..yoksa benim yorumlar malum istesem dişe diş tartışıyorum..fakat yönlendirebileceğimiz biri olabileceğini düşünmek istiyorum şu an.

Sanırım konuyu tam anlamamışsın canım o bana kumanda fırlattı... ben nekdar dengeli olsamda karsımdaki ole olmayınca benimde dengem bozuldu
Sonuçta siz de telefon fırlatmışsınız, birbirinizie saygı göstermeniz lazım, evlilikte en önemlisi saygı,sonra sevgi sadakat. Tabi ben olayları tam bilmiyorum bu noktaya eşiniz de getirmiş olabilir ya da sizin tavırlarınızdan bu hale gelmiş olabilirsiniz. Terapiste gidin bence

Bu hikaye de üzüldüğüm tek şey bebek..:KK43:
Böyle buram buram şiddet kokan bir evde nasıl sağlıklı yetişecek,nasıl mutlu bir çocuk olacak yavrucak..:KK43:

konu ayrı bir dava da daha üniversiteye hazırlanması gereken yaşta okumamış 95 doğumlu ve evli bir kıza üslubu yüzünden kızamayacağın..tavrı zaten yanlış,ama şu an hamur gibi şekil alabilecek bir kıza tartıştığı için değil tavırlarının yanlışı için uyarılarda bulunsak sanki daha yapıcı olacağız gibime geliyor..yoksa benim yorumlar malum istesem dişe diş tartışıyorum..fakat yönlendirebileceğimiz biri olabileceğini düşünmek istiyorum şu an.
Ok canım sen bildiğin gibi devam et ok.

Sadece laf olsun diye saldırıp konuşan arkadaşlar... aynı şey başınıza geldiginde çaresiz kalıp bunları yaşadgnızda... aklınıza ben gelim !

19 yaşındaki, evli, hamile. Evcilik gibi görülen bir evlilik ne bekleniyor ki çocuklar gibi tabii ki karşılıklı birşeyler fırlatmalar, söz dalaşları olacak olgunluk mu bekliyoruz çocuk yaşta insanlardan bu kişi üniversite okuması gerekirken daha hayatta öğreneceği çok şey varken en 24 yaşında evlenmeme bile erken evlenmişim diyorken gidip evlenip bir de çocuk yapıyorsa şaşırmamak lazım bu olanlara. Ben bebeğe acıdım böyle bir ortamda nasıl büyüyecek daha annesi babası olgunlaşmamış çocuğa ne öğretecekler.

Back
X