• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine kavga yine dövüş.. :-(

Nolur yaz.. uyuyamam gece

Ayy İroni yaptı bir de hadi çocuğum hadii senin geçtiğin yollardan ben geçtim de döndüm bile hadi yavrucum sütünü iç uyu sen burada kimse senin çocuğun değil azarlayacak. Edepsizlikte sınırı aştın başka kapıyaaa bu oyunlar buradakilere sökmez bir de kendi resmini koyup deşifre etmişsin kendini bir de başını kapatmışsın baş kapatmakla olmuyor demek ki insanın içinde olcacak edep hadi çocuğum hadii kendini geliştir biraz kitap oku tabancaları filan bırakta tabanca görse titreyecek insan nelerden konuşuyor. Yazık ailene de çevrene de.

anacım şuradaki hatunlara yaptığın atarın gramını kocana yapsaydın şimdi bu halde olmazdın.

19 yaşındasın,hamilesin,dayak yiyosun sonrada bekara karı boşamak kolay tabii diye azarlıyosun milleti ne önerilim sana,kocanla birbirinizi doyasıya dövün,bıçaklayın mı diyelim

Ayy İroni yaptı bir de hadi çocuğum hadii senin geçtiğin yollardan ben geçtim de döndüm bile hadi yavrucum sütünü iç uyu sen burada kimse senin çocuğun değil azarlayacak. Edepsizlikte sınırı aştın başka kapıyaaa bu oyunlar buradakilere sökmez bir de kendi resmini koyup deşifre etmişsin kendini bir de başını kapatmışsın baş kapatmakla olmuyor demek ki insanın içinde olcacak edep hadi çocuğum hadii kendini geliştir biraz kitap oku tabancaları filan bırakta tabanca görse titreyecek insan nelerden konuşuyor. Yazık ailene de çevrene de.
edepsizlik yapana edepsiz olurum anliyosun... onlar başlattı sende maydonoz oldun bu arada...

Hahha... hic gulesim yoktu o karı sen olda bari yabancılık cekmeyelimm !!

Burada sana insanca yaklaşan kimseye senin saldırıp hakaret etmeye hakkın yoktu. Sen kaşındın, diğerleri de kaşıdı. ;) İstemediğin yorumları görmeye cesaretin yoksa böyle konular açmayacaksın. Şu yorumun senin nasıl da en alt seviyede olduğunu gösteriyor. Daha gelişimini bile tamamlamamışsın da bir kocaya gitmişsin. O adam sana ne yapsa müstehak. Çekilecek biri değilsin.

anacım şuradaki hatunlara yaptığın atarın gramını kocana yapsaydın şimdi bu halde olmazdın.

19 yaşındasın,hamilesin,dayak yiyosun sonrada bekara karı boşamak kolay tabii diye azarlıyosun milleti ne önerilim sana,kocanla birbirinizi doyasıya dövün,bıçaklayın mı diyelim

canım kocasından dayak yiyor ama burada 7/65 liklerden söz ediyor dil pabuç gibi hakaretin bini bin para. Bu insanın kocasından dayak yiyeceğine inanıyor musnuz siz Allah aşkına düzmece bir hikaye ortalık karıştırmaya gelmiş belli ki bu yaşta evlenip gebe kaldıysa başına gelenlerden sadece kendisi sorumlu gerçekleri söyleyince mi kötü oluyoruz dediğin gibi pc başında atar yapmak çok kolay klavye kabadayılığı diyoruz biz buna kocasına yapsın o atarı. Yazık doğruysa bir de bebek doğuracakta eğitim verecekler.

canım kocasından dayak yiyor ama burada 7/65 liklerden söz ediyor dil pabuç gibi hakaretin bini bin para. Bu insanın kocasından dayak yiyeceğine inanıyor musnuz siz Allah aşkına düzmece bir hikaye ortalık karıştırmaya gelmiş belli ki bu yaşta evlenip gebe kaldıysa başına gelenlerden sadece kendisi sorumlu gerçekleri söyleyince mi kötü oluyoruz dediğin gibi pc başında atar yapmak çok kolay klavye kabadayılığı diyoruz biz buna kocasına yapsın o atarı. Yazık doğruysa bir de bebek doğuracakta eğitim verecekler.

Ben inanıyorum dayak yiyeceğine kim bu kadınla evli olsa katil olur,baksana burada bile haklı eleştirilere bu tepkiyi veriyorsa
evde kimbilir neler yapıyordur bu çılgın bediş.

dejavucum 7/65 likler ne ki silah mı? kocasından dayak yiyodur çünkü evde ezildiği ona karşı sesini çıkaramadığı için burada aslan kesiliyor ya..öfkesini asıl yöneltmesi gereken kişiye değil de doğruları söyleyenlere yöneltiyor.e tabii gerçekleri duymak zordur.bence konu sahte değil keşke öyle olsa ama böyle yaşayan çok kadın var.

Hahha... hic gulesim yoktu o karı sen olda bari yabancılık cekmeyelimm !!
Ne terbiyesizsin sen. Bebegini umarim sen buyutmezsin.. bu mahalle agzi ve saldirganlik sende olduktan sonra huzurlu bir hayat imkansiz. Biraz egit kendini biraz törpüle anne olacaksin. Kafayi kocana takcagina kendine tak boyle evlat buyutulmez

Su an... laf soktugnu sanıp kendini gökte sana arkadaşlar g....unuze soz hakki vermedjm kalkmasın lutfen

neler olmuş burada böyle. Az sakinleş konu sahibi,hanımlar..

Back
X