- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eminim siz çok mükemmelsinizdir ... hic bi sorununiz yoktr yani number onebu nasıl bir üsluptur,kocana da böyle cvplar veriyorsan katil olmaması hiçten bile değil.
Nolur yaz.. uyuyamam gece
Aman Allahım bu ne seviyesizlik ..Hahha... hic gulesim yoktu o karı sen olda bari yabancılık cekmeyelimm !!
edepsizlik yapana edepsiz olurum anliyosun... onlar başlattı sende maydonoz oldun bu arada...Ayy İroni yaptı bir de hadi çocuğum hadii senin geçtiğin yollardan ben geçtim de döndüm bile hadi yavrucum sütünü iç uyu sen burada kimse senin çocuğun değil azarlayacak. Edepsizlikte sınırı aştın başka kapıyaaa bu oyunlar buradakilere sökmez bir de kendi resmini koyup deşifre etmişsin kendini bir de başını kapatmışsın baş kapatmakla olmuyor demek ki insanın içinde olcacak edep hadi çocuğum hadii kendini geliştir biraz kitap oku tabancaları filan bırakta tabanca görse titreyecek insan nelerden konuşuyor. Yazık ailene de çevrene de.
Hahha... hic gulesim yoktu o karı sen olda bari yabancılık cekmeyelimm !!
anacım şuradaki hatunlara yaptığın atarın gramını kocana yapsaydın şimdi bu halde olmazdın.
19 yaşındasın,hamilesin,dayak yiyosun sonrada bekara karı boşamak kolay tabii diye azarlıyosun milleti ne önerilim sana,kocanla birbirinizi doyasıya dövün,bıçaklayın mı diyelim
Eminim siz çok mükemmelsinizdir ... hic bi sorununiz yoktr yani number one![]()
canım kocasından dayak yiyor ama burada 7/65 liklerden söz ediyor dil pabuç gibi hakaretin bini bin para. Bu insanın kocasından dayak yiyeceğine inanıyor musnuz siz Allah aşkına düzmece bir hikaye ortalık karıştırmaya gelmiş belli ki bu yaşta evlenip gebe kaldıysa başına gelenlerden sadece kendisi sorumlu gerçekleri söyleyince mi kötü oluyoruz dediğin gibi pc başında atar yapmak çok kolay klavye kabadayılığı diyoruz biz buna kocasına yapsın o atarı. Yazık doğruysa bir de bebek doğuracakta eğitim verecekler.
canım kocasından dayak yiyor ama burada 7/65 liklerden söz ediyor dil pabuç gibi hakaretin bini bin para. Bu insanın kocasından dayak yiyeceğine inanıyor musnuz siz Allah aşkına düzmece bir hikaye ortalık karıştırmaya gelmiş belli ki bu yaşta evlenip gebe kaldıysa başına gelenlerden sadece kendisi sorumlu gerçekleri söyleyince mi kötü oluyoruz dediğin gibi pc başında atar yapmak çok kolay klavye kabadayılığı diyoruz biz buna kocasına yapsın o atarı. Yazık doğruysa bir de bebek doğuracakta eğitim verecekler.
Ne terbiyesizsin sen. Bebegini umarim sen buyutmezsin.. bu mahalle agzi ve saldirganlik sende olduktan sonra huzurlu bir hayat imkansiz. Biraz egit kendini biraz törpüle anne olacaksin. Kafayi kocana takcagina kendine tak boyle evlat buyutulmezHahha... hic gulesim yoktu o karı sen olda bari yabancılık cekmeyelimm !!
Su an... laf soktugnu sanıp kendini gökte sana arkadaşlar g....unuze soz hakki vermedjm kalkmasın lutfen
Bende onu diyorum , benim her konismam batti bu insanlara... artik dayanamdım patladımTerbiyesizliğin bile bir sınırı olmalı ama.