- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
Suyundan gitsen canimcok üzüldüm ama inan herkesin sınavı ayrı bol dua et bunlar çok ufak şeyler sende kuşlara ver bayat ekmeği ne diyeym bilemedim Allah yardımcın olsun
[/QUOTE
Sağol canım kuşlara da verdirtmiyor eşimin akrabası nın kuşlar çnkü...
Ben yesem daha dün yedm 3 günlük bayat ekmeği... ufacık şeylere bağırıyor yok çocuk çorapsız yok bayat ekmek verme çocuğa. Kendi de bayat ekmek yemez zaten.
Haa eskiden mi eskiden bayatları kendisi yerdi tazesini bana yedirirdi çocuktan sonra çok değişti çok gereksiz pipirikli
Amin.... annem deseniz korona türkiye ye gelmeden tam 1 gün önce anneme gitmiştik.Kocanız çok takıntılı. Oruçlu diye mi terör estiriyor? Çorap ve bayat etmek bile bu kadar trajedi yaratıyorsa bu adam acil tedavi görmesi gerek. Allah yardımcınız olsun.
Allah hepünizden razı olsun mesajlarınız içinSorry. Çoğun ayağına illaha corap olacak diye kadının başının etini ye, ama aileni rutubetli evde yaşat. Oldu paşam. Siz bu adamı ciddiye mi alıyorsunuz Allah aşkına. Takıntılarıni sizi doğru dürüst eve yerleştirmekle tatmin etsin ilk önce öküz
Ki biliyor musunuz çok sevgi ve aşkla evlenmiştim...Gecimsiz insana tahammul etmek çok zor
Sizin esiniz aşırı huysuz
Bu siddetli kavgaya kacgun dayanabilirsiniz bilmiyorum
Çocuk tam çorba içecek dünkü ekmeği verme diyor.... ? Ki zaten hep söyler bayat ekmek çorbaya doğranır diye hep söyler...Şuan çoğu eş korona yüzünden sürekli birarada olmaktan birbiriyle tartışıyor zaten. Biraz alttan almayı deneyin, bayat ekmek sevmiyorsa zorlamayın saygı duyun. Eşimde yemek seçer yemediği bir sürü şey var ama hepsi için zorlamıyorum. Çocuğa da eşiniz görmeden yada o yokken bayat ekmek yedirin yani çorbasına falan doğrayın. Eşiniz varken vermeyin çocuğa. Maksat geçinebilmekse eğer.
Kolunuza vurması tabiki doğru değil ancak siz de ona kaşık fırlatmışsınız. Etkiye tepki olmuş. Eğer tek taraflı olarak size şiddeti yoksa siz ona fiziksel temasta bulunmazsanız o da size karşılık vermez.
Kira vermediği için tatlı geliyor. (Ev eski,mahalle berbat). Kira verseydi de gerçi birşey demezdi.Kocanız evin rutubetine de celâllenmiyor mu?
İyi tarafları eve gıda olarak ne istersem alıyor.bu ne be. iyi tarafları da vardır inşallah eşinizinBenim eşim de mutfak konusunda takıntılıdır gerçekten sıkmaya başlıyor bir zamandan sonra.
EvetŞuan çoğu eş korona yüzünden sürekli birarada olmaktan birbiriyle tartışıyor zaten. Biraz alttan almayı deneyin, bayat ekmek sevmiyorsa zorlamayın saygı duyun. Eşimde yemek seçer yemediği bir sürü şey var ama hepsi için zorlamıyorum. Çocuğa da eşiniz görmeden yada o yokken bayat ekmek yedirin yani çorbasına falan doğrayın. Eşiniz varken vermeyin çocuğa. Maksat geçinebilmekse eğer.
Kolunuza vurması tabiki doğru değil ancak siz de ona kaşık fırlatmışsınız. Etkiye tepki olmuş. Eğer tek taraflı olarak size şiddeti yoksa siz ona fiziksel temasta bulunmazsanız o da size karşılık vermez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?