Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su an... laf soktugnu sanıp kendini gökte sana arkadaşlar g....unuze soz hakki vermedjm kalkmasın lutfen
AbowwwwHahha... hic gulesim yoktu o karı sen olda bari yabancılık cekmeyelimm !!
Su an... laf soktugnu sanıp kendini gökte sana arkadaşlar g....unuze soz hakki vermedjm kalkmasın lutfen
Bende onu diyorum , benim her konismam batti bu insanlara... artik dayanamdım patladım
Cok merak ediyom sen hangi markanın etiketisin.. herseye etiket olma bencekamyon arkası edebiyatı.
Bende onu diyorum , benim her konismam batti bu insanlara... artik dayanamdım patladım
Al isde kotu konusmim diorum.. patavatsızın biri gelmos siddet gormemle dalga gecio ben buna cevap vermezmiyim !Oy yavrum sana dayak yetmedi mi? Mune dayağı da var. Bekle az kaldı. Gelecek birazdan.![]()
dedi bişe!Cok merak ediyom sen hangi markanın etiketisin.. herseye etiket olma bence
Sen hangi mahellenin dilberisin peki?Cok merak ediyom sen hangi markanın etiketisin.. herseye etiket olma bence
edepsizlik yapana edepsiz olurum anliyosun... onlar başlattı sende maydonoz oldun bu arada...
Sen bi sus nolurşimdi de mağdur pozları kesiyor haspam,bu insanlar çok üstüme geldi de ondan bu küfürleri hakaretleri ettim
mağdurum da mağdurum![]()
şimdi de mağdur pozları kesiyor haspam,bu insanlar çok üstüme geldi de ondan bu küfürleri hakaretleri ettim
mağdurum da mağdurum![]()
Devam et gulmeye aferim sana şahdın şahbaz oldun saffDevam et devam et okudukça gülüyoruz sayende işyerinde baya eğleniyorum hafta başı iyi geldi sen bu konuşmaları git kocana yap laf ebeliği yapma burada.
Sen bi sus nolur![]()
Aslında sen sussan fena olmayacak.. Eşinle arandaki problemleri çözebilmek istiyorsan susmayı ve nerde nasıl konuşulması gerektiğini öğren. Sonra emin ol hayatın düzene girecektir..Sen bi sus nolur![]()